Lasītāji runā


Komentārs:

Ilona* - 2011-09-16 20:47
Paldies Tev, Inesīt, par šo iespēju :) Smaidi un Mīlestība Tev :)


 Šodien man Tev ir kāda dāvana. Kāda bezgalīgi skaista dāvana, jo tieši tā to uztveru pati, katrreiz kad kāds man izstāsta kādu brīnišķīgu savu pieredzi, kādu stāstu, kādu savu atziņu vai domas. Un tad, kad to dzirdu viena pati, man vienmēr ir žēl, ka nevaru Tev to tālāk izstāstīt. Jo, redz, varu Tev dot tikai to, kas ir mans. Neko no cita iedot nevaru. Nevaru Tev stāstīt citu dzīves. Nevaru Tev stāstīt ko viņš ir jutis vai viņa sapratusi. Un tieši tādēļ – katrreiz, kad satieku kādu cilvēku, vai saņemu kādu vēstuli, kura ir pilna ar atziņām un vēstījumu, man jādomā- diez kā to varētu dot tālāk.

Un tā vārds pa vārdam, domu pa domai tapa šī jaunā mājas lapas sadaļa – „lasītāji runā”. Kurā tad liksim tās vēstules, tās atziņas, stāstus pieredzes, kuras būs atsūtītas man uz e-pastu (konsultacijas.pluss@inbox.lv) ar konkrētu domu tās publicēt. Es, protams, tās sākotnēji pārlasīšu. Protams, ka padomāšu vai visu varu likt. Bet es noteikti nerediģēšu un nevērtēšu.

Tā kā – ja Tev ir tā, ka Tu gribētu padalīties ar citiem savās domās – droši raksti savu stāstu ar atzīmi „lasītāji runā”.

Un lai tas būtu tiešām....nu tā pa īstam, tad būtu jauki, ja Tu varētu savu vēstuli parakstīt ar savu īsto vārdu un klāt pielikt savu bildīti. Tad tas tiešām būtu Pavasara studijas stilā. Es pati arī tā daru – es nelietoju pseidonīmus vai nikneimus. Man tas liekas daudz godīgāk, patiesāk, īstāk. Un mums jau viss šeit notiek pa īsto. Dziļi. Nopietni.

Gribēju Tev pateikt – paldies, ka Tu esi! Un ka varam runāt. Sarakstīties un sarunāties. Apmainīties domām un sajūtām.

Esmu laimīga, ka Pavasara studija ir izaugusi tieši tāda un mājas lapa veidojas tieši tāda.

Esmu laimīga un sūtu šo laimes sajūtu Tev!

Komentāri (4)  |  2011-09-16 19:34  |  Skatīts: 2915x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Ilona* - 2011-09-16 20:47
Paldies Tev, Inesīt, par šo iespēju :) Smaidi un Mīlestība Tev :)

Inese* - 2011-09-16 21:04
Paldies.
Un tad nu gaidīšu skaistus viedus stāstus, vai pārdomas, vai jautājumus garākā formā, ko šeit kopā varēsim apspriest.

samīļojiens!!!!!

Kristīne* - 2011-09-17 00:02
Paldies, Inese, par šo iespēju. Tā ir brīnišķīga! Piekrītu, ka ja runājam, tad atklāti, ar savu īsto vārdu. Un šī ir vienīgā tāda mājas lapa, kur droši var atklāties, kur zini, ka tiksi saprasta un atbalstīta, sajūta, it kā esmu starp savējiem. Un tas ir jauki, uzreiz pazūd vientulības vai pamestības sajūta. Tas viss Jūsu nopelns, Inese. Lai Jums daudz, daudz mīlestības un laimes ik dienu. :)))

Inese* - 2011-09-17 07:23
O, paldies, ka atsaucaties un jau rakstat. Es ļoti priecājos.
Vēl tik viena lietiņa, ka sman jāpasaka - lūdzu bildīti sūtiet atsevišķā failiņā, nevis word dokumentā. Jo savādāk iznāk ļoti švaka kvalitāte. Bet gribam, lai viss ir smuki :)

Samīļoju jūs visus un dikti priecājos, par jau pienākušiem rakstiem un stāstiem.


Atpakaļ