Sarunas ar Zemapziņu


 Nu tā – tas nu ar mani ir noticis. Esmu šodien piedzīvojusi brīnumu, par kuru gribu ar Tevi padalīties. :)

Vēl arvien šodien runājam par 6. čakru, par intuīciju un zemapziņu. Tikai šoreiz tas stāsts būs ļoti konkrēts, ļoti praktisks un ļoti iedvesmojošs.

Es jau Tev rakstīju, ka šobrīd pārlasu Siņeļņikova grāmatu „Izproti savu slimību” un jau teicu, ka daru to ārkārtīgi rūpīgi un pūlos saprast un izjust katru rindkopu līdz sirds un dvēseles dziļumiem. Un lūk – šodien nu ir sakritība, ka uzrakstu rakstiņu par 6.čakru un paņemu grāmatu un izrādās esmu nonākusi tur tieši līdz vietai, kur tiek mācīts un stāstīts kā kontaktēties ar savu zemapziņu. Būdama absolūti uz viļņa, esmu gatava mēģināt un darīt to ļoti nopietni (lieki teikt, ka iepriekšējās reizes, lasot šo grāmatu, kaut ka veiksmīgi šo pamācību esmu palaidusi garām).

Ticu, ka Tu esi lasījusi šo Siņeļņikova grāmatu. Cik runāju ar cilvēkiem semināros, viņi parasti māj ar galvu un visi zina, par ko es runāju. Tātad var gadīties, ka Tev ir konkrēta pieredze un var gadīties, ka Tu šo metodi piekop jau gadiem. Bet man tas ir kas pilnīgi jauns un tas priekš manis ir tāaaaaaads brīnums, ka pilnīgi esmu šobrīd emociju un laimes pārņemta.

Tātad. Siņeļņikovs raksta, ka katra mūsu negatīvai domai īstenībā ir pozitīvs nolūks, ko tā grib mūsu dzīvē izmainīt – nu, piemēram, alkatīgs cilvēks grib, lai viņam ir vairāk naudas, greizsirdīgs grib būt mīlēts un dzīvot uzticībā, slims cilvēks grib justies vesels utt. bet savas nepareizās uzvedības rezultātā burtiski laužas pie šī mērķa nepareiziem paņēmieniem un tieši tādēļ pie mērķa netiek. Un tad nu Siņeļņikovs iedod konkrētu metodi kā sazināties ar savu zemapziņu un palūgt tai izvēlēties citus –pozitīvus paņēmienus kā sasniegt šo pozitīvo nolūku.

Viņš tur stāsta kā sarunāties ar zemapziņu  - tātad vērsies pie zemapziņas un palūdz, lai kāda Tava maņa pēkšņi izmainās un Tu skaidri jūti, ka tā ir atbilde no Tavas zemapziņas. Ko domā – es no sākuma tur pamēģinu un domāju nu....švaki kas nu būs. Kā lai es noticu, ka man kaut kāda tur pirkstu pakustēšanās vai ņirboņa pakrūtē nu tagad nu būs šī zemapziņas atbilde. Un te pēkšņi – es skaidri nolasu no grāmatas to jautājumu savai zemapziņai un pēkšņi no sirds tik smuki nožāvājos, ka pati pilnīgi samulsu. Domāju – nu, sakritība. Bet tur tieši tas arī teikts – gribi pārbaudīt, jautā vēlreiz: „vai tas, ka es te tagad nožāvājos (nu manā gadījumā) ir zemapziņas atbilde „jā”?” Un neticēsi – atkal pilnā nopietnībā žāvājos tā, ka žokļi krakšķ. :)

Nu jau man ir radusies interese un nu jau es tos jautājumus uzdodu pilnā nopietnībā. Ko domā? Zemapziņa atbild un mani pārņem tik milzīga laimes sajūta. Es viņu saprotu un tā saprot mani. Mēs esam nodibinājušas kontaktu un varam sarunāties.

Mēģinu tālāk zemapziņas pārprogrammēšanas metodi. To tagad neaprakstīšu. Tā ir Siņeļņikova grāmatas „Izproti savu slimību” 179 lpp. Bet labākais tas, ka tas taču attiecas uz visām jomām. Ja tas darbojas uz slimību (kā negatīvu domu un rīcības sekām) tā tas darbojas uz visām citām lietām, kas mums iespŗudušas vai nenotiek kā nākas.

Klau – jūtos kā brīnumu atradusi. Šādas iekšējas gaviles manī bija toreiz, kad priekš sevis atklāju prakšalanu un sapratu, ka savu enerģētiku un domas spēšu attīrīt. Tūlīt būs pagājis gads un nu Dievs man dod nākošo pakāpi – es varu sarunāties ar savu zemapziņu. Šodien jūtos kā miljonu vinnējusi!!!!  Nu....pārnestā nozīmē, protams. Šo laimi ne par kādu summu nevaru iemainīt.

Klau – ja vēlies varu Tev stāstīt vēl vairāk kā to visu daru, bet īstenībā iesaku Tev vai nu nopirkt vai paņemt bibliotēkā konkrēto grāmatu un pamēģināt. Cepure nost!! Tas reāli strādā. Un ja līdz šim teicu, ka savu naudu protu nopelnīt tādēļ, ka Siņeļņikovs man to iemācīja, tad tagad varu pateikties vēl jo vairāk, jo šī metode stāv pāri visam un nu jau nu šķiet, ka laime , veselība, mīlestība un harmonija kļūst arvien „taustāmākas”.

Tā lūk ar to 6.čakru. Re, kā tā veras vaļā pilnīgi vienā mirklī un acīm redzami!

Komentāri (60)  |  2011-06-07 01:58  |  Skatīts: 12088x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
iedvesma - 2011-06-07 03:23
Šī grāmata jau ir izlasīta. Daudz kas iemācīts, saprasts.

Bet - vai ir vēl kāda laba grāmata, ko patiešām iesaki izlasīt, jo atzīsti par ļoti vērtīgu esam?!

Iluta* - 2011-06-07 04:00
Jā,šī metode tiešām strādā.Tāpat kā sarunatties ar savu zemapziņumvar ari sarunaties ar jebkuru citu ķermeņa daļu,kas sap,nejūtās komfortabli.Pajautājot tai,ko vina ar to vēlās man pateikt.

brigita - 2011-06-07 17:04
Neesmu vēl lasījusi, šo pieminēto, Siņeļņikova grāmatu, noteikti drīzumā to iegādāšos. Man ļoti vērtīga likās Džozefa Mērfija "Tavs zemapziņas spēks". Man šķiet, ka šī ir viena no labākajām grāmatām, ko esmu lasījusi.

Inese* - 2011-06-07 17:09
Man "Zemapziņas spēks" stāv plauktā vēl neizlasīts. Ņemšu kā nākošo.
Es te ilgu laiku biju pārņemta ar Robina Šarmas grāmatām.
Mani tas iespaidoja ļoti darbīgam periodam, kad seminārus vadīju katru dienu. Lūk Šarma prot iedvesmot. Man bija tā - ja gadījumā nevarēju kaut kam saņemties, tad pietika man paskatīties Šarmas videoklipus vai pasekot viņa twitter vietnē, kad motivācijas deva saņemta un atkal var "rakt un rakt".
Bet tagad man ir cits periods - ļoti mierīgs, ļoti uzkrājošs un tad nu tagad ir darbs ar zemapziņu un savu iekšējo sakārtošanos un harmonizēšanos.

Zane* - 2011-06-07 17:17
Labrīt,
Arī es esmu no tām, kura nav lasījusi Siņeļņikov grāmatu, bet noteikti iegādāšos. Varu padalīties ar to ko lasu tagad "Mūks kurš pārdeva savu Ferrari" ļoti laba grāmata, tomēr jālasa ļoti lēnām un kā Inese teica pārdomājot katru teikumu.

Agnese:)* - 2011-06-07 17:24
Arī esmu mēģinājusi šo Siņeļņikova metodi! Lieliska.Patiešām. :)

brigita - 2011-06-07 17:28
Man, Inese, bija ļoti līdzīgi, kad lasīju Šarmas grāmatas, likās, ka manī ieplūst milzu papildspēki. Parasti ceļos ļoti agri no rītiem un tad lasu šādas grāmatas, kaut kā rīti ir mans laiks. Un, kad no rītiem palasīju Šarmu, tad smaidīt vien gribējās un visi darbi veicās. Man šķiet, ka no viņa grāmatām pilnīgi staro spēks.

Inese* - 2011-06-07 17:55
Un vēl es regulāri skatos Youtube vietnē Luīzi Heiju un viņas filmu "You Can Heal Your Life". Tā mani pilnīgi nomierina un sapilda ar harmoniju:)

Gunita* - 2011-06-09 03:48
Noskatijos L.Heiju filminas,burvigi! Vai svarigi valoda kada uznem informaciju?

Inese* - 2011-06-09 15:44
Manuprāt valodai nav nozīmes, ja vien saprotam, kas teikts:)
Man patīk, ja varu klausīties vai lasīt orģinālvalodā. Bet ja ir tā, ka nesaprotu, tad, ņemu tulkojumus:)
Galvenais jau saprast būtību un "izlaist to caur sevi" :)

potaļa* - 2011-06-09 16:49
kauns sūdzēties,kad redzu,cik braši uz priekšu dodas šeit citas meitenes.Bet nu ir tā,ka tā mana zemapziņa man nestāsta ... švaka intuīcija.Es mēģinu runāties ar zemapziņu, sarunāju un eju šajā virzienā,kā nolemts.Tikko sākas pirmie nopietnākie soļi, tā zemapziņa sāk brēkt-nē,nē,tomēr labāk pa vecam,tomēr nebija ņemts vēl vērā tas un tas,labāk-uz atpakaļu! Nākošaajā reizē atkal-lai sasniegtu mērķi,vajadzētu tā un tā-nolemts-darīts!Tak nē! Atkal sākas iekšēja graušana-to nevarēsi, nespēsi, labāk-uz atpakaļu!Drošībā! Un sanāk tāda mētāšanās.Un cilvēciski tas saucas -nepastāvīgs cilvēks.Cik slikti tas skan.Bet tas notiek,runājoties ar zemapziņu.Laikam kārtīgi jātīra.

Inese* - 2011-06-09 22:40
Man škiet, ka šeit prāts un griba jāņem palīgā.
Piemēram, es kaut ko nelemju un viss. un tieši tā daru. un kaut kā pat nepieļauju domu, ka varu nedarīt. Vienīgi kad varu pārtraukt vai arī sākt darīt savādāk ir tad, ja atklāju, ka tas man nestrādā, vai arī uzzinu ko jaunu un savādāku. Nu tad kaut ko pamainu. Bet savādāk - ja izlemj tad dara.
Jo tur redz vēl ir tas par to sevis nodošanu. ja mēs sevi nododam, tad citi mūs nodod. tas ir Visuma likums.
Nu kaut kā jau nemaz negribās, lai citi mani nodod. Un tad nu jāpilda sev doties solījumi:)

potaļa* - 2011-06-09 23:04
Un jānotic sev un visam labajam,kas var notikt?:)Jānotic,ka pieņemtais lēmums bija pareizs?
Par to nodošanu... laikam taisnība atkal....:)

Inese* - 2011-06-10 00:25
Jā. Tad, kad izvērtē visus "par un pret", un beigās pieņem lēmumu, tad , protams, ka ir sev jātic, ka esi izvēlējusies vispareizāko lēmumu. tad vairs nav ko šaubīties. Izlēmi, solīji un dari.
Un tiešām no sirds jātic, ka Visumam viss priekš mums pietiek - gan mīlestība, gan laime, gan veselība, gan nauda....viss:) vajag tikai noskaņoties uz to, lai to paņemtu pretim:)

Evita* - 2011-06-26 20:23
palsies, Inese, par grāmatu! un arī Tavi semināri palīdz pagriest vārstiņu pozitīvā virzienā, ja nepieciešams.. un tas dot iespēju "pārprogrammēt" sevi un vieglāk nosoļot ceļu līdz vēlamajam mērķim..
Bet kāds būs šis mērķis ir nezināms, atliek mācīties un praktizēt paļāvību..
un reizēm domāju, ja arī viss mans sasniegums par Vsuma likumu izpratni, ir ilūzija - arī tad to izvēlos, jo tā ir vieglāk kā dzīvot bez ticības un paļāvības, un dzenu prom šaubas, kas reizēm uzrodas..
Bet Siņeļņikova grāmatas izlasīju divas - īpaši pēc Tava raksta..
Lasīju ar interesi, bet- ja metode, par kuru autors autoratīvi vairākkārt apgalvo, ka tā strādā absolūti visiem cilvēkiem, man neatbild- lai kā es cenšos, ticu un lūdzu palīdzību Visumam?
atliek secināt, ka esmu "cilvēks bez zemapziņas" vai izņēmums, ar kuru zemapziņa nerunā?
Līdz ar šo prāts sāk apšaubīt pat ilūzijas esamību:(
Un tad es domāju, cik apsveicama šajā netveramajā plūsmā ir konkrēta metode, ko var pārbaudīt! un tai pat laikā - tā ir arī milzīga pārdrošība - jo kamēr tikai teorija, ticību uzturēt vieglāk!
Šeit pārsvarā raksta pozitīvus komentārus, bet ko lai dara ar negatīvu pieredzi?



Inese* - 2011-06-26 22:48
Man škiet, ka varam dalīties arī ar negatīvu pieredzi. Es tagad rakstu savu otro grāmatu. Esmu pašā tās sākumā, bet skatos, ka esmu iekļāvusi jau trīs savus negatīvos piemēru - ar domu, ka zinu kā ir darīt nepareizi. Un zinu arī to, kāds ir rezultāts tad, kad daru nepareizi.

Bet par to paļāvību, Tev ir taisnība. Ir ļoti grūti to uztrenēt. Es to daru diendienā. Klūpu un ceļos, klūpu un ceļos. Kamēr viss izdodas uzreiz ir drošība un paļāvība - re kā viss strādā:) Un tiklīdz atkal kaut kas nesanāk', tā jāmeklē arvien spēcīgāka argumentācija savas ticības un paļāvības uzturēšanā.

Man pašai par Visuma likumiem un Visuma kārtību šaubu nav. Bet šad tad sāubas uznāk par to vai tiešām pilnīgi viss, ko ļoti gribētos sasniegt, ir tiešām iespējams.
Mana pašas dzīve pierāda, ka ir.
Bet....tiklīdz atkal kaut kas ne tā....ticība (pozitīvam rezultātam)sašķobas.

Es to uztveru kā zīmi kurā virzienā man jāstrādā :)

Elīza* - 2011-06-27 00:50
Man, tāpat kā Evitai, zemapziņa neatbild :( ir daudzas reizes mēģināts sarunāties. Ko nu?

Iluta* - 2011-06-27 06:16
Zemapzina atbild vienmer,ir tikai jamak saklusit tas signalus.No sakuma bus grutak,bet ar laiku saksiet atskirt.Zemapzina atbildi var dot ne tikai domu vai sajutu veida,bet ari piemeram-jus ieraugat rakst kada avize ,kur ir jusu atbilde.Sak skanet dziesma,kura ir atbildes vardi,kads garamgajejs kaut ko pasaka.Zemapzina vienmer atbild.Ir jauztica vinai,domas sev jasaka-Mana zemapzina ir loti speciga,jauzdod jautajums zemapzinai,uz kuru velaties dabut atbildi-Mana zemapzina tagad mekle atbildi uz manu jautajumu.
Un taa vairakas reizes.Tas strada!!!!!!Ir tikai jatic un jauzticas.
Viss kas notiek musu dzive ir Visuma atbilde mums!!!

Elīza* - 2011-06-27 07:17
Nu tā, kā aprakstīja Iluta, man arī ir. Bet es runāju par Siņeļņikova metodi, ar kuru tagad Inese aizrāvusies. Kad iekārtojos, aizveru acis un uzdodu zemapziņai pirmo jautājumu - vai viņa ir gatava tagad ar mani sazināties, un ieklausos savā ķermenī, tad ir tā, ka nav kāds konkrēts signāls, bet ir vairākas reakcijas - tur ieniezas, tur noskrien tirpa, tur pakustas kāju pirksti un nokrakšķ utt. Un ko tad tas nozīmē - zemapziņa man atbildēja vai neatbildēja? Varbūt tam nebija nekāda sakara ar zemapziņu? Un kura no šīm rekacijām tad būtu tā īstā? Un kad es pēc savas saprašanas iedomājos vienu no šīm reakcijām kā spēcīgāko un uzdodu nākamo jautājumu - vai tā bija atbilde "jā" un ja tā, tad lai šī sajūta atkārtojas tagad un paliek spēcīgāka, tad čušs vien ir, klusums un nekā vairāk. Nu nesanāk man :( Visu daru, kā grāmatā aprakstīts.

Evita* - 2011-06-27 07:22
sveikas!
Es jau esmu -Par! meklēt un paļauties, bet laikam reizē esmu arī pragmatiska..
Piekrītu, ka zemapziņa dod atbildes ikdienā, bet kā atšķirt tās no prāta veidotajām? un kuras ir pareizās?
es nepretendēju uz pareizo viedokli, esmu pārdomās - ar kurām dalos.
Ir vieglās grāmatas, kas sola, ka viss ko vēlamies ir sasniedzams ( ar the Secret priekšgalā) un nākošais līmenis, kas raksta par karmu un grūtajām mācībstundām, kuras mums nākšot par labu, ironiskais Osho, kurš nedod skaidru atbildi.. un arī pēc Secret ir uzrakstītas vēl piecas grāmatas ar atrunām kāpēc nenostrādāja pirmā- atbalsta doma nepareiza utt... bizness ,protams, bet reizē strādā, lai uzturētu intrigu turpināt .. jo ticības jēga- ticēt tam, ko nevar aptaustīt un pārbaudīt..
un pretī Siņeļņikovs - ģeniāli vienkārši!! iedod metodi, ko iespējams pārbaudīt ar šajā dzīvē doto fizisko ķermeni..
Es neesmu dusmīga vai pat vīlusies..., bet man laikam ir skumji, ka es esmu izrādījusies izņēmums, kam šī metode nestrādā..
Tas nav ne labi, ne slikti.. bet mans stāvoklis šobrīd

Inese* - 2011-06-27 16:14
Elīzai-
par to sazināšanos ar zemapziņu, varbūt var palīdzēt Siņeļņikova uzņemtā filmiņa, kas youtubā.
Es te ieklikšķināju vienu linku - viena daļa no piecām.

http://www.youtube.com/watch?v=DnWy4MiZQPg&feature=related

Elīza* - 2011-06-27 17:10
Paldies, Inesīt, paskatīšos!

Inese* - 2011-06-27 17:13
Evitai-
The Secret kaut kādā ziņā ir ļoti labs, jo mums iemāca konkrētas metodes kā varam veicināt vēlamo - vizualizācija, pateicības atgādinājumi, dārgumu karte, simboli ap mums - tās visas ir metodes, kas ļoti labi strādā ar zemapziņu. Vienīgais, kas tur nav pateikts, ka attīstot vienu jomu (piemēram, finansiālo) var pilnībā sagraut citu. Ar šo ir jābūt dikti prātīgiem un šīs metodes noteikti ir jāpapildinā ar savas kopējās enerģijas nepārtrauktu attīrīšanu un atjaunošanu.
Es to daru caur meditācijām un lūgšanām.

Evita, vai Tev izdodas meditēt?
Kāpēc to jautāju? Tādēļ, ka cilvēkiem, kam ir ļoti attītsīta loģika un prāts, var dažreiz būt grūti vienkārši ļauties meditatīvam stāvoklim. Toties, ja viņi tiek tam pāri, tad viņiem ir milzu sekmes.

Kad es sarunājos ar zemapziņu (un man ne vienmēr tas izdodas), es iepriekš "ieeju" tādā kā meditatīvā stāvoklī un sāku "ieskatīties sevī". Bet pieļauju, ka vairāk trenējoties, šo sarunāšanos ar zemapziņu var uzturēt visu laiku.
Īstenībā tas laikam, ka ir treniņa un neatlaidības jautājums.
Tas ir kā mācīties braukt ar riteni - kāds var stāstīt tūkstošs reižu, bet iemācīties var tikai tad, ja mēģina, mēģina un mēģina....un tad vienreiz sanāk.....un tad atkal nesanāk.....un tad provē atkal.....un tad sanāk, sanāk, sanāk. Ļoti svarīga ir neatlaidība un ticība, ka tas principā ir iespējams.
Ja sēžoties uz riteņa mēs nemīsim pedāļus, bet visu laiku uztrauksimies, ka noturēt līdzsvaru uz diviem riteņiem taču nav iespējams - mēs tiešām gāzīsimies un nekas nesanāks:)



Inese* - 2011-06-27 17:45
Evitai-
man ienāca prātā, ka varbūt Tev patiktu Grega Bradena "Dievišķā matrice". Vai esi lasījusi?

Iluta* - 2011-06-28 05:05
Evitai-vai tu redzi to gaisma plūsmu ko tu ieelpo?(ja protams ara nav liels sals,un tu vari redzet dvaku)Vai tu vari sataustit to gaisma plusmu ko elpo?Es nevaru,bet vina tur ir!Vai tu vari redzet kā tavas asins rinko?Bet vinas rinko!
Velesanas nepiepildas tad,kad tiek nepareizi noformuletas,vai npietiek pacietibas sagaidit,un atmet ar roku.
Pievienojoties Inese ieteiktajai gramatai,es varu ieteikt palasit ""Holografisko Visumu"".
P.S par The Secret-bieži cilvēki saka,ka tas viss esot tikai bizness,bet vai kāds ir reali kaut vai santimu samaksajis,lai noskatitos so filmu???Gramatas-tas var neta novilkt pa velti.Piemeram saita www.koob.ru.
Bet vispar Visuma likums ir-mēs varam iegut tikai dodot!



Lapa | 1 [2] [3] |

Atpakaļ