Trīskārši svētki


Komentārs:

Saulīte* - 2011-07-20 19:00
Daudz laimes,Inesīt! Mīļi sveicieni,sirsnīgi novēlējumi!


 Ir manas dzimšanas dienas rīts. To nerakstu, lai Tu tagad mani sveiktu, to drīzāk rakstu tādēļ lai ar Tevi padalītos savās īpašajās sajūtās un domās.

Manā ģimenē manas dzimšanas dienas vienmēr ir bijušas īpašas. Nu...varbūt tikai man tā likās, bet šķita, ka tās ir vēl īpašākās kā manām māsām, mammai vai tētim. Acīmredzot tas bija tāds bērna egocentrisms ;). Bet pastāstīšu kāpēc. 

Dzimšanas dienu vienmēr sākām svinēt vienu dienu iepriekš, jo esmu dzimusi  vienos naktī un tas rituāls bija vienmēr līdzīgs- tā bija notikuma gaidīšana visas dienas garumā. Visu dienu notika dažādi svinību gatavošanas rituāli –mājas kopšana, pušķošana, galda klāšana, ciemiņu gaidīšana utt. – nu viss tas, kas visās jubilejās. Bet paralēli tam visam vienmēr ar mammu pārrunājām kā es esmu gatavojusies dzimt. Kā jau sākusi kustēties, un dīdīties, kā mamma domājusi „ak, tikai ne to –labāk paliec vēl iekšā”. Kā viņi ar tēti gājuši visai pilsētai cauri uz slimnīcu (jo mašīnas pašiem vēl nebija). Kā ik pa laikam bijis jāapstājas, jo es esot uzvedusies sāpīgi. Kā mamma nav varējusi paiet un nav gribējusi to teikt, bet tā vietā teikusi – ak paskatīsimies kā izpletņus (netālu no mūsu mājas ir lidlauks un tur vienmēr trenējās izpletņu lēcēji).  Un cik īpaši tas viss ir bijis. Kā skanējusi dziesma „Vakar vēl” (Bītlu „Yesterday”). Un kādi tie ir bijuši svētki ģimenei.

Un tā gads no gada esam tam cauri gājuši. Un nu jau patiešām es vairs nevaru sašķirot vai pati to atceros, jo esmu taču bijusi tur klāt, vai arī mana iztēle tik ļoti šos stāstus ir pieņēmusi kā savējos, ka radījusi šādu ilūziju par atmiņām.

Un tā šie viennozīmīgi bija mani skaistākie svētki mūža garumā, līdz šī diena ieguva vēl lielāku nozīmi manā dzīvē. Pirms 3 gadiem tieši 20. jūlijā es satiku Tomu. Man no Debesīm tika uzdāvināta lielā mīlestība, pateicoties kurai esmu tik ļoti piepildīta ar laimi un mīlestību, ka varu darīt šo darbu, kuru daru, ka varu rakstīt par to visu grāmatas, ka varu rakstīt visus šos rakstus, ka varu vadīt seminārus un tikties ar cilvēkiem. Ka esmu tik mīlestības sapildīta, ka varu to visu dot tālāk un palīdzēt to sasniegt citiem.

Un tā nu šodien saku paldies Dievam par šo dienu un esmu pateicīga par visu ko šai dienā un šai dzīvē saņemu. Jūtos ļoti, ļoti mīlēta un Dieva lutināta. Jūtos ļoti pateicīga un ļoti laimīga.

Šodien ir mana trīskāršā dzimšanas diena. Pirmkārt – es patiešām šai dienā piedzimu. Otrkārt – es piedzimu savai Mīlestībai. Un treškārt – es piedzimu Mīlestības došanai jums visiem.

Esmu laimīga un sūtu Tev daudz gaišas mirdzošas enerģijas, lielu Mīlestību un daudz labu domu!

Lai Tev veicas! Un lai izdodas baudīt šodienu, rītdienu, parītdienu. Lai Tu vari dzīvot laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi!

Ar milzīgu mīlestību,

Inese

Komentāri (14)  |  2011-07-20 18:16  |  Skatīts: 7105x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Ruta* - 2011-07-20 18:51
Apsveicu dzimšanas dienā,bet nevajag jau te tagad sevi svēto vietā iecelt ar savu mīlestības došanu.Mēs visi esam dzimuši,lai dalītos m;ilestība,mīlestība tā ir pati spēcīgākā maģija,mums visiem tā ir.NP

Saulīte* - 2011-07-20 19:00
Daudz laimes,Inesīt! Mīļi sveicieni,sirsnīgi novēlējumi!

Essa* - 2011-07-20 19:06
Inesīt,mīļš sveiciens Tev šajā brīnišķīgajā dienā! Paldies,ka Tu esi!

Inese* - 2011-07-20 19:54
Paldies!

Un es patiešām sevi neieceļu svēto kārtā:)
(ir bēdīgi, ka bez darvas karotītes arī šodien nevarēja)

Es taču tikai dalos ar savu prieku par to, kas notiek.
Un ja kādam tas ir kaitinoši, tad patiešām ir iespējas apmeklēt citas lapas, vai izveidot savu lapu, kurā dalīties ar savu mīlestību, savu informāciju, savu pieredzi un domām:)

Tas patiešām ir dots pilnīgi visiem!

marciks* - 2011-07-20 20:58
Daudz Laimes, Inesīt ! :)

Anita* - 2011-07-20 21:35
Patiess prieks par Tevi, Inesīt!!!
Mīļš sveiciens dzimšanas dienā!!!
Lai mīlestība vienmēr ar Tevi, lai paveras arvien jauni horizonti!!!

Mārīte Meļņikova - 2011-07-20 22:48
Paldies, ka dalies savā priekā, milestībā, pieredzē!
Esmu ļoti priecīga, pateicīga, ka esmu satikusi Tevi šaja majaslapā!
Sirsnīgi sveicieni dzimšanas dienā!

Ilva* - 2011-07-20 23:36
Lai laime aizsargā, notur un vienmēr pavada!....ļoti sirsnīgi sveicu...no sirds:)

Brigita* - 2011-07-20 23:45
Novēlu, lai Tev viss izdodas!
Šie ir arī mūsu svētki, jo mums ir iespēja Tevi satikt, smelties mīlestību un tālāk ar to dalīties ar citiem, kas Tevi nav vēl satikuši:)
Paldies Tev par visu! (esmu iedvesmota Tavu grāmatu izlasot:))

Liga* - 2011-07-21 07:45
Dalities milestiba ir visbriniskiga Dieva davana,kas mums cilvekiem ir dota. Kritizejot si milestba pagaist un izdala negativu energiju abam iesaistitajam pusitem. Vai tiesam tas ir ta verts? Protams,ka ne! Paldies Inesit,ka dalies saja mulestiba un izstaro siltumu un labestibu visq,ko dari! Paldies,ka dalies savas zinasanas un dzives pieredze! Dauz laimites Tev saja prieka pilnaja diena, lai Tev un Taviem milotajiem ta ir siltuma un prieka piepildita!

Elīza* - 2011-07-21 08:29
Mīļi, mīļi sveicu Tevi! :)

Inese* - 2011-07-21 16:39
Mīļš paldies:)

Gunita* - 2011-07-23 01:07
Jo vairak laimes citiem dod,jo vairak sev tas cilveks rod/P.Eliass/ Mili sveicieni aizgajusaja jubileja.

Inese* - 2011-07-23 04:43
Paldies, Gunitiņ :)


Atpakaļ