Atlūgums - 1. turpinājums


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: GUNA JURKOVSKA

 Ņemot vērā VĒRĀŅEMAMO un visu augstāk minēto, es kā pilntiesīga studente, kura apzinīgi ir maksājusi Pilno Studiju Maksu, ar pilnām tiesībām Jūs (mēs gan esam uz Tu, arī tas ietilpst mācību programmā, bet šādi skanēs iedarbīgāk, es palieku savā TICĪBĀ un TICĪBĀ kā jau TICĪBĀ mēs visi zinām – VISS NOTIEK!) brīdinu – Jūs esat absolūti Ne- Ideāla un nesniedzat Pasaulei vis-vis-vis-ideālāko Paraugu, kas arī, protams, ietilpst mācību programmā (veikli  un izdevīgi gan tā sastādīta, kā izrādās!) un IR ATTAISNOJAMI, bet NAV PIEĻAUJAMI! Līdz ar to, es ar savas studentes tiesībām lūdzu rūpīgi pārdomāt Jūsu tālāko darbības Plānu jeb, vēl sievišķīgāk runājot (galu galā es vēl tikai mācos un trenējos, vēl jau iet vecajā ierastajā vīrišķības pieprasošajā stilā), es būtu tik laimīga, ja Jūs atpūstos vairāk kā pusotru stundu dienā Jūsu Sievietes Dzīves Sievišķības Svētceļojuma Svētajā Laikā. Izgulētos, atpūstos, veselīgi ēstu, peldētos, mīlētos ar vīru u. tml. sievišķīgi pieklājīgi uzvestos visvisādās sievišķīgās Nodarbēs, bez TIK LIELAS PASAULES Glābšanas.

...
Komentāri (0)  |  2016-02-24 02:32  |  Skatīts: 1949x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Mazie dzīves pārbaudījumi? Tas taču ir super!


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 Mums ir fantastiska lektoru grupiņa - mēs katra esam tik dažāda, tik unikāla, tik interesanta. Pat gatavojot vienas tēmas uzstāšanos, katra ir kā atsevišķa izrāde ar savu stāstu. Un ir tik fantastiski interesanti ne tikai piedzīvot, bet vērot arī citos to mirkli, kad tēma iedegas acīs un Tu saproti - jā, šī ir tieši šī pasniedzēja tēma vai arī burtiski izgaršot to, kā kāda konfrontējoša saruna, uzdevums Tevi mazliet paburza, mazliet palauž un pēc mirkļa atbilde paveras no absolūti cita skatu punkta. Un tā jau ir ar visu šajā dzīvē. Sākotnēji nezināmais biedē. Taču, ja esam gatavas un atvērtas, tas bieži vien izrādās kā viens lielisks piedzīvojums un brīnišķīgi pārmaiņu sākums.

Ar meitenēm pārrunājām- tikko ķeramies klāt jaunai tēmai, izzinām un šķiet- nu gan es zinu visu, tā uzreiz mums atsūta pa uzdevumam, testam vai pat kārtīgam eksāmenam. Kā sakot- nu paskatīsimies, cik ļoti labi esi visu apguvusi un patiesi izzinājusi. Piemēram- ar milzu aizrautību izzinām un pilnveidojam sievišķības tēmu. Zinām, ka naudas lietas jāatstāj vīru un puišu ziņā vai arī domās vienkārši jāatlaiž un jāļaujas plūdumam. Un te pēkšņi negaidot notiek kaut kas TĀDS, ko nevarēja ne paredzēt, ne tam sagatavoties un vienā sekundes simtdaļā esi uzvilkusies kā stīga un ieslēgusi bargāko grāmatvedi sevī. Kāda vēl sievišķība?! Vai arī- zinām taču, ka sievišķā puse ir tā maigā, tā mīlošā un iedvesmojošā. Un esam atvērtas un burtiski lidojam centimetru septiņus virs zemes un te.. ne no kurienes uzrodas garāmbraucoša mašīna un tieši man blakus peļķe un.. no lidojošā tauriņa ir palicis slapjš pleķītis- un kā būt maigai un mīlošai brīdī, kad gribas noķert to vadītāju un noslīcināt viņu tajā peļķē?!

...
Komentāri (0)  |  2016-02-22 16:38  |  Skatīts: 1579x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Atlūgums - turpinājumos


autors: GUNA JURKOVSKA
sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI

 Sofijas Sniegpulkstenītes

Kursa darbs Pavasara Studijas

Idealizācijas Graušanas Programmā

“Atlūgums - Pieteikums -Turpinājums”

Veltījums Zaļās Saules Sirds Mīlestības princesei

2015. gada 4.- 17. jūlijs

 


Vis-vis-vis-brīnišķīgākās

...
Komentāri (0)  |  2016-02-21 19:57  |  Skatīts: 785x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Ārstēsimies ar piedošanu


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: LAURA BANDERE

 Šodien gribu parunāt par to, kādēļ bērni slimo.

Mazi bērni pārņem negatīvās emocijas no vecākiem  un, kad ģimenē pazūd harmonija un mammai ir dusmas vai aizvainojumi vai nesakārtota attieksme pret kādu dzīves jomu, bērns saslimst. Man gadījās stipri apvainoties uz citu cilvēku un meitiņa saslima ar iesnām. Un, tiklīdz es to sapratu, pavisam negaidīti un brīnumaini iesnas izzuda pašas no sevis. Kad mēs paši vai bērns saslimst, mums vienmēr vajag padomāt, kas mūsu attieksmē nav bijis labi un kāda mācība mums ir jāsaprot. Ja mūs ir aizvainojis kāds cilvēks, mums vajag nevis dusmoties, bet padomāt - ar ko esmu piesaistījis tādu otra rīcību.

Bērni ļoti mīl savus vecākus un glābj tos, uzņemot slimības uz sevi.

...
Komentāri (0)  |  2016-02-21 19:33  |  Skatīts: 972x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Parunāsimies par... stresiņiem


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 „Hello from the other side”- gibas dziedāt kā no Adeles dziesmas :) 3 pilnas nedēļas slimošanas un es atkal jūtos dzīva, spēka pilna (nu gandrīz :) ), radoša un tā, ka ļoti gribas ar Tevi parunāties! Tieši slimojot un kārpoties atkaļ augšā, pārdomāju daudzas ar sevi pašu saistītas lietas. Un viena no tām - stress vai, pareizāk sakot - kāpēc man un arī Tev to galīgi un pavisam nevajag.

Vispār man nepatīk tas vārds. Varētu aizstāt ar "bēdiņa", "ķibelīte", "nelaimīte" vai ko citu. Taču tas nebūs īsti precīzi, jo viss iepriekš nosauktais ir īslaicīgs, pārvarams un var kalpot par atspēriena punktu jauniem sasniegumiem. Taču stress...

Pastāstīšu ko mazliet vairāk par sevi. Esmu emocionāla, ļoti empātiska, visu cenšos izdarīt pēc tīrākās sirdsapziņas un godīgi. Kopumā viss ir ļoti labi, taču vēl tam visam klāt nāk spēja satraukties un uzpūst no mušas ziloni. Manas kolēģes mīļi pavelkot uz zoba sauca mani par "Panika, panika" un piešķīra man moto: "Galvenais nezaudēt paniku". Diezgan smieklīgi, taču tik tuvu patiesībai, ka patiesībā traģiski :)

...
Komentāri (0)  |  2016-02-16 01:38  |  Skatīts: 1003x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kā man palīdzēja vebināri par čakru enerģijas diagnosticēšanu


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: LAURA BANDERE

 Sākot klausīties vebinārus par čakru diagnosticēšanu sapratu, ka katrā čakrā ir kāds punkts, kurš ir vai nu par stipru vai par vāju. Sākumā likās, ka te nu būs grūti ko līdzēt, bet tad Inesīte pateica, ka tas ir normāli, ka saprotam, ka kārtības un nav un tagad to visu labosim.

Pirmo čakru man vislabāk dziedināt palīdzēja manas lauku mājas. Mūsu dzimtas zeme, no kuras jau kopš bērnības jūtu milzīgu spēku. Mūsu ģimenes lauki ir mana mīļākā vieta uz zemes. Tur tētis stāsta par notikumiem, kas tur risinājušies, kad viņa vectētiņš bija dzīvs. Es tur izjūtu mūsu dzimtas spēku. Un tieši tajā vietā es sakārtoju attiecības domās un attieksmē ar vecākiem. Šī vieta vienmēr dod man spēku. Pat, ja tikai domās pakavējos lauku mājās. Jo tur ir sajūta, ka katrs koks, katrs krūms palīdz man. Vienmēr vizualizācijas meditācijās es atrodos tieši tur. Jo tur ir viegli iztēloties kā saknes ieiet dziļi, dziļi zemē.

...
Komentāri (0)  |  2016-01-13 02:22  |  Skatīts: 908x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Sākt dzīvot ar sirdi


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 Ir pagājusi nedēļa kopš čakru semināra, kad kopīgi pieķērāmies otrās čakras jeb - mūsu oranžās saules sakārtošanai. Apsēžos un ievelku elpu, jo... ārprāts, cik ātri gan ir paskrējis laiks!

Tieši pirms nedēļas, pārrunājot savas sajūtas pēc pirmā semināra, izrunājām, cik ļoti viss mainās, kad dzīvojam ar „šeit un tagad apziņu”. Kad neļaujam prātam auļot kā satrakojušam kumeļam, bet ik pa brīdim tam uzsaucam- esi rāms, mans draugs, viss, kam jānotiek, tāpat notiks, arī ja neskriesi tam satrakojies pretim. Un patiesi, vai esi ievērojis, ka brīžos, kad esi mierīgs, kad ļaujies- lai nāk kas nākdams, es esmu tam gatavs- tad vari darīt kaut 100 lietas vienlaikus un viss izdodas. Bet ir brīži, kad viss mutuļo, auļo, bet nesanāk itin nekas- vienkārši  nepietiek laika, kaut izstiepies vai saraujies.

...
Komentāri (0)  |  2016-01-13 02:21  |  Skatīts: 995x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Laimīgā sajūta ziemas dienā!


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: LAURA BANDERE

 Šodien bija tik auksts, dzestrs un fantastisks rīts! Man ļoti patīk ziemas rīti. Kad viss laukā ir sasalis un dūmi no skursteņiem ir savādāki- tādi,kas liecina par aukstumu laukā, bet siltumu istabās un mājās. Ziemas rītos ir kaut kas tik vārdos neizsakāms , tāds no bērnības atmiņām... Ziema un sniegs vispār man saistās ar bērnību. Kad sarkaniem vaigiem skrējām pa sniegu un laidāmies no kalna ar ragaviņām. To sajūtu nekad neviens nevar atņemt un to nav iespējams nekad aizmirst. Tā bija laime! Laime, ka var bezrūpībā laisties no kalna, krist sniegā un neuztraukties par nosmerētām drēbēm. Priecāties un smieties. Un tad es iedomājos - kādēļ gan pieaugušie vairs to neatļaujas? Kādēļ gan viņi uztraucas par to, ko padomās citi? Kādēļ daži pat neatceras, kad pēdējo reizi ir smējušies un baudījuši dienu tā kā to gribējuši? Parkos redzu, ka vecāki stāv malā un neiesaistās bērnu rotaļās, liedz bērniem prieku par spēlēm, jo var taču sasmērēt drēbes.

...
Komentāri (0)  |  2015-12-30 02:04  |  Skatīts: 969x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Septiņas saules manī. Iepazīt sevi caur savām saknēm


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 Tā saka, ka ja Tev būs lemts kaut kur būt, Tu noteikti tur nokļūsi. Agri vai vēlu, pa pilnīgi apzinātu vai arī absolūti negaidītu ceļu. Un tā notika ar mani. Pašā Ziemas saulgriežu viducī notika mana pirmā čakru līdzsvarošanas nodarbība - tikšanās ar manu sarkano sauli.

Par čakrām ir dzirdējis teju ikviens. Ja esi Pavasara Studijas cilvēks, reizi pa reizei apskati, kas šeit jauns notiek un lasi Ineses grāmatas, noteikti esi kaut ko par to dzirdējis un arī pamanījis nodarbības un vebinārus. Galu galā pat rudens nometne bija veltīta čakru līdzsvarošanai. Par to runā ajūrvēdas speciālisti, austrumu gudrību turētāji, masieri, enerģiju līdzsvarotāji un arī mūsu pašu dziednieki un zintnieki. Kāds to varbūt sauc par čakru, cits - par dzīvības enerģijas centru, kāds vēl citā, sev mīļākā vārdā, bet doma jau viena un tā pati.

...
Komentāri (0)  |  2015-12-30 01:48  |  Skatīts: 1015x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Čanelinga festivāls 5. un 6. decembrī



Deju centrā „Cukurfabrika”, Cukura ielā 22, Jelgava https://cukurfabrika.lv/kontakti/

Programmā meditāciju prakses, joga, gongas, čanelinga sesijas, apmācība un pieredzes apmaiņa.

Rīko Latvijas Čanelinga asociācija




5. decembris

12:30 Ierašanās

13:00 Gaismas meditācija. Matīss Barkovskis

14:00 Ceļojums uz iepriekšējām dzīvēm. Inga Ružicka – 10 €

...
Komentāri (0)  |  2015-11-30 23:42  |  Skatīts: 956x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.