21.12.2011


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Gribu Tev izstāstīt, ka šai pirmssvētku laikā esmu piekritusi kam, tādam, ko nekad līdz šim neesmu darījusi – proti, pirmo reiz būs mana publiskā uzstāšanās un prezentācija nevis slēgtai auditorijai, kā esmu pieradusi līdz šim, bet gan publiskā vietā. Tas būs Rīgā 21.decembrī plkst.18.00 Jāņa Rozes grāmatnīcā tirdzniecības centrā SPICE.

Priekš manis tas ir drusku mulsinoši, jo parasti semināros skan smuka mūzika, ir klusums un mēs runājam par laimi, mīlestību, dvēseli un tur piedalās semināra dalībnieki, kas ir nākuši uz konkrētu tēmu un konkrētām sarunām. Bet kā tas būs veikalā, kur citi cilvēki būs ieskrējuši nopirkt zīmuļspicējamo, pildspalvu vai pilnīgi citas tēmas grāmatu. Kā tas būs runāt, kad paralēli notiek ..... ikdienas dzīve vai varbūt svētku dāvanu iepirkšanās steiga. Es nezinu. Es vienkārši ļaujos un zinu, ka būs ļoti, ļoti labi. Ka būs gaiši un dzidri. Ka būs ļoti, ļoti mīļi.

Un ja Tev ir tā, ka Tu nebaidies no fona trokšņa un arī gribi atnākt paklausīties vai parunāt par laimi, mīlestību, sajūtām un ja ir tā, ka varbūt jau iepriekš esi nopirkusi grāmatu vai dienasgrāmatu un nu gribi, lai ierakstu Tev autogrāfu, vai ja ir tā, ka gribi nopirkt kādu īpašu dāvanu savām mīļām draudzenēm un gribi kādu speciālu autora ierakstu – tad noteikti nāc uz šo tikšanos.

Tikšanās laiks būs kādas 40 minūtes. Tā kā īpaši nekavē. Mēs sāksim laikā un laikam, ka mums būs jābeidz laikā. Un vēl - veikals ir solījis pasākuma laikā piedāvāt speciālo cenu maniem izdevumiem „Ieelpo laimi un mīlestību” abās valodās , „Mana laimes dienasgrāmata”, kā arī „Sajūtu kalendārs”.

Tad nu gribu Tev teikt – uz tikšanos!!!

Un lai svētku noskaņa šai pirmssvētku laikā!!!

Komentāri (11)  |  2011-12-16 20:28  |  Skatīts: 4034x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Elīza* - 2011-12-16 20:34
Mīļā, Tev viss lieliski izdosies!!! :) Uz priekšu! :)

Inese* - 2011-12-17 00:46
Protams, mīlulīt! Par to šaubu nav :))))
Paldies!

Ilva* - 2011-12-17 02:31
Tieši tā Rozes grāmatnīca..man vienmēr ir patikusies...tik jauki, ka Tu piekriti.....brīnišķīgi:))
Ja tikai es iespēšu...es noteikti būšu tur.....:))
Samīļojiens Inesīt...no sirds...:))

Inese* - 2011-12-17 05:43
Jauki!!!
Uz tikšanos :)))

Ilva* - 2011-12-22 07:42
Inesīt...lūdzu, lūdzu pastāsti...kā Tev gāja Rozes grāmatnīcā??...tik ļoti vēlējos tur nokļūt...bet!!!!...tad!!!...kad !!!...es atbrīvojos!!!!...es vairs nevarēju iespēt.
Gāju mājās....un domiņās sūtiju Tev mīlestības bumbu...:)
.....īsti nespēju atrast vietu, iesāku lasīt Sineļņikova grāmatu "Vārda noslēpumainais spēks".
Bet!!!...tik ļoti gribās Tevi dzirdēt...pēc pasākuma....:))
Paldies.
Samīļojiens.

Inese* - 2011-12-22 18:04
ai, Ilvu, bija ļoti jauki.
No Rozes grāmatnīcas uzzināju, ka mana grāmata ir visu gada pārdotāko grāmatu TOP 7. pozīcijā un ka tas esot pilnīgs brīnums, jo pirmkārt jau parasti TOP plauktu aizņem zināmu izdevniecību izdevumi, un otrākārt pirmās vietas vienmēr tematiski esot par kulināriju, kā arī, protams, daiļliteratūra.

Ārkārtīgi jauki bija satikt cilvēkus, kas bija lasījuši grāmatu un tagad nāca iepazīties ar mani, lai pārliecinātos, ka tas viss ir reāli un ka patiešām manā dzīvē tas viss strādā.
Un bija arī tādi pircēji, kas par grāmatu un mani vakar uzzināja pirmo reizi.

Bija jauki, ka Rozes grāmatnīca bija iedevusi maniem izdevumiem ārkārtīgi patīkamu cenu un cilvēki varēja sapirkt dāvaniņas. Protams, dalīju autogrāfus. Bija pat sastājusies rinda.

Viss bija ļoti mīļi un mēs secinājām, ka šādas tikšanās varam ieviest kā tradīciju, jo var jau būt, ka ir cilvēki, kas uz semināriem nekad tā arī neatnāks. Uz konsultācijām arī ne. Tātad šī ir kā alternatīva un iespēja, lai varam satikties.

Brigita* - 2011-12-22 18:30
Apsveicu ar pārdotāko TOP 7 !
Tas ir tiešām liels panākums un vēl lielāks ir tas, ko cilvēki uzzin un sāk mainīt savās dzīvēs! Katra pārdotā grāmata ir kā jauna iespēja kāda cilvēka dzīvē:)
Tu ar Dieva svētību iekustini Latvijā ko ļoti nozīmīgu un svarīgu - MĪLESTĪBU:) Un patiešām liels gods un prieks no sirds Tev sekot, Inesīt!

Ilva* - 2011-12-22 18:33
Es priecājos par Tevi Inesīt:))
Tu...manī tikko ielēji tik skaidru, siltu un brīnumainu sajūtu:))
Mīlestībā. Ilva.

Elīza* - 2011-12-22 18:49
Mīļā, es no sirds lepojos ar Tevi!!! :) Un pēc 5 gadiem es Tev atgādināšu, ko es Tev teicu nesenā telefonsarunā ;)

Ilze * - 2011-12-22 20:33
Es arī pievienojos sveicieniem. Un grāmata tiešām ir ļoti vērtīga, ne velti tādi reitingi :). Mūsdienu lasītāji ir gudri, viņi zina ko pērk un lielākā daļa spēj novērtēt...

Inese* - 2011-12-22 21:11
Ai, meitenes :) Es esmu tik laimīga.
Un tā laime ir bez jebkādas lepnības vai iedomības. Tā ir tāda vienkārša tīra mīlestība un gandarījums par fantastisku dzīves periodu un lietu, kuru kopā mēs darām.

Paldies jums visām!!!


Atpakaļ