Dvēseles ceļojumi


 Šodien gribu ar Tevi parunāt par ko tik netveramu un tik neierastu, ka no sākuma ilgi domāju, vai vispār tā ir runājama tēma. Bet tā kā ar Tevi runāju gandrīz par visu, tad varbūt ir laiks arī parunāt par smalko lauku, par mūsu spējām tur nokļūt, par pieredzi, par sajūtām, kad esam tur pabijuši.

Vai esi savā ikdienā pieradusi meditēt? Vai ieiet dziļā relaksācijā? Vai alfa stāvoklī? Vai varbūt nodarbojies ar Reiki, Jogu vai kādu citu praksi, kurā ir arī dziļā relaksācija un/vai meditācijas?

Es kādu laiku atpakaļ tiešām gāju uz Reiki meditācijām un tas vienmēr man palīdzēja rast atbildes uz dziļajiem jautājumiem. Tomēr man jāsaka, ka tad vairāk meditēju precīzi tā, kā Reiki skolotājs vada. Nu apmēram tā, kā Tu klausies manas meditācijas diskā un redzi precīzi to, ko tur stāstu. Tās ir vizualizācijas meditācijas, kas ārkārtīgi atslābina un palīdz nomierināt prātu, atslābināt ķermeni un pa to laiku notiek ķermeņa pašārstēšanās.

Bet šoreiz gribu parunāt par to pieredzi, kas rodas, ja dvēsele izvēlas pati doties savos ceļojumos un Augstākie spēki viņai to atļauj. Man nesen bija tāda pieredze, kad Jogas nodarbības noslēguma relaksācijā ļaujos pilnīgam atslābumam un mana dvēsele dodas smalkā plāna ceļojumā. Tas ir kaut kas tik brīnišķīgs, kas , protams, nav šeit aprakstāms –var satikt gan sen aizgājušos piederīgos, gan tos, kas vēl nav dzimuši. Piedevām interesanti tas, ka dvēseles izvēlas tikties būdamas tajā vecumā, kas viņām pašām ļoti patīk. Vienā šādā satikšanās reizē vecāki var būt jaunāki par bērniem vai vecvecāki jaunāki par vecākiem, bērni, kas vēl nav dzimuši jau kā pusaudži – un tur vecumam nav nekādas nozīmes. Tu kā dvēsele vienkārši zini kas viņi ir un tās sajūtas, tā mīlestība visiem kopā ir tik vienreizēja, ka lieki jautājumi vispār nerodas. Ir pilnīgi viss tā, kā Ņūtons raksta savās grāmatās „Dvēseļu ceļojums” un „Dvēseļu liktenis”.

Ir daudz cilvēku, kas piedzīvojuši klīniskās nāves vai kādus dzīves satricinājumus un redzējuši gaismas tuneļus un arī tikušies ar sev tuvajām dvēselēm. Ir tādi, kas apzināti prot apciemot smalko lauku. Ir, kas ļaujas atslābumam un nepretojas, ja viņa dvēsele izlemj to darīt.

Šai rakstā gribēju pajautāt vai Tev ir šāda  veida pieredze un kādas Tev bija sajūtas to piedzīvojot. Vai varbūt Taviem tuviniekiem un Tu zini par to pastāstīt.

Vai esi par šo interesējusies un kādas ir Tavas domas par šo tematu?

Komentāri (55)  |  2011-09-15 20:04  |  Skatīts: 9789x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Elīza* - 2011-09-15 20:27
Mani šī tēma gan interesē, gan biedē :) Neesmu bijusi šādos ceļojumos ne apzināti, ne tpu, tpu, tpu "piespiedu kārtā". Bet vēlos pastāstīt ko dīvainu, kam laikam ir kāds sakars ar šo visu. Varbūt Inese vai kāds cits spēs man paskaidrot, kas ar mani notiek.

Šad un tad notiek dīvaina lieta, kad dodos pie miera vakarā. Tas notiek, ja gadās aizmigt uz muguras. It kā ieslīgstu miegā, bet pēc brīža "pamostos". Nejūtu savu ķermeni, neko neredzu, bet zinu, ka esmu pamodusies. Smadzenes strādā. It kā ķermenis guļ, bet apziņa pamostas. Mani tad pārņem panika. Jo es saprotu, ka esmu pie apziņas, bet ķermeni nejūtu. Es ar visu savu spēku un piepūli cenšos sakustināt savu ķermeni, kaut vienu pirkstiņu. Jāsaka, ka tas tiešām prasa pamatīgu piepūli. Un, kad tas izdodas, iekustinu arī pārējo ķermeni un pamostos pa īstam, kā jau mēs visi normāli pamostamies no miega, un atveru acis. Un pēc tam man ir bail aizmigt. Jo tas stāvoklis, kurā biju, ir biedējošs.

Kas tas ir? Kas ar mani notiek? Vai tā ir tā "atdališanās no ķermeņa"? Bet mēs taču katru nakti atdalamies, kad aizmiegam. Tikai to nezinam. Kāpēc mana apziņa pamostas? Un ko man tad darīt brīdī, kad tas notiek? Kas būs, ja es ļaušos atrasties pie apziņas šādā brīdī un necentīšos rauties atpakaļ savā ķermenī?

Patiešām ceru, ka kāds man pastāstīs par šo visu.

Inese* - 2011-09-15 20:34
man škiet, ka būtisks jautājums ir kapēc Tev rodas tā panika un bailes.
Un kas tās ir pa bailēm - ka vari nomirt? ka vairs nevarēsi pakustēties? ka dvēsele vairs neatgriezīsies?

Un ja tās ir bailes, tad...tām vajag iziet cauri.

Nu vismaz es darītu tā, ka es mēģinātu pavērot kas notiks tālāk. Nu un ja nu es ar varu nekustināšu tos pirkstus. Un nemēģināšu atmosties.
Vislabāk vienmēr ir vērot.
Mūsu ķermenis (un, protams, dvēsele) ir ļoti ļoti gudri. Tie zina ko dara. un ar šādu spēka pozīciju to modinot droši vien, ka mēs tam traucējam.
Nu...es vērotu.
Un ticu, ka vienu reizi izejot šim procesam cauri, pazudīs tā panika un bailes, jo Tu zināsi ar ko tas beidzas un kas tur notiek.

Varbūt, ka ir kāds, kas vairāk šo ir pētījis?

Elīza* - 2011-09-15 20:36
Nu jā, tās bailes, ka varu neatgriezties un vai tik jau neesmu nomirusi :)

Elīza* - 2011-09-15 20:37
Varbūt šeit ir kāds, kam ir bijis tā, kā man?

Ina* - 2011-09-15 20:45
Man nav tā bijis, ir tikai nojausma, kas tas varētu būt.
Te ir viena grāmata , tiesa krievu valodā ramta baltā grāmata.

http://www.failiem.lv/list.php?i=qtkkotp&k=f14aa1cc

Es viņu lasu fragmentāri, bet daudz ko izkaidro.
Pievienojos Inesei, vēro.
Bailes izraisa emocijas.
Tu jau situāciju neizraisi , viņa notiek, ļaujies un vēro.

Dzintra* - 2011-09-15 21:01
Pirms ilasīju rakstu domāju rakstīt vai nē.Un Elīza pamudināja rakstīt.Tev nav jābaidās.Tavs astrālais ķermenis atdalās un grib doties paceļot.

Varu pastāstīt savu gadījumu pirms kādiem 15 gadiem.Ļoti vēlējos palīdzēt savam vīram(viņš daudz dzēra)Apķēru un lūdzu Dievu.Tad gulēju uz muguras un miegā jutu kā mans ķermenis paceļas un lidoju,augstu,augstu.Redzēju pazīstamas vietas un mājas,bet lidoju vēl augstāk.Tad nāca sudrabaini zilgans tunelis,tāds kā izkaistīts ar sudrabainu migliņu.Un tuneļa galā balta ,spoža gaisma.Kad tiku līdz galam ,tad pavērās skaista apkārtne,dabas skati,gaiši cilvēki,viss tik gaišs un krāsas tik tīras,pakavējos tur tikai mazliet.Sajūtas bija fantastiskas,to nevar pastāstīt.Kad laidos lejā pilnīgi fiziski jutu kā mans astrālais ķermenis nosēžas,it kā putns nosēstos uz zemes.Un likās,ka esmu pilnīgā nomodā un pie pilnas apziņas.Tas bija brīnišķīgs ceļojums.Tad nesapratu ko tas nozīmē.Kad mācījos Akvilonā,atcerējos šo gadījumu un vaicāju pasniedzējiem kas tas bija.Un tas bija tiešais kanāls ar Dievu,ar kuru mēs visi esam savienoti,tikai kuram tas ļauts redzēt un kuram nē.Tās sajūtas ir tik brīnišķīgas un bailes man nebija nemaz,es tik gulēju un vēroju kas būs.

Elīza,nebaidies un vienkārši baudi.Ja Tev būs lemts aiziet,tad tas notiks un ar katru no mums,neesam jau mūžīgi.Bet varbūt esi gatava fantastiskam ceļojumam ko Dievs Tev sagādājis,ļaujies un izbaudi,citādi neuzzināsi kā tas ir,ceļot astrālā.

Elīza* - 2011-09-15 21:18
Es tikko atcerējos, kas ir visbailīgākais. Es nejūtu, ka elpoju. Ar spēku cenšos ieelpot, nu it kā, ja smaktu. Nu to es daru paralēli ar to mēģināšanu sakustēties. Un, kad man tas izdodas un es normāli pamostos, esmu pilnīgi kā aizelsusies. Cerams, es taču turpinu normāli elpot, kad astrālais atdalās, vai ne?

Ina* - 2011-09-15 21:22
Elīze, kas priekš tevis būtu tik gruajošs , ja tu nepamostos?
Nezinu vai man tikai liekas, ka cauri skan bailes no nāves. Kāpēc tevi tas tik ļoti biedē?

Dzintra* - 2011-09-15 21:24
Un sajūtas man bija tieši tādas pašas kā Tev,Elīza,nevarēju pakustināt ne rokas ne kājas un arī nespiedu sevi to darīt.Redzēju no augšas kā mēs abi guļam gultā,sajūtas bija interesantas ,bet baiļu nebija nemaz.Tajā laikā jau biju sākusi interesēties par ezoteriku,tāpēc vienkārši ļāvos.Atceros,ka toreiz lūdzos Dievam palīdzību no visas sirds un viņš man dāvāja šo ceļojumu.

Elīza* - 2011-09-15 21:27
Nu droši vien, ka manī ir bailes no nāves. Es gribu dzīvot, ilgi un dikti, šajā pat iemiesojumā.

Elīza* - 2011-09-15 21:28
Ā, un vēl ir interesanti tas, ka tad, kad aizmigusi "pamostos", es ļoti skaidri saprotu - tā, atkal tas notiek :)

Ina* - 2011-09-15 21:31
Viegli pateikt :) .... Nekas mums nepieder ... Te kādu dienu atpakaļ bija raksts par šo tēmu ... es ar šiem vārdiem saskāros kādus 5 gadus atpakaļ.... patiesībā ar šiem vārdiem sākās man ceļs uz sevis atcerēšanos.
Lai veicas, Elīza!

Elīza* - 2011-09-15 21:33
Dzintra, vai kas mainījās Tevī, Tavā dzīvē pēc šī ceļojuma? Vai arī Tava dvēsele toreiz vienkārši pastaigājās, nu kā pastaigāties pa parku, piemēram

Dzintra* - 2011-09-15 21:59
Toreiz nemainījās principā nekas,vīrs turpināja dzert kā visu laiku,mēs pēc kādiem 2 gadiem izšķīrāmies.Un varbūt jau tad Dievs man parādīja ceļu pie viņa,tikai mēs mēdzam dzīves laikā nogriezties no mērķa.Un ja par tādām parādībām runājam,tad vēl varu pastāstīt kā sajutu savu otro vīru,starp viņu un sevi sajutu tādu kā siltu un gaišu bumbu kas mūs abus savienoja apmēram saules pinuma rajonā,tad vēl nebijām pazīstami.Nodzīvojām kopā 6 gadus.Tas jau cits stāsts,bet viņi abi man bija ,lai atstrādātu savu karmu.

Kristīne* - 2011-09-15 22:53
Varu izstāstīt savu pieredzi, tas gan notika tad, kad biju nomodā. Vakarā, sēdēju krēslā, lasīju un pēkšņi redzēju sevi, kā sēžu un lasu, Un nobijos, ļoti nobijos. Pēc tam viss pazuda un atkal sajutu sevi. Man bija bailes, ka man Dvēsele neatgriezīsies atpakaļ. Sevi no malas esmu redzējusi kādas 2 reizes, tagad jau labu laiku viss ir mierīgi. Kaut kur lasīju, ka nedrīkst baidīties, ja ar tevi tā notiek, bet man neizdodas palikt mierīgai. Varbūt īpaši jātrenējas? Bet es arī baidos no nāves, baidos, ka palikšu bez Dvēseles. Zinu, ka ar kārtīgu pēršanos un atsvaidzināšanos p[ēc tam baseinā arī var panākt šādu efektu. Pazšitu pat cilvēku,m kurš peras un speciāli pēc tam izsauc Dvēseles iziešanu no sevis. Viņš stāsta, ka šis ceļojums ir ļoti, ļoti satraucošs. Vienīgi mūsu bailes to bremzē.

Baiba* - 2011-09-15 23:29
Labdien, meitenes!
Laikam jau ne pa tēmu,piedodiet, (Jūs jau gan droši vien zinat, ka nekas nenotiek nejauši:)), bet kā tie piedzīvojumi un pārdzīvojumi iet saskaņā ar Dzīvā Dieva Vārdu, Svētajiem Rakstiem, lasiet, lūdziet Dievu, lai Viņš pats atklājas, sameklējiet dzīvu draudzi, kurā reāli varat pieaugt, pietiek jau, nemāniet sevi, esiet reālas un nākiet pie Dieva, kamēr ir vēl laiks, jo Jēzus nāk drīz un debesis un elle ir reālas, padomājiet, tas ir svarīgi, kur pavadīsiet mūžību?

Ina* - 2011-09-15 23:36
Kas sarakstija Svētos Rakstus? Kur ir elle un kur ir debesis?
Vai tas tulkojums Svētajiem rakstiem ko dod baznīca, reliģijas ir paties?

Elīza* - 2011-09-15 23:47
Atkārtošu citātu, ko ierakstīju pie Zilajiem putniem, Baiba droši vien nelasa visas sarunas šeit:

"Vislielākā nabadzība ir mīlestības trūkums. Cilvēks, kurš nav attīstījis spēju mīlēt, dzīvo savā privātajā ellē. Cilvēks, kurš ir mīlestības piepildīts, atrodas paradīzē. Cilvēku var salīdzināt ar burvīgu un unikālu augu, kas ir spējīgs ražot gan nektāru, gan indi. Ja cilvēks dzīvo ar naidu sirdī, viņš ievāc indes ražu; ja cilvēks dzīvo ar mīlestību sirdī, viņš ievāc ziedus, kas piepildīti ar nektāru.Mīlestības durvis atveras tam cilvēkam, kurš ir gatavs atlaist savu ego. Atsacīties no sava ego kāda cita dēļ – tā ir mīlestība. Atsacīties no sava ego visa dēļ – tā ir dievišķa mīlestība!!!"
Om shanti

Dzintra Č.* - 2011-09-16 00:15
Par dvēselēm iesaku izlasīt ārkārtīgi jauku viedo stāstu, tas ir garš, bet ir to vērts, Nils Donalds Volšs "Mazā Dvēselīte Un Saule".
http://dveselesdziesma.lv/89-nils-donalds-volss--maza-dveselite-un-saule-/
:)

Inga* - 2011-09-16 00:43
Man ļoti patīk šī pasaka, pilnībā piekrītu N.D.Volšam, un cik gan smalki un viedi uzrakstīts!

Anonīms* - 2011-09-16 03:05
Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību, jo Dievs Savu Dēlu nav sūtījis pasaulē, lai Tas pasauli tiesātu, bet lai pasaule caur Viņu tiktu glābta.
Kas tic Viņam, netiek tiesāts, bet, kas netic, ir jau spriedumu dabūjis, tāpēc ka nav ticējis Dieva vienpiedzimušā Dēla Vārdam.
Bet šī ir tā tiesa, ka gaisma ir nākusi pasaulē, bet cilvēkiem tumsība ir bijusi mīļāka par gaismu, tāpēc ka viņu darbi bija ļauni.
Jo ikviens, kas dara ļaunu, ienīst gaismu un nenāk pie gaismas, lai viņa darbi netiktu atklāti.
Bet, kas dara patiesību, nāk pie gaismas, lai būtu redzami viņa darbi, ka tie Dievā darīti."
/Dievs, Jāņa evaņģēlijs/

baiba* - 2011-09-16 03:19
Neesmu anonīms, esmu Dieva meita Baiba:). Elīza-atsacīties no sava ego, manuprāt, ir sekot Jēzum, lai tur vai kā. Esiet svētītas, bija pagodinājums ar jums runāt, un runāju ne sevis, bet Kristus dēļ, jo Viņš nāk drīz, izvēle vēl ir tikai tagad, vienkārši dodu cilvēkiem iespēju iepazīt Dzīvo Dievu, jo Viņš ir labs un ir radījis mūs attiecībām ar Viņu, lai mēs pazītu Viņu.

Ina* - 2011-09-16 03:43
Baiba, vari lūdzu izskaidrot savu domu saviem vārdiem. Es tevi neizprotu.

Inese* - 2011-09-16 05:35
Manuprāt, ka šobrīd arī baznīcās notiek meditācijas. Es gan neesmu bijusi un meditēju mājās vai nodarbībās, bet zinu cilvēkus, kas dodas uz Torņakalna baznīcu pie Jura Rubeņa uz Klusuma meditācijām un saka, ka tas ir ļoti dziedinoši.


baiba* - 2011-09-16 05:38
Jā, es labprāt pēc laiciņa izskaidrošu saviem vārdiem , Ina.



Lapa | 1 [2] [3] |

Atpakaļ