Afirmāciju CD


 Sveika, mīļā! Es ļoti sen neesmu ar Tevi te parunājusi un man nupat ir sajūta, ka atkal ir kaut kas jāuzraksta. Un lūk – ir viens jaunums, par kuru gribu Tev izstāstīt. Un tas ir afirmāciju jaunais ieraksts, kurā esmu ierunājusi afirmācijas par atsevišķām tēmām.

Kas ir afirmācija?

Afirmācija ir īss pozitīvs apgalvojums, kuru atkārtojot vairākas reizes (100-200) tas nosēžas mūsu zemapziņā kā absolūta patiesība.

Šī metode mums ļauj sakārtot savu zemapziņu un sapildīt to ar pozitīvu informāciju pretstatā tam, kas varbūt uz šo brīdi mums tur ir uzkrājies.

Atceries – zemapziņā nogulsnējas viss. Viss, ko dzirdam. Viss, ko redzam. Viss visas dzīves garumā. Tātad visi pagātnes notikumi un pagātnes programmas, ko esam dzirdējušas no saviem vecākiem, brāļiem, māsām, kaimiņiem, skolotājiem utt. Piemēram – „nu šī meitene ir īsta trijnieku karaliene”, „absolūta viduvējība”, „šmule un netīrele”, pelēkā pele” utt. Un ja šādus teicienus esam dzirdējušas visu bērnību, tad tas ir izveidojis zemapziņas programmu, kurai atbilstoši dzīvojam tagad – jau pieaugušā vecumā.

Ko darīt?

Sapildīt zemapziņu ar jaunu informāciju.

Kur paliks vecā?

Lēnām transformēsies un izspiedīsies no zemapziņas un tā vietā ienāks jaunā pārliecība un jaunās sajūtas, kas nu jau būs pozitīvas un pašapziņu stiprinošas.

Un tieši tādēļ esmu ierunājusi afirmāciju disku. Jo es jau zinu kā ar mūsu labo apņemšanos notiek. Mēs kaut ko labu uzzinām un ļoti savā sirdī gribam pielietot. Bet pēc tam dižā slinkuma enerģija uzvar un kaut kā mēs aizmirstam par saviem solījumiem un savu jauno apņemšanos. Lūk – priekš visiem tiem, kam diendienā runāt afirmācijas ir slinkums vai vienkārši negribās, tagad būs iespēja uzlikt CD un lai nu fonā skan. Un protams, ka Tevis pašas sagatavotās afirmācijas un ar iedvesmu un degsmi izteiktas būtu efektīvākas, bet ja to nevar nodrošināt, tad labāk ir uzlikt CD un klausīties manis izteiktos pozitīvos apgalvojumus, nekā uzslēgt TV vai radio un klausīties ziņas ar pilnu negatīvās informācijas spektru. (Atceries – arī tas viss nosēžas zemapziņā un rada mūsos bailes, satraukumu, nedrošību un nepārliecinātību par rītdienu un nākotni kopumā.)

Un vēl gribu Tev izstāstīt par šo bildi uz diska vāciņa. Tu jau redzi ka tā nav no fotosesijas un ka tās kvalitāte nav izcila tieši tehniskā ziņā, bet es Tev varu izstāstīt kādēļ tieši šī bilde ir izcila, runājot par afirmācijām, runājot par vēlmēm un ilgošanos. Šai bildē es vēl esmu viena. Tā bildēta ir kādus 5 gadus atpakaļ. Es bezgalīgi ilgojos satikt savu mīlestību un sakārtot savu dzīvi. Es staigāju diendienā gar jūru un burtiski skaitu afirmācijas, kas rezultātā ir palīdzējušas sakārtot manu dzīvi.

Lūk – bilde ir kā sākums un mana tagadējā balss un enerģētika ir jau kā rezultāts tam, ko var panākt ar afirmācijām un zemapziņas informācijas maiņu.

Afirmācijas ir ierunātas četros atsevišķos blokos: „Laimes terapija”, „Veselība un harmonija”, „Mīlestība un attiecības” (sievišķība un vīrišķība) un „Nauda un bagātība” (Šodiena – Tavas nākotnes pirmā diena).

Paldies Agnesei par afirmāciju formulējumiem un paldies Mārtiņam par ieraksta izveidi. Vienmēr ir patīkami darboties kopā. :)

Diski būs iegādājami jau sākot no šīs nedēļas gan semināros, gan dažādos pasākumos, kur mēs ar Dainu piedalāmies. Un pateicoties Dainai mums mājas lapā ir saveidojies veikaliņš, kurā vari pasūtīt gan grāmatas, gan diskus.

Lūk, tādi šī brīža jaunumi.

Lai Tev brīnišķīga diena! Un lai noder jaunais afirmāciju ieraksts.

Komentāri (22)  |  2011-08-02 17:09  |  Skatīts: 6797x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Karinčiks* - 2011-08-02 17:31
Paldies,Inesīt!


Inese* - 2011-08-02 17:37
Karinčik, Tu taču esi ļoti čakla un pati runāsi afirmācijas:) Tev taču disks nemaz nav vajadzīgs. Ja nu vienīgi uzlitk manu nomierinošo balsi fonā :))))0

Gunita* - 2011-08-02 19:20
Kads prieks,dzirdet jaunumus!Vai izsuti ari pa pastu?

Inese* - 2011-08-02 20:52
Protams, Gunitiņ:)

Agita* - 2011-08-04 03:18
Jauki! Es it kā skaitu afirmācijas, bet pagidām nedarbojas. Varbūt daru nepareizi, tāpēc disks man būs iespēja saprast kas ir kas. Paldies!

Dace* - 2011-08-04 06:33
Paldies,Eņģelīti!

Rūta* - 2011-08-07 18:27
Kāpēc uz tavām grāmatām,cd ir tavs portrets?

Inese* - 2011-08-08 17:26
Tādēļ, ka savu lasītāju uzrunāju ļoti tieši, ļoti godīgi -kā saka "acīs skatoties".
Man ir ļoti būtiski būt pašai - gan ar savu vārdu un uzvārdu, gan ar savu izskatu. Es nespēju iedomāties, ka šo ziņu vaŗetu mēģināt nodot kaut kā slēpjoties vai kaut kā tikai pa pusei :)

Un tā radās doma, ka uz grāmatas vāka būs mana bilde. Un tā tas pārgāja arī uz meditāciju disku. Un nu jau afirmāciju diskam tas kaut kā bija pats par sevi saprotams.

Tagad iznāks "Mana laimes terapijas dienasgrāmata". Tur fotogrāfijas nebūs, jo ir būtiski, lai tā kļūst arī Tava dienasgrāmata un asociējas tev pašai ar sevi.

Savukārt otrā daļa vai turpinājums "Ieelpo laimi un mīlestību" būs noformēts pēc vienota un atpazīstama stila:)


Inga* - 2011-08-18 01:08
Vai Kuldiga salona pie Aivas ari var iegadaties so disku.Un cik maksa sis disks.Zinu ka busiet Kuldiga 19.augusta diemzel netieku jastrada vai zinat jau kad nakoso reizi busiet Kuldiga.Un kada tema bus.Meditacijas disku jau iegadajos ,paldies loti jauks.

Inese* - 2011-08-18 04:57
Kuldīgā būšu 19.septembrī ar tēmu "Viņš un viņa".
Afirmāciju diski man būs līdzi.

Ja līdz tam sarunāsim satikties ar Aivu Rīgā, tad iedošu viņai līdzi uz Kuldīgu diskus arī priekš salona:)

Inga* - 2011-08-18 22:33
Atvainojos,mazliet sajaucu menesus.Saprotu ka Kuldigas tema ari ir loti svariga,bet taka esmu iesaceja sajas lietas,drosi vien ka vispirms vajadzetu sakartot savu pasauliti.Vai varbut kludos un ari saja tema ir kautkas kas man varetu but noderigs.Vairak interesetu sakuma apgut meditaciju ,jo galigi nemaku atbrivoties.Un vispar ,izprast kas es esmu un ko velos.Varbut jau zinat kad busiet nakoso reizi Kuldiga ar kadu temu.

Inese* - 2011-08-18 23:03
Uz Kuldīgu braucu vienu reizi mēnesī -pirmdienās mēneša vidū. Attiecīgi tad nākošā reize būs oktobra vidū:)

Inga* - 2011-08-19 01:45
Liels paldies.

Ilona* - 2012-01-31 01:14
http://www.youtube.com/watch?v=BbjgkIJ7okw&feature=related

Būtībā Lazarevs par afirmācijām...

Viedokļi?

Ilona* - 2012-01-31 01:25
nu šeit vēl interesantāk:


http://www.youtube.com/watch?v=UHxpW-n20ls&feature=related

Sofija* - 2012-01-31 01:42
Noklausoties šos ierakstus, izriet, ka ir kaitīgas gan lūgšanas, gan vēlēšanās, gan arī visas vizualizācijas un citas tehnikas.

Sofija* - 2012-01-31 05:12
Es šeit domāju Ilonas ieteiktos.

Baiba* - 2012-01-31 06:56
Ilonai, Sofijai- nu es tā sapratu- viņš vairākas reizes to uzsvēra- tas nav labi tad, ja mēs vēlamies vairāk saņemt, nekā atdot. Ja vēlamies būt tikai patērētāji. Ja domājam šauri tikai par savu labumu. Tāpēc, man šķiet, lūgšanās (pēc tam, kad esi palūdzis, ko vēlies) pievieno frāzi- tomēr, Dievs, Tavs prāts lai notiek. Tātad- lai tas nav pretrunā ar Dieva gribu, visuma likumiem. Un vēl Lazarevs uzsver, ka mums jāprot ar pateicību un mīlestību pieņemt arī situāciju, kad vēlme nepiepildās. Būtībā viņš ir pret patērētāju domāšanu, nevis cilvēku vēlmēm vai lūgšanām kā tādām, tā vismaz man šķiet. Un es paņemu to, kas manī atsaucas. Man tiešām ir bijuši labi panākumi ar vēlmju izpildi, bet iegūtais man nesniedza cerēto laimi. Es tiešām nebiju parūpējusies sākumā par dvēseles un gara vajadzībām. Es domāju, ja cilvēkam ir labs kontakts ar Dievišķo, tad viņa vēlmes nebūs pretrunā ar Visuma likumiem. Galvenais - nepazaudēt un uzturēt šo kontaktu. Un būt mīlošiem un pateicīgiem arī pirms visu vēlmju piepildīšanās.

Baiba* - 2012-01-31 07:01
Būtībā Lazarevs arī saka- tas ir slikti, ja mēs NEMAINAMIES- tas ir, ja mēs paralēli nestrādājam ar savu raksturu, savām negatīvajām jūtām- dusmām, aizvainojumu, naidu, žēlumu utt., ja mēs netransformējam tās un nekļūstam labāki cilvēki, ja aizmirstam par gara un dvēseles vajadzībām, tad var nākt par sliktu, ja viegli piepildās visas mūsu materiālās vēlēšanās un mēs neaugam paralēli garīgi. Nu kaut kā tā. Kā domājat jūs?

Baiba* - 2012-01-31 07:05
Jo tā jau īstenībā ir, ja cilvēks ir jauns, vesels, viņam viss iet no rokas, nauda arī ir, ja viņš nav no reliģiozas ģimenes (un pat ja ir), attiecības ar Dievu un augstākiem spēkiem ir pamestas novārtā. Un tikai slimība, nelaime vai kas tamlīdzīgs bieži vien atjauno fokusu uz dievišķo. Tāpēc jau saka, ka slimnīcā dzird daudz patiesākas lūgšanas, nekā baznīcā. Tādēļ, ja mums iet brīnišķīgi, ir vēl svarīgāk piedomāt pie pateicības, mīlestības un attiecībām ar Dievu. Un pārāk nepieķerties savai labklājībai. Jo viss jau ir pārejošs. Tikai mīlestība paliek.

Sofija* - 2012-01-31 15:34
Mē tik tiešām no katra autora paņemam to, kas mums dotajā brīdī ir pieņemams, kas rezonē ar mums, un es nedomāju, ka viss, ko apgalvo Lazarevs, ir visdziļākā patiesība.

Inese* - 2012-01-31 18:04
Es dziļi saprotu, ko saka Lazarevs.
Viņš runā par to, ja mēs gribam manipulēt ar enerģiju un sasniegt mērķus tikai ar domu (vai afirmāciju, vai vizualizēšanas) spēku - tad mēs esam zaudētāji.
Bet ja mēs vairojam dievišķu enerģiju sevī, tad maināmies un augam.

Es to stāstu pirmajā seminārā "Es esmu savas dzīves autors".

Ja mēs kaut ko gribam sasniegt tikai ar savu spēku, nevairojot sevī dievišķu mīlestību, tad būs tieši tā, ka mēs spēku paņemam no savām citām dzīves jomām. Mēs it kā saspiežam enerģiju vienam mērķim, atņemot to no veselības, bērniem, attiecībām utt.
Bet tā kā mūsu mācība un attīstība ir tik ļoti saistīta ar dievišķas enerģijas vairošanu sevī, ar nepārtrauktu mainīšanos, ar nepārtrauktu dievišķas saiknes paplašināšanu, tad afirmācijas priekš mums ir tikai kā savu veco programmu nomaiņa ar jauno. Afirmācijas mums darbojas kā attieksmes maiņa.

Piemēram, kāda sieviete 35 gados vai 40 gados ir sajutusies veca un dzīves nogurusi. Tad viņai viena pati afirmācija "es esmu jauna, skaista, vesela un laimīga" palīdz mainīt šo zemapziņas domu, ko viņa (vai kāds cits) caur citu negatīvu afirmāciju (diendienā dzirdētu kritiku) ir sevī uzkrājusi.

Afirmācijas, kuras mēs izmantojam, palīdz mums mainīties.
Un tieši tas saskan ar Lazareva teikto. Ka ir jāmainās:)

Piemēram, es pati afirmāciju izsaku kā pateicību Dievam:
"Paldies, Dievs, ka esmu jauna, skaista, vesela un laimīga".

Un es tiešām tāda esmu:))


Atpakaļ