Jauns semināru cikls


Komentāri:

Inese* - 2012-02-01 22:17
Brigitiņ, mīļo,
man tāds prieks, ka esi mūsu sastāvā. Ar Tavu enerģiju un mīlestību var izdarīt brīnumu lietas!
Samīļoju Tevi!!!!


Inese* - 2012-02-02 01:21
Paldies, meitenes!
Es jūtu, ka semināru cikls paplašinās un tēmas nāks klāt vēl un vēl. Tā kā - mums patiešām priekšā ir brīnišķīgs laiks :))



sadaļa: DARBS, NAUDA UN BIZNESS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Visus semināru tēmas, kuras šobrīd tiek vadītas Pavasara studiju, esmu veidojusi 2010.gadā un tās ir cieši saistītas ar grāmatu „Ieelpo laimi un mīlestību”. Tas ir pamatu pamats Laimes terapijā un esmu priecīga par visiem, kuri vai nu visu vai daļu no semināriem jau ir dzirdējuši un varbūt guvuši iedvesmu un motivāciju, lai savukārt sakārtotu savu dzīvi jomu pa jomai.

Ja Tu vēl neesi bijusi nevienā no semināriem un Tev ir tāda vēlme, tad noteikti aicinu Tevi izvēlēties kādu no šīm tēmām, bet vislabāk ir sākt ar „Es esmu savas dzīves autors”. Un tad jau pēc tam ir tēmas par sievišķību, par mīlestību, par veselību, par naudu, par enerģētiku, par vīriešu un sieviešu attiecībām utt.

Ja seminārus apmeklē Rīgā - tad šo semināru ciklu, kas saistīts ar grāmatu „Ieelpo laimi un mīlestību” turpmāk vadīs jaunie lektori. Vistuvākais seminārs un jauns semināra cikls ir tagad 4.februārī un tur būs lektore Brigita. (Brigitiņ – sveiciens Tev šodienas vārda dienā!!!)

Ja šonedēļ netiec, bet tēmu gribi dzirdēt tik un tā – tad nākošā iespēja ir 22.februārī un lektors būs Daina. Savukārt, ja Tev ērtāk būtu šo tēmu klausīties krievu valodā, tad Brigita Tevi aicina uz semināru 27.februārī.

Visi šie semināri ir manis gatavoti un lektoru papildināti, tā kā noteikti iesaku un aicinu Tevi sākotnēji iziet šo kursu.

Kāpēc?

Tādēļ, ka esmu redzējusi kā semināru dalībnieki mainās. Esmu dzirdējusi tos fantastiskos stāstus, ko saka sievietes: „Es nācu uz semināriem sākumā, jo gribēju kaut ko mainīt. Un tad tas notika. Es vienkārši pati no sevis izmainījos. Es kļuvu laimīga”. Citreiz tas notiek uzreiz. Citreiz pēc kādas 3 vai 4 reizes. Tas nav no manis vai lektora atkarīgs. Tas pat nav atkarīgs no dalībnieka gribas vai spējas. Tas vienkārši notiek tad, kad enerģija sakārtojas un sāk vienmērīgi plūst.

Man ļoti patīk kā Tija mums pirmajā nodarbībā teica par jogu – ja esat izvēlējušies nodarboties ar jogu, tad pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē būs, vienalga vai jūs to gribēsiet vai nē.

Par laimes terapiju ir jāsaka tāpat.

Kad ar šo visu sāc nodarboties, apziņa mainās. Un tad jau tas ir tikai laika jautājums, lai dzīve jomu pa jomai sakārtotos. (Un var jau būt, ka nevis notikumu ziņā, bet tieši attieksmes ziņā.)

Nu, lūk, bet tā kā es vienas un tās pašas tēmas vadu jau trešo gadu, tad ir pienācis laiks iet tālāk.

Un droši vien, ka Tu jūti pēc pēdējiem rakstiem, ka ir sācies kaut kas jauns. Kaut kas citā pakāpē. Kaut kas, kas ir jāietver jaunās tēmās un jaunos semināros. Man ir sajūta, ka es tuvojos grāmatas „Ieelpo laimi un mīlestību” turpinājumam un tas iepriekš jānostiprina runājot semināros. (Starp citu – tieši tā es darīju ar pirmo grāmatu, kuru sākotnēji biju domājusi izdot kā semināru pierakstu materiālus.)

Interesanti, ka semināru tēmas priekšā pasaka iepriekšējo semināru dalībnieki, mājas lapas lasītāji. Semināru tēmas priekšā man pasaki Tu :)

Piemēram, viena no tēmām noteikti būs par Visuma zīmēm, jo veselības seminārā mēs runājam – ja reiz kaut kas notiek tavā ķermenī, tas nozīmē, ka iepriekšējās zīmes jau esi palaidis garām. Un tad cilvēki vienmēr jautā –bet kas man bija jāsaprot? Kā es to varu iztulkot. Es jau redzu, bet nesaprotu, kas man jādomā. Lūk – viens seminārs noteikti būs par zīmēm. Vēl nav ielikts datums un tas noteikti būs vēlāk uz pavasara pusi.

Cits seminārs būs par bailēm un kā ar tām tikt galā. Gandrīz katras jomas attīstības un sakārtošanas šķērslis ir bailes. Mēs par to runājam katrā seminārā un tad man semināru dalībnieki prasa –kāpēc mums nav vesels seminārs tikai un vienīgi –kā tikt vaļā no bezjēdzīgām un graujošām bailēm. Tagad ir. 28.februārī Rīgā mūsu jaunajās telpās runāsim par šo tēmu.

Cits seminārs būs par dzīves jēgu, dzīves misiju, par pasaules uzbūvi, par to kas ir Visums un kas ir Dievs, kas ir dabas likumi un kas ir Dieva likumi. Un kā lai šai visā atrod un sajūt sevi tā, lai dzīve būtu piepildīta un gandarījuma pilna. Lai ir sajūta, ka esmu sapratusi Dieva plānu savā dzīvē un to īstenoju. Šis ir seminārs „Kas es esmu?”. Janvārī jau pāris grupas to ir dzirdējušas, un martā noteikti, ka iekļausim to kalendārā atkal.

Pēdējā laikā mēs ļoti daudz runājam par ļaušanos un paļaušanos. Pēdējā laikā es skaidri jūtu, ka sieviete tieši dēļ šīs ļaušanās var kļūt ļoti veiksmīga un laimīga. Kāpēc? Tādēļ, ka dzīvo saskaņā ar savu – sievišķo enerģiju.  Seminārs par to kā iemācīties ļauties un uzticēties savai iekšējai sajūtai, kā sajust centru sevī un caur mieru un harmoniju veiksmīgi iziet jebkuru situāciju – par to runāsim 15.februārī Rīgā mūsu jaunajās telpās.

Tad vēl noteikti, ka vienu semināru gatavošu par zemapziņas attīrīšanu, restartēšanu un sapildīšanu ar mīlestību. Par to cik tas ir svarīgi visiem tiem, kam laimes terapija nez kāpēc nepalīdz un nenes gaidīto laimes sajūtu. Arī to varam plānot uz martu.

23.februārī runāsim par to kā veidot horizontālās attiecības starp cilvēkiem un tai pat laikā attīstīt un audzēt sevī spēju veidot vertikālās attiecībās ar Augstākiem spēkiem. Analizēsim situācijas un piemērus, lai saprastu kā tas darbojas un palīdz ikdienas situācijās.

Uz šiem semināriem aicinu visus tos, kas iepriekšējās tēmas jau ir dzirdējuši un nu ir gatavi vienam jaunam pārrunu cēlienam, lai sevī vērtu vaļā vēl dziļākas pārdomas, sajūtas un izpratni.

Tāpat kā iepriekš iesaku izvēlēties ritmu vienu vai divas reizes mēnesī un neforsēt ar visu tēmu noklausīšanos vienkopus. Man jau šķiet, ka informācijai ir jāļauj nogulsnēties un iedzīvoties mūsu ikdienā. Un tad, ja tā ir, tā nesīs mums tiešām vērtīgas pārmaiņas mūsu dzīvēs jomu pa jomai.

Pieteikšanās uz semināriem pie Dainītes: pavasarastudija@gmail.com un jauno tēmu norises vieta būs Rīgā, Kuģu ielā 11.

Uz tikšanos!

Ar mīlestību,
Inese

font-size: x-small;
Komentāri (6)  |  2012-02-01 19:21  |  Skatīts: 2857x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Brigita* - 2012-02-01 21:07
Inesīt!
Viss notiek! Man tāds prieks ir par šo attīstību, kas ir labā vairošana! No visas sirds apsveicu un novēlu, lai viss izdodas un iet plašumā!
Esmu patiesi laimīga, ka man ir iespēja būt vienai no instrumentiem, lai vairotu šo mīlestības piepildīto izaugsmi un līdz ar to pašai augt!
Un paldies par sveicienu!:)

Inese* - 2012-02-01 22:17
Brigitiņ, mīļo,
man tāds prieks, ka esi mūsu sastāvā. Ar Tavu enerģiju un mīlestību var izdarīt brīnumu lietas!
Samīļoju Tevi!!!!

AgneseP.* - 2012-02-01 23:54
Tas ir tik lieliski! Gan par jaunajām mājām, gan jauno semināru ciklu! Vakar braucot no Tijas jogas nodarbības noskatījos uz māju ar tornīti:) un kaut kā sirdī ir sajūta, ka ir noticis kaut kas ļoti, ļoti brīnišķīgs.. un vēl šodienas, Inesīt , rakstiņš... par tavu saikni ar šo māju.. stiprina pārliecību, ka Pavasara studijai šeit klāsies ļoti, ļoti labi.
Un ziņa par jauno semināru ciklu!!! Izklausās iedvesmojoši. Un, jā no savas pieredzes varu teikt, ka šīs tiešām ir tās lietas, kuraš, mēs, ļoti daudzas meitenes vēlamies saprast un iemācīties - Visuma zīmes, Visuma valoda, baiļu pārvarēšana, ļaušanās, piedošana.. ui, cik jauks laiks mums visām priekšā..:) uz drīzu tikšanos!!

Ieva* - 2012-02-02 00:50
Kaut arī man vēl nav bijusi iespēja apmeklēt nevienu Tavu semināru, es, lasot šo rakstu, sajutu, ka iespējams tieši par jaunajām tēmām man būtu ko teikt, ka tieši tas man vismaz šobrīd ir vistuvākās. Es ceru un ļoti ticu, ka vairs nav aiz kalniem tas bridis, kad varēšu apmeklēt kādu no semināriem. Lai Pavasara studija plaukst un zeļ jaunajās mājās!


Ieva* - 2012-02-02 00:50
Kaut arī man vēl nav bijusi iespēja apmeklēt nevienu Tavu semināru, es, lasot šo rakstu, sajutu, ka iespējams tieši par jaunajām tēmām man būtu ko teikt, ka tieši tas man vismaz šobrīd ir vistuvākās. Es ceru un ļoti ticu, ka vairs nav aiz kalniem tas bridis, kad varēšu apmeklēt kādu no semināriem. Lai Pavasara studija plaukst un zeļ jaunajās mājās!


Inese* - 2012-02-02 01:21
Paldies, meitenes!
Es jūtu, ka semināru cikls paplašinās un tēmas nāks klāt vēl un vēl. Tā kā - mums patiešām priekšā ir brīnišķīgs laiks :))


Atpakaļ