Gada skaitlis un raksturojums


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien pārkrāmējot mantas un šķirojot, ko paturēt, ko vairs nē, ar mīļumu vēl paturu rokā šī gada savu ikdienas pierakstu kalendāru. Te ir daudz mīļu lietu – gan mans darba grafiks un maršruts, gan domas un idejas jauniem un jau īstenotiem darbiem, pagājušā gada mērķu saraksts un vēl daudzas un dažādas piezīmes. Un atrodu, ka esmu pierakstījusi kādā lektoru seminārā rēķināto sava gada skaitli, kā arī gadu raksturojumu.


Es neesmu numerologs. Īstenībā es diezgan maz pievēršu uzmanību skaitļu sakritībām, lai gan – man ir savi mīļie skaitļi un arī nemīļās skaitļu kombinācijas. Man ir daži paradumi, kas saistīti ar cipariem. Piemēram, kad pērku mašīnu, es vienmēr saskaitu numura skaitļu summu un man ir būtiski, lai rezultāts mani apmierina. Tāpat arī grāmatu atvēršanas svētku datumi vai kādi citi svarīgi datumi – nu uz tiem es tā drusku paskatos. Bet neiespringstu.
 

Bet runājot par tiem gadiem un gadu skaitļiem, tas manā dzīvē kaut kā sakrita tik ļoti, ka šo nodomāju, ka Tev uzrakstīšu. Varbūt, ka šis raksts Tev noder, lai painteresētos par šo tēmu dziļāk. Varbūt tādēļ, lai paskaitītu un paskatītos, kas Tavā dzīvē katrā gadā noticis. Bet vēl var gadīties, ka kāds starp mums šeit ir skaitļu un to nozīmju pārzinātājs un mēs komentāru sadaļā varēsim izlasīt ko interesantu priekš mums visiem.


Nu tad, lūk – kā mums stāstīja viena no lektoru kursa dalībniecēm – Sandra - gada skaitli izrēķina, saskaitot līdz vienam ciparam konkrētā gada summu (piemēram, 2011. gadam tas būtu 2+0+1+1= 4) un savu dzimšanas datumu un mēnesi (piemēram, 20. jūlijam tas būtu – 2+0+7= 9) un šos iznākumus saskaita kopā (manā gadījumā tas būtu 4+9=13=4)
 

Tātad man šogad ir gads ar skaitli 4. Tu rēķini sev savējo.


Un atšifrējums tam ir:
 

1.       Jaunība, jauna cikla sākums, šajā gadā apjaušam savas iespējas visam nākamajam ciklam. Domājam, sapņojam, vizualizējam visu, kas saistīts ar jauniem projektiem, mērķiem, plāniem;

 

2.       Partnerattiecību gads.

 

3.       Gaisīgs lidojums, visa pasaule zied, milzīgs prieks, vēlme pavēstīt visai pasaulei par sevi, par savu varēšanu, par savām zināšanām utt.

 

4.       Darbs, jāstrādā daudz un pamatīgi. Pamatīgums un stabilitāte un sakārtotība visās lietās un jomās.

 

5.       Ceļojumi un jaunas informācijas uzņemšanas gads.

 

6.       Mīlestības gads. Ģimenes dibināšanas gads. Sastaptie partneri ir uz mūžu. Kalpošanas gads. Dalāmies ar mīlestību. Izdaiļojam sevi un māju, mākslas, kultūras un skaistuma gads.

 

7.       Individuālais gads. Meditācija un vientulība. Sevis sakārtošana un dzīves gudrības gads. Viedums.

 

8.       Naudas gads. Augļi par ceturtā gadā sastrādāto. Var pirkt un pārdot. Uzsākt projektus.

 

9.       Kopsavilkums. Izvērtējums. Secinājumi. Attīrīšanās. Labdarības gads.


Interesanti, ka man manā dzīvē, kad bija gads ar ciparu viens – tad es iepazinos ar savu vīru. Mēs sapņojām un domājām. Man patiešām sākās jauns dzīves cikls.
 

Nākošā gadā (ar skaitli 2) mēs apprecējāmies.


Nākošā gadā (ar skaitli 3), es pilnīgi atbilstoši gada aprakstam (ko, protams, toreiz nezināju) radīju Pavasara studiju un uzrakstīju grāmatu.
 

Un šis gads bija mans darba un strādāšanas gads.

 

Nu kā lai netic? Es patiešām šai gadā strādāju tā, ka savu darba grafiku un kalendāru varētu vēl ilgi sataupīt nākošām paaudzēm ar piebildi „redz, kā cilvēki kādreiz ir strādājuši” :) Ja es būtu zinājusi, ka pati izvēlēšos strādāt tik ļoti daudz, es būtu par sevi pabrīnījusies. Ja man kāds cits stāstītu, ka pie šādas slodzes viņš vēl iemanās būt laimīgs un mīlestības piepildīts, man būtu grūti noticēt. Liktos loģiski pajautāt – „bet pa kuru laiku?” :) 

Nu ko -  nākošais ir mans ceļojumu gads. Būs interesanti atskatīties gada beigās ar ko tas viss būs vainagojies, ņemot vērā, ka man ne visai patīk kaut kur braukt. Par jaunu informāciju – par to nav šaubu. Tās noteikti, ka būs daudz. Man patīk mācīties un man patīk daudz ko uzzināt, tā kā to tad es patiešām veicināšu.


Nu, lūk, tad nu Tu tagad vari parēķināt sev un savējiem kā jums ar tiem cipariem kas sakrīt un varbūt patiešām saskatīt kopsakarības un izdarīt secinājumus.


Novēlu Tev šai gadā vēl paspēt pāršķirot savas mantas un paskatīties varbūt, ka arī Tev ir kas ļoti interesants pierakstīts, kuru vēlreiz vērts pārlasīt vai pat varbūt padalīties ar citiem. Varbūt ar mums.
 

Lai jauks gada noslēgums!


Ar mīlestību,
 

Inese

Komentāri (41)  |  2011-12-29 01:36  |  Skatīts: 19794x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
E.* - 2011-12-29 01:49
Kur var tikt pie atbildem par manu skaitli? Man sanak 9 :)

Anna* - 2011-12-29 01:54
Patiešām arī man ši gads bija atbilstošs kopā saskatīto skaitļu summai -7. Šajā gadā padzirdēju, par grāmatu, mājaslapu, un patiešām varu pagalvot, ka tas ir bijis sevis sakārtošanas un dzīves gudrības gads. Lai laimīgs jaunais gads!

E.* - 2011-12-29 01:54
aa..es sapratu :)

Inese* - 2011-12-29 02:04
Tad, E., Tev tūlīt no Jaunā gada sāksies jauns dzīves cikls - saplāno visu labi! Savukārt Tev, Anna, gaidāms naudas gads! Nepalaid to garām neizmantotu :))

dainarozenberga* - 2011-12-29 02:30
Es tāpat kā Inesīte, neesmu liela sekotāja līdzi skaitļiem,bet šī lieta mani uzrunāja! :)
Nedaudz papildinot.
Pie 2.gada man vēl pierakstīts - diplomātijas gads, visu kas saprojektēts pirmajā gadā, saskaņo ar partneri.. Sarunu gads.

Man pēc visa sanāk, ka esmu aizvadījusi 1.gadu. Man tas ir bijis tik ļoti īpašs un tik ļoti PIRMAIS, jo satikos ar Pavasara studiju un nu jau pilnībā strādāju šeit. Izmainījās pilnīgi viss pa šiem 12 mēnešiem. Esam sakārtojuši savas attiecības, esmu apjautusi savas iespējas un atradusi savas dzīves misiju. Nākošgad visi mani plāni jāsaskaņo ar vīru, lai 3.gadā varētu skriet un paziņot pasaulei, bet 4.gadā ļoti nopietni strādāt! :) Esmu priecīga, ka man šis viss ļoti noder un palīdz vēl kādā citā veidā iekļauties un paļauties kādam ciklam! :)


Jolanta* - 2011-12-29 02:33
Numeroloģija ir interesanta! Arī man 2011.gads bija skaitlis 4, kad es to uzzināju, tad beidzot sapratu, kāpēc es tik nopietni un daudz strādāju. Pēc numeroloģijas es aprēķinu arī katras dienas skaitli. Zinot, to es arī saprotu, kāpēc jūtos tā kā jūtos! Savu ikdienu vēl krāšņāku daru pēc numeroloģijas piemeklējot apģērbu atbilstošā krāsā. Par to visu var lasīt L.Heijas grāmatiņā "Mīlēsim sevi...". Tas ir tik sievišķigi! Katra diena ir ar savu krāsu! Paldies Sandrai par šo atklājumu!

Ilona* - 2011-12-29 02:37
Man sanāca 7. Es visu savu dzīvi tik daudz neesmu domājusi, pārdomājusi, analizējusi un pavadījusi laiku vientulībā.Neskatoties uz to, ka ir ģimene un darbs.

Inese* - 2011-12-29 02:41
O, un nu man pirmā dzirdēšana, ka arī Luīze Heija par šo raksta.
Nu re - tuvojos informācijas uzkrāšanas gadam. Viss jau sākas:)

Līguce* - 2011-12-29 05:52
Ļoti interesanti izrēķināt, bet netieku gudra ar savu ciparu...
Tātad, lai uzzinātu savu šī gada cipariņu jāsaskaita 2+0+1+1 = 4 un 21.08, kas būtu 2+1+8 = 11... un tālāk es netieku gudra :-(


Inese* - 2011-12-29 06:29
Tātad Tavu gada skaitli novienādo līdz vienam ciparam (11 ir 1+1=2).'
Un savukārt 2 skaita kopā ar 4.

Tev šobrīd ir 6 gads:)

Jannat* - 2011-12-29 06:41
par tiem skaitljiem- nu taads ticiibas jautaajums/ paziistu kaadu religiski aktiivu viiru, kurs uzsvaru liek uz skaitljiem kaa 5 7 8 9 12 utt. un vins staasta, ka tas vinja dziivee darbojoties- tie Dieva cipari esot/ tad vins biznesa dariisanaas taadaa namaa ieiet, kur nummurs 7, tad mazbeerni sadzimusi labu skaitlju dienaas - / pasai ar tiem cipariem- ir ok, uz veeso/ tas ir interesants temats, jo daudziem tas nostraadaa :))))

LīgaR.* - 2011-12-29 07:38
Izlasot aprakstu iedomājos, ka šis varētu būt mans 9.....un tiktiešām - aprēķins precīzi to parāda!! :)
Atliek tik noteikt..."Kā, lai tam netic!" Patiesi no sirds prieks par tuvojošos 1...

Lai Jums ikkatram skaists un piepildīts 2012.gads!! :)

Lote * - 2011-12-29 14:32
netieku gudra ar saviem skaitliem...
tatad 2+0+1+1= 4 saskaitot 6+4=10, tad 10+4=14 , bet kas talak, nesaprotu..1+4=5, tad 5+4=9...vai pareizi....netieku gurda.. un kur var izlasit , kas taja gada

Ilva* - 2011-12-29 16:16
Es arī gribu noskaidrot savu skaitli...bet kaut ko nesaprotu...?!
Gada cipars ir skaidrs...tātad=4....bet!!! (1aprīlis)...tātad...1+4=5
....5+4=9.....Vai mans gada skaitlis ir 9?


dainarozenberga* - 2011-12-29 16:26
:)))) Mēs jau esam sievietes! ;) Tā ir ar tiem skaitļiem!
Tajā mirklī, kadno dzimšanas dienas skaitļiem saveidojas 2 ciparu skaitlis - tie jāskaita kopā līdz mirklim, kamēr ir 1 cipars.
Tātad - 6+4=10 attiecīgi 1+0=1.
2011.gada cipars ir 4, tad pieskaitam TIKAI 1 ciparu dzimšanas dienas ciparu, Lotei 1, tātad 2011. Lotei ir "5" gads!
Ilva - precīzi! :) Nākošais Tev 1.gads! No šī pavisam nopietni ir jāpaņem līdzi tikai viss vajadzīgais, lai skaidru skatu var sākt jaunu ciklu! :)

Alise* - 2011-12-29 16:46
Sveicināti :) Es arī saskaitīju, man sanāk 2011. gads - skaitlis 3. Bet man gan galīgi šis gads nesakrīt ar to aprakstu par to, kādam tam bija jābūt! Īstenībā gandrīz pilnīgi pretēji.
Laimīgu Jauno Gadu!

Ilva* - 2011-12-29 16:52
Ļoti paldies Daina.
Samīļojiens.

Inese* - 2011-12-29 16:59
Es šo rakstu ieliku tikai tādēļ, ka man patiešām viss sakrita. Bet īstenībā, ja vien gribētu izprast kopsakarības, tad uzrastos ļoti daudz jautājumu - piemēram, kapēc lai aprēķinātu savu skaitli ņem vērā tikai mēnesi un datumu? Kapēc netiek ņemts dzimšanas gada skaitlis vai, piemēram, dzimšanas laiks?

Bet nu - tādā joku līmenī, redz, ir daudz, kas nostrādā.

Un, Alisīt, neuztraucies - šis aprēķins taču nav nekāda laimes formula. Dzīvi veidojam mēs paši. Laimi un veiksmi arī.
Cipari, numuri, zvaigznes, laika vai politiskie apstākļi - tas viss ir tikai fons. Un uz fonu nevajag pārmērīgi centrēties.
Cetrs ir mūsos katrā pašā :)


Baibiņa :)* - 2011-12-29 17:00
Ļoti interesanti bija atskatīties uz šādu skaitļu atšifrējumu! :)
No katra raksturojama- sazīmēju kko vērtīgu arī sev! :) ne viss bija precīzs(jo kkā man atšķīrās viss tieši pa gadiņu uz priekšu) ,bet,viennozīmīgi,priekš manis šis bija noderīgi! :)

paldies Inesītei :)

Un,vēl mani ļoti ieinteresēja tās dienas- pēc krāsām! varbūt kāda arī ar to te var padalīties?! ;) Būtu pateicīga!!! :)

Lai visām smaidīga,pozitīva šī gada nogale un Veselīgs-Laimīgs Jaunais gadiņš! Veiksmes!!! :)

Lote * - 2011-12-29 17:00
Un kur man jaskatas , mans 5 gads...

dainarozenberga* - 2011-12-29 17:59
Lote, šis Tev bija ceļojumu un jaunas informācijas uzņemšanas gads. Nākošais ir "6" Mīlestības gads! :) Inesītesrakstiņā viss redzams, tur ir īsi aprakstiņi katram ciparam. Vairāk informācijas varbūt var meklēt internetā! :)

kristīne* - 2011-12-29 20:02
mums ar vīru vienādi skaitļi, gan man gan viņam šogad sanāk skaitlis 3

Kristine* - 2011-12-29 21:55
Mans skaitlis šogad 5 un man sakrita :))) Esmu nobrauksi 2000 km ar riteni krustu šķērsu Latviju, tāds rekords man pirmo reizi mūžā un patiešām bija ļoti daudz jaunas informācijas. Tā kā mācos doktorantūŗa, bija ļoti daudz informācijas man pilnīgi svešās disciplīnās, tad vēl Ineses semināri, Siņeļņikova skolas rīkotais seminārs. Ļoti interesanti. :)))

Gunita* - 2011-12-29 23:09
Cik jauka matematika..
.es tik pat gudra ka citas nezinaju ko darit ar divcipara skaitli...bet nu viss aizgaja.Man nakamais 6 gads,tas ir burviigi.Viss notiek un pateicoties Pavasara studijai.

Alise* - 2011-12-30 14:31
Nē, Inesīt, es īstenībā nesatraucos par tādām lietām. Protams, ka mēs dzīvi veidojam paši. To es esmu sapratusi.



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ