Jauns sākums jaunā vietā


 Šodien gribu Tev izstāstīt par kādu jaunumu, kas ir tik ļoti jauns, ka pirmo reizi man ir tā, ka rakstu trīsošu sirdi. Vai Tu pazīsti izjūtas, kad kaut ko dari, domā vai radi un Tev pašai no tā pilnīgi rodas mazi šermulīši. Un tieši dēļ šīm trīsām saproti, ka viss notiek, pa īstam.

Lūk, ir kas tāds, kas man tagad rada šādas sajūtas.

Tu jau zini, ka esmu iepazinusies ar Tiju. Ka apmeklēju jogas nodarbības un tiešām piedzīvoju fantastiskas atklāsmes un milzīgu garīgu izaugsmi. Un es domāju, ka tieši tādēļ esam tikušās un es domāju, ka Dievs tieši tādēļ mūs savedis kopā. Bet izrādījās, ka ne tikai tādēļ.

Diendienā sarunājoties, diendienā daloties un pārrunājot kāda fantastiska sajūta ir mums katrai darīt tieši to darbu, kuru darām, esam radījušas vīziju par jaunu garīgās pilnveides un atjaunotnes centru, kurā notiktu Pavasara studijas semināri, kurā notiktu Tijas vadītās jogas nodarbības, kurā būtu sava meditāciju klase, diskusiju klubs, kurā notiktu pasākumi ar dažādu fantastisku cilvēku piedalīšanos, kurā būtu tik radoša un laba enerģētika, ka tajā gribētos kaut tikai pabūt un sapildīties ar laimi un  mīlestību.

Šobrīd aktīvi meklējam telpas Rīgas centrā vai Vecrīgā. Vēl varētu derēt arī tuvā Pārdaugava pilnīgi pie Daugavas. Un tieši tādēļ gribu uzrunāt Tevi – varbūt, ka Tu zini kādas brīnišķīgas un piemērotas telpas un vari mums ieteikt. Ja jā, tad vienkārši atraksti man uz e-pastu: konsultācijas.pluss@inbox.lv. Mēs esam dažus variantus jau noskatījuši caur sludinājumiem, un noteikti iesim tos apskatīt, bet dažreiz gadās, ka pats labākais variants sludinājumos nemaz nav ielikts. Un var gadīties, ka ir telpas, kas gaida tieši mūs. :)

Un tā kā pagaidām viss ir tik jauns un tieši šobrīd veidojas, mēs ļoti labprāt ieklausīsimies, ja gribi sūtīt savas domas vai redzējumu kāds šis centrs varētu būt. Varbūt, ka Tev ir kāds doma kā pašai sadarboties, vai varbūt zini kādu nodarbību vadītāju, lektoru, dziednieku, jogas pasniedzēju rīta vai dienas nodarbībām,  vai kādu citu meistaru, kurš meklē telpas vai sadarbības partnerus, lai uzsāktu savu praksi. Dažreiz ir tā, ka vienam grūti ir iesākt un tad nu mēs varam savas pieredzes likt kopā un varbūt, ka tieši tas izveidos visbrīnišķīgāko rezultātu.

Un atkal varu apstiprināt tikai to, ka „rudentiņš ir bagāts vīrs” un oktobris ražas mēnesis. Kā gan savādāk to gan var nosaukt. Nu, protams, ka tā ir bagātība. Iespēju bagātība, kuru ar pateicību labprāt pieņemu.

Esmu laimīga. Esmu absolūti laimīga, ka varu atkal būt klāt jaunam sākumam.

Un varu arī Tevi aicināt būt klāt šim Sākumam.

Ar bezgalīgu mīlestību,

Inese

Komentāri (3)  |  2011-10-04 04:43  |  Skatīts: 2701x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Inese* - 2011-10-04 23:58
O, paldies visiem, kas sūtam man ziņas un sveicienus uz e-pastu.
Tā kā bija lūgums precizēt telpu izmērus, tad stāstu, ka mums noteikti vajadzētu vienu lielu telpu semināriem un jogas nodarbībām - ap 80-100 m2, kāda nelielāka telpa kabinetam vai konsultācijām, ģērbšanās telpa un wc.
Paldies par labām domām :)

Gunita* - 2011-10-27 21:19
Sveika, Inesīt! :))

Man ir liels prieks, ka esi nolēmusi izveidot savu "māju", kurā izveidot centru. Ar telpām gan nevarēšu neko ieteikt, jo darbojos citā nozarē.

Vēlos Jums ar Tiju atrast mājvietu ar dvēseli un piepildīt to ar gaišām domām.
Jūs jau pašas zināt, taču vēlos piemetināt no sevis, ka apkārtnei ir ļoti liela nozīme, tāpēc viena lieta ir izmēri un telpu izkārtojums, taču tik pat svarīgi ir arī apkārt atrodošies objekti un enerģētika, kura noteikti jāņem vērā.

Izdošanos un mīlestību vēlot! :))

Gunny



Inese* - 2011-10-28 04:42
Paldies.
Jā, mēs apzināmies cik tas viss ir nopietni un jūtīgi. Un vēlarvien esm tikai vēl ceļā uz savām telpām:)
Un ļaujamies, ka viss noteik tā, kā tam jānotiek :)


Atpakaļ