Par Lolitu, misiju un laimi


Komentārs:

Džūlija* - 2011-08-27 05:50
Kur iespējams tādu kāju masāžu veikt?


 Vai Tev ir kādreiz tā bijis, ka esi tik laimīga, ka jāraud? Lūk, man šobrīd ir tik ļoti laba, laimīga sajūta – es tikko kā biju jūrā peldēt un tur bija mirklis – es peldu un paskatos debesīs...ir saule...mākoņi...mierīga jūra....un es viena pati. Ir sajūta, ka man tas viss pieder. Vai arī, ka tas viss ir sarūpēts tieši priekš manis. Un ir tāds miers un tik milzīga pateicība, ka tīri emocionāli gribētos raudāt. Ir ļoti, ļoti labi.

Es esmu atguvusi spēkus, es esmu sapildījusies ar laimi, es esmu ļoti dziļu un spēcīgu iespaidu pārņemta.

Gribi, lai Tev izstāstu par tiem? Ar mani vakar notika kas tāaaaaaads, ka diez vai pat vārdos vai vienā stāstā to var pastāstīt. :)

Lai pastāstītu par savu vakardienas piedzīvojumu, man jāatkāpjas nelielā pagātnē un Tevi jāiepazīstina ar Lolitu.

Lolita ir apbrīnojama sieviete. Viņai varētu būt ap 60 gadu un viņa uz pasauli skatās ļoti dziļi un viedi. Es viņu iepazinu savos semināros un sākumā viņa manu uzmanību pievērsa ar to, kā viņa runāja par mani un manu grāmatu. Viņa izcēla tādus smalkumus un tādas nianses, ko cilvēks spēj saskatīt tieši dēļ savas pieredzes un fantastiskās uztveres spējas. Es vienmēr baudīju viņas stāstus vai komentārus, pat nevis tādēļ, ka tas saistīts ar to, ko es pati esmu rakstījusi vai teikusi, bet dēļ tā, kā viņa papildina to, ko domāju un to, par ko vēl tikai gribu domāt. Gāja laiks - un es ievēroju, ka Lolita ir gandrīz vai katrā manis organizētā seminārā un vēl gāja laiks un Lolita pieteicās Laimes terapijas lektoru kursam. 

Man nebija nekādu šaubu, ka viņa būs fantastiska lektore un man nebija nekādu šaubu, ka viņa grib un var cilvēkiem nest ļoti lielu labumu.

Bet te pēkšņi, lektoru kursa noslēguma dienā, Lolita mums visiem grib pastāstīt kaut ko jaunu – un īstenībā uz viņu paskatoties, ir skaidrs, ka ar viņu ir noticis kaut kas tik fantastisks, kaut kas tik īpašs – viņa bija ar tik mirdzošu spožu enerģētiku, ka to varēja saskatīt „ar neapbruņotu aci”.

Un te nu viņas paziņojums – „meitenes, es jums gribu izstāstīt kā pa šo mēnesi esmu atradusi un sapratusi savu aicinājumu un savu dzīves misiju.”

Mēs visas ieinteresēti skatāmies un gaidām – viņa paņem vairākas aploksnītes un katrai mums ko dāvina: "es jūs katru gribu uzaicināt uz refleksoloģijas kāju pēdu masāžu pēc Krisas Stomeres metodes".

Mēs drusku neizpratnē – kas tas tāds ir un vai tad tu esi masiere vai fizioterapeite?

Un viņa mums stāsta – kā iekšējās sajūtas vesta iegādājusies šo Krisas Stomeres grāmatu, kā sākusi pielietot šo metodi sākumā uz „savējiem”, kā atklājusi, ka šajā brīdi viņas dvēsele pieplūst ar Visuma enerģiju, kā jutusi Augstāko spēku vadību, lai to visu iekustinātu un piedāvātu īstajiem cilvēkiem īstajā brīdī. Viņa stāsta par šo metodi un mirdz. Viņa runā, un mēs visas esam pārņemtas un jūtam skudriņas pār muguru. Mēs visas saprotam – ka tas ir pa īstam.

Nu, lūk – un vakar es biju uz šo procedūru, terapiju, pasākumu, vai .....  īsti pat nevaru pateikt kā to nosaukt. Katrā ziņā šo nevar saukt par masāžu. Tam nav nekāda sakara ar masāžu. Drīzāk tas ir kā meditācija ar palīgmetodi, kas palīdz iekļūt šajā meditatīvajā Alfa stāvoklī un ik pa laikam, caur pēdu punktiem atver vēl dziļākus un vēl dziļākus zemapziņas slāņus.

Man, protams, ieiet meditatīvā stāvoklī ir ļoti viegli. Bet tik dziļu, tik spēcīgu efektu un tik milzīgu sevis apzināšanos tieši kā Visuma daļu – es nebiju paredzējusi.

Pēc divām (vai divarpus) stundām man bija sajūta, ka esmu sasmēlusies gadsimtu spēkus, viedumu, gudrību, laimi.

No kurienes?

No Visuma. No Dieva. No savas dvēseles.

Kā tas notika? Tādēļ, ka ļāvos šai tehnikai, šai punktu stimulēšanas metodei un papildus meditatīvā stāvokļa brīnumspēkam.

Tagad man ir tā, ka vēl arvien esmu savu atklāsmju iespaidā un, protams, ka Tev tagad nevaru izstāstīt par visu, ko šai meditācijā sapratu un redzēju. Tas arī nav tik būtiski. Tas katram ir savs.

Bet tas, ko šai stāstā gribēju Tev izstāstīt – pirmkārt, ja Tev kādreiz gadās palikt galīgi bez spēka, bez padoma, bez izpratnes kā sev palīdzēt, un Tu jūti, ka laimes terapija ir kaut kur tālu, bet Tu esi te – tad var gadīties, ka ir vērts uzmeklēt kādu, kas var palīdzēt Tev no šī punkta izkustēties. Man šajā Krisas Stormeres metodē patīk tas, ka nevienam nekas nav jāstāsta, nav pat jārunā, nav pat jāsaprot kur ir problēma un vai vispār tāda ir – tu vari vienkārši ļauties un ar meistara (kurš apguvis šo metodi) palīdzību pats sevi dziedināt un spēcināt.

Otra stāsta daļa ir tā, kā notiek ar to savas misijas atrašanu – lūk, Lolita, gāja savu ceļu un caur Pavasara studiju un Laimes terapiju meklēja sevi, savu pielietojumu, savu misiju – un atrada....citur. Jo dažreiz tas viss nenotiek tā kā mēs esam iedomājušies. Arī šai gadījumā Lolita par Pavasara studijas lektoru nekļuva. Un man nav žēl, ka tā notika, jo es esmu laimīga par to, ka viņa ir atradusi sevi un savu misiju kā palīdzēt cilvēkiem un kā pasauli darīt labāku.

Un nav tā, ka es tagad gribu izcelt tieši vienu cilvēku. Es Tev caur šo Lolitas piemēru, gribu pateikt, ka – ja vien nepārtraukti audz, ja kārto savu enerģētiku, ja pilnveidojies un pildies ar mīlestību, tad vienā mirklī esi tik pilns- ka atradīsies veids, kā to dot citiem. Lūk, un šis mirklis ir tas kā satiec un izproti savu misiju.

Esmu laimīga, ka esmu bijusi klāt šai „gaidīšanas un meklēšanas” periodā un nu varu baudīt Lolitas misijas un metodes rezultātu.

Un gan jau komentāru sadaļā arī citas meitenes pastāstīt par savu pieredzi, iepazīstot šo brīnišķīgo metodi, jo Lolitas dāvana tika mums visām. :) Paldies Tev, Lolita!

Es šodien esmu tik ļoti, ļoti laimīga un novēlu to arī Tev, mīļo lasītāj!

Samīļoju Tevi! Un sūtu ļoti daudz mīlestības enerģijas un spēku!

Komentāri (21)  |  2011-08-26 19:03  |  Skatīts: 7672x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Dace* - 2011-08-27 01:34
Fantastiski mīļš, gaišs un interesants stāsts. Paldies..

Džūlija* - 2011-08-27 05:50
Kur iespējams tādu kāju masāžu veikt?

Inese* - 2011-08-27 16:21
Ja tieši pie Lolitas, tad tas notiek Rīgā Mežciemā.
Ja vēlaties paši pamēģināt, tad jāiegādājas Krisas Stormeres grāmata un jālūdz, lai kādz jums palīdz, jo pats sev to izdarīt īsti nevar. Otram var un tas pat būtu mīļi tā saviem tuviem cilvēkiem palīdzēt sakārtot viņu enerģiju.

Bet te nu man jālūdz Lolitu iesaistīties sarunā, jo es ne reižu to neesmu darījusi. Tikai baudījusi.

Agnese* - 2011-08-29 23:49
Arī man bija iespēja izbaudīt pie Lolitas šo brīnišķīgo procedūru!! Pēc tam vēl vairākas dienas jutos mierīga un svētlaimīga. Kādā grāmatā lasīju par Alfas spēku, un tur bija minēts, ka Alfa ir kolosāla vieta uz kurieni doties, - vēl labāka par Havaju salām!!
Interesanti ir arī tas, ka atrodoties Alfā, mēs ne tikai atbrīvojamies no spriedzes un stabilizējam ķermeņa funkcijas, bet mums ir iespēja pārprogrammēt sevi, jo šajā stāvoklī zemapziņa ir atvērta un uzņēmīga. Atrodoties Alfā un piedomājot par to, ko dzīvē vēlamies pamainīt, šīs pārmaiņas, iespējams sagaidīt ātrāk.
Noteikti došos pie Lolitas vēl!! Šis vakars bija patiesi brīnumains.

Laila* - 2011-08-31 00:38
Pievienojos Agnesei - par mieru un svētlaimi. Arī es baudīju šo procedūru, un tas patiešām tā ir, ja vien Tu pats tam ļaujies un nemēģini visu kontrolēt ar savu racionālo prātu. Es pat gribu teikt - tas ir kas vairāk - kā skaists sapņu lidojums, mazliet kosmiska un smalka sevī ieskatīšanās. Jo kā saka Lolita, viņa tikai maigi, ar Visuma enerģijas palīdzību, stimulē šos īpašos punktus, kas izvietoti uz mūsu pēdām (tajās atspoguļots viss mūsu ķermenis), pārējo darām mēs paši, pie nosacījuma - ja ļaujamies. Un tad brīnumi notiek. Es piemēram, sastapos ar savu Sargeņģeli, un šī sastapšanās un sajūtas ir tik īpašas, pat intīmas, ka man negribas teikt neko vairāk, bet novēlēt to izbaudīt ikvienam. Tas ir to vērts! Padomājiet, cik ļoti mēs ikdienā apmīļojam vai atceramies par savām kājām? Papēti šovakar savas pēdiņas un mēģini iztēloties ko tās Tev stāsta? Vai Tu staigā īstos ceļus? Vai satiecies ar cilvēkiem, lietām un notikumiem, kas ļauj Tev augt un attīstīties vai arī šīs attiecības ir Tevi un Tavu enerģiju graujošas?
Lai mums visām veicas un izdodas ļauties brīnumiem savā dzīvē!

Inese* - 2011-08-31 00:48
Ak, Lailiņ, cik tie ir vērtīgi jautājumi! .....hmmm.....vai es staigāju īstos ceļus? un kā ar tiem cilvēkiem, lietām un notikumiem.
Cik interesants piedāvājums - parunāties ar savām pēdiņām:)

Nekad nebūtu iedomājusies šādi mainīt skatu punktu. Paldies!

Laila* - 2011-08-31 01:01
Jā, es arī par to sāku domāt pēc tikšanās ar Lolitu un brīnišķīgā piedzīvojuma, kurā mēs devāmies kopā. Jo kā saka Lolita - tieši kājas (un kājas balsta mūsu pēdiņas), ir tās, kas mūs visur nes. Un tad, ja mēs daram kaut ko ne tā, daram sev pāri, tas viss atspoguļojas mūsu pēdās. Un īsts lietpratējs pat paraugoties uz pēdu, ir spējīgs pateikt kas notiek cilvēka ķermenī, galvā. Būsi taču ievērojusi, ka reizēm kādās vietās uz pēdām veidojas sabiezējumi, norīvējumi, saberzumi un ir reizes, kad tie pazūd paši, bet ir arī reizes, kad ļaujam tos norīvēt pedikīra meistaram vai, nedod Dievs, vēl kāda ķirurgam. Un katrs šāds veidojums uz pēdas ir atspoguļojums sajūtām, jūtām un notikumiem mūsu dzīvē, tam, ko mēs paši darām ar sevi. Jā, tieši tik cieši tas ir saistīts. Mēs paši veidojam šos enerģijas blokus vai pārspīlējumus.

Lolita* - 2011-09-02 21:31
Gribēju Tevi painformēt, ka refleksoloģija ir dabīga dziedniecības metode, kas tiek realizēta, spēcīgi, bet vienlaicīgi arī maigi masējot kāju pēdas, tā atmodinot ķermeņa slēptās dziednieciskās spējas un radot iekšēju mieru un harmoniju.
Masāža mazina cilvēka ķermeņa sasprindzinājumu, nomierina viņa satraukto prātu, sakārto emocijas un stiprina viņa saikni ar garīgās enerģijas avotu.
Pēdas pārstāv Tavas saknes un pamatu. Refleksoloģija sniedz cilvēkam laiku un telpu, kurā sakārtot savu prātu un pārvērtēt prioritātes.
Masāža parasti ilgst aptuveni stundu, tomēr tās izraisītie efekti saglabājas daudz ilgāk.
Refleksoloģija Tev ļaus saprast, ka tikai Tavs radošums un atvērtība spēj virzīt Tevi dzīvē uz priekšu - pretim sasniegumiem!
Nepieciešams ļauties un ticēt šim procesam. Atvērt sevi mieram un harmonijai.
Tuvāku informāciju par pēdu masāžu pēc Krisas Stormeres metodes vari uzzināt sazinoties ar mani. E- pasts: lolitazilinska@inbox.lv, mob. tālr.: 25656596
Mīlestībā ~
Tava Lolita


Dace* - 2011-09-08 02:58
Tad nu arī es padalīšos savās sajūtās un vīzijās par to, ko piedzīvoju refleksoloģijas seansa laikā, un:
Pirmkārt jau, Lolitas piedāvājums (pareizāk- dāvana) bija ļoti negaidīta, taču patīkama. Vēl vairāk- radās intriga: kas tas īsti ir- refleksoterapija? Pēdu masāža! Varbūt!...Bet nojauta, ka tas ir vēl kaut kas vairāk. Un tā patiešām arī ir.
Otrkārt, Lolita prot radīt tādu iekšēju miera sajūtu, ka ir ļoti viegli atslābināties un ļauties šim procesam.
Treškārt, šis alfa stavoklis ir kaut kas fantastisks, ko iesaku mēģināt izbaudīt katram.
Kas tad ir alfa stāvoklis?
Grāmatas autore Krisa Stormere skaidro tā: „ Kad tiek masētas jūsu pēdas, jūs varat nokļūt apziņas alfa stāvoklī- starp nomodu un miegu esošajā visizsmalcinātākajā miera un harmonijas stāvoklī, kurā izzūd jebkuras domas un paliek vienigi neizsakāmi patīkama esamības apziņa.”
Kad es biju nokļuvusi savā alfa stavoklī.....
„ Pasakaini skaista purpura, violeta un zila gaisma... No Visuma uz manu pusi virzās liela, tumši zila bumba...Notiek Pasaules radīšana...
Lēnām debesis kļūst koši, koši zilas. Mans acu skats ir pavērsts uz augšu. Košajās debesīs sāku saskatīt spilgti baltu, mirdzošu kontūru...Tas ir Jēzus Kristus. Lēni un liegi viņš man tuvojas. Tālumā ieraugu arī Jaunavu Mariju ar bērniņu uz rokām (arī Kristus, tikai vēl maziņš).
Kristus saņem mani aiz rokas un aicina doties līdzi, taču es laipni atsakos un paskaidroju, ka mana dzīve ir šeit kopā ar maniem bērniem un mīļoto vīrieti. Kristus ciena manu izvēli. Tad viņš vēlreiz satver manu roku un abi tuvojamies koši zilam priekškaram. Es stāvu un domāju kas ir aiz priekškara. Sajūta, ka kaut kas ļoti labs un es no tā nebaidos. Tad Kristus paver priekškaru un manam skatam paveras...milzigi liela, spoža kaudze ar zelta naudas gabaliem. Es par to ļoti priecājos. Kristus mani iedrošina: „ Ņem šo zelta naudu, tā visa ir Tava!” Es esmu patīkami parsteigta un atbildu, ka šo naudiņu es paņemšu tad, kad būšu to nopelnījusi palīdzot un darot labu cilvēkiem un Visumam. Kristus atkal respektē manu lēmumu. Tad mēs abi cieši apskaujamies, samīļojamies un atvadāmies. Kristus dodas projām, man paliek svētlaimīgas sajūtas.
Atkal redzu koši zilas debesis. Kā sniegbalta kontūra paradās sirsniņa. Tā virzās uz manu pusi, kļūst arvien lielāka un lielaka un pēkšņi tā plīst tūkstoš skaistos smalkos dimantiņos un tie vizuļodami nobirst man pie kājām. Tad parādās vēl viena sirsniņa, tad vēl viena... Un es jūtos tik ļoti mīlestības piepildīta, laimīga.
Vēlreiz redzu košās debesis un spožu baltu kontūru. Tie ir eņģeļa spārniņi. Tie tuvojas man un saplīst daudz mazos dimanta gabaliņos.
Ļoti lēnām šīs vīzijas izgaist tālumā un es atgriežos no skaistā ceļojuma, no alfa stāvokļa....tīra, mierīga,harmoniska, piepildīta ar mīlestību un lielu, lielu laimi sirsniņā.”

Paldies, mīļš, Lolitiņ!

Inese* - 2011-09-08 17:53
ak, Dace!! cik skaisti, dziļi un patiesi. Paldies Tev, ka vari būt tik atvērta un dalīties ar mums.
Pasakaini!

Elīza* - 2011-09-08 18:13
...kā gribētos reiz ko tādu piedzīvot un sajust...

Dzintra Č.* - 2011-09-21 20:51
Vēlos pateikt mīļu paldies Lolitai par viņas mīlestību un to ko viņa dara, esmu ļoti laimīga, ka mums bija lemts satikties un man bija iespēja izbaudīt viņas misijas augļus. Tas bija tiešām pasakani, tā mājīga siltā gaisotne, dievīgā mūzika un galvu reibinošais aromāts telpā...un Lolita, tas viss bija mans ceļojums, un Lolita bija lielisks ceļabiers un vadītājs:) Es un manas pēdiņas jutāmies tik labi, tas noteikti ir kas vairāk kā vienkārši pieskārieni.
Paldies Lolitai par tām burvīgājām vārdos neaprakstāmajām sajūtām, lai Tev viss izdodas,
mīlestībā Dzintra Č.

Agrita* - 2011-10-03 17:50
Pēdu masāža Jums ļus sajusties laimīgai un mīlētai! Pēc tās jutīsieties kā pēc spirgta miega! Pēc ilgāka pēdu masāžas kursa Jūs atgūsiet līdzsvaru gan fiziskā, gan garīgā līmenī.Noteikti izbaudiet to!

Inta* - 2011-10-07 21:46
Paldies Lolitai par jaukajām sajūtām masāžas un pēcmasāžas laikā. Tas ir fantastiski transformēt lietas sevī, attīrīties un būt Laimīgai.

Odrija* - 2011-10-18 20:48
Esmu piedzīvojusi šīs brīnumainās izjūtas jau vairākas reizes, laikam jau sāku palikt atkarīga:) Esmu aizdomājusies, kad vēl es atnākot uz svešu māju un apguļoties svešā gultā varētu tā uzreiz tuvāko 10 minūšu laikā, atslēgties no dienā piedzīvotā un doties savā ceļojumā, kur mīt miers un drošības sajūta. Brīdis, kad tiek piedzīvota pilnīga relaksācija, kas mijas ar vieglu miegu. Neviena reize nav tāda kā iepriekšējā, svarīgi ir tikai viens - ļauties un ceļojums var sākties. Nevajag gaidīt dažādas vīzijas, bet tikai uzticēties un nonākt vietā, kur prāts ir mierīgs un var sadzirdēt savu dvēseli. Katram šīs sajūtas ir atšķirīgas un tā tam arī jāpaliek. Ir patīkami apzināties, ka īstenība tādai prieka un laimes sajūtai ir vajadzīgs tik maz, tikai satikt cilvēkus, kas savu sūtību, jeb starpnieka darbiņu dara ar mīlestību un no visas sirds un to nesajust nav iespējams. Paldies Lolitai par šiem jaukajiem brīžiem!

Sandra* - 2011-10-27 00:12
Tas ir fantastiski sajust sevi un tik daudz pozitīvas enerģijas sevī. Jūtos priecīga, spēkpilna un prātā tāds miers. Savā laimes dienasgrāmatā ierakstu paldies Lolitai un paldies sev par šo jauko masāžas seansu. Samīļoju Jūs visas!

Inta* - 2011-11-11 22:50
Ikdienas rūpēs un skrējienā biju "pazaudējusi" sevi. Bet pēc šīs brīnišķīgās masāžas ir kā Inese raksta - es esmu izkustējusies no šī punkta un mana Dvēsele, Gars un Ķermenis pateicībā smaida. Un es "LIDOJU". Saku paldies un sūtu Mīlestības sveicienus !!!

Evija* - 2011-11-28 23:35
Arī man vakar bija lieliskā izdevība izbaudīt šo brīnišķīgo masāžu. Es to pat nosaukto par dvēseles samīļošanu vai saldo ēdienu dvēselei... Es ļāvos maigajiem pieskārieniem un jutu sevi dodamas pretim kaut kam gaišam, mierīgam un skaistam. Prāts bija pilnīgi mierīgs.. Un tad ...es sastapu kādu, kādu, kurš ne ikdienā ir redzams, bet tepat jau vien ir. Tas varēja būt Eņģelis, varbūt Dievs, varbūt kāds mans tuvais... kāds, kurš par mani patiesi rūpējas, un Viņš deva man savu svētību. To es jutu kā mieru, kā drošības sajūtu, kā baltu gaismu, kas līst pār mani. Tad vienā brīdī es jutu, ka es no sirds smaidu.. Tas nebija parasts smaids, smaidīja visa mana aura, jo šo smaidu es jutu pat ārpus sava fiziskā ķermeņa. Un tas bija smaids no sirds. Pēc šīs procedūras es jutos miera un spēka pilna, es visa biju pilna pozitīvas enerģijas un zināju, ka mani sargā. Šodien, kad man uznāk skumjas vai vai kā savādāk jūtos nomākta, man atliek tik atcerēties to brīdi un es jūtu - Viss ir kārtībā! Es neesmu viena. Paldies Lolitiņ! Ne tikai par lielisko baudījumu, bet arī par sirdsgudrību un viedajiem padomiem!

ronda - 2012-08-16 19:40
Caurskatu senākus rakstus, ieraudzīju šo un man gribās pajautāt - kā klājas Lolitai? Vai viņa joprojām uzskata pēdu masāžu par savas dzīves misiju un nodarbojas ar to? Varbūt jau ir atvērusi pati savu kabinetu un ar to vien nodarbojas? Vai kāds zin par Lolitu?

lolita - 2012-08-24 21:19
Sveika, mīļā Ronda!

ES ESMU.
Pēdu masāža ir vienkārši mans Sirds darbs.

Katrs mirklis ir pirmais mūsu dzīvē, katrs mirklis ir pēdējais mūsu dzīvē. Patiesība mainās katru brīdi un tai pat laikā tā ir mūžīgā dzīve.
Mīlestībā~Lolita

inese - 2012-08-25 04:35
Un Lolitiņ, esmu laimīga, ka esi ar mums un starp mums :)))




Atpakaļ