Intuīcijas, vīzijas, izlēmība, pašpārliecinātība


 Runāsim par 6.čakru. Šī čakra vai arī šis enerģijas centrs ir atbildīga par mūsu dziļāko spēju redzēt. Redzēt nākotni. Saskatīt tagadni. Izprast notiekošo. Redzēt gan globāli, gan niansēti. Redzēt sevi  kopējā sistēmā. Atkarībā no tā cik mums šī čakra labi strādā, mēs esam vai neesam iztēles bagāti, mums ir laba vai ne visai laba intuīcija, mēs spējam vai nespējam meditēt, mēs spējam vai nespējam ļauties un ticēt. Ja šī čakra ir bloķēta, tad cilvēks ir neizlēmīgs, iedomīgs, aizdomīgs, bieži vien vientuļš, lieki augstprātīgs, ir pārāk sava EGO varā, šādiem cilvēkiem ir izteikta lepnība, pārņemtība ar savu taisnību, fanātisms, pārāk liela reliģiozitāte, dogmatisms. Šie cilvēki ir autoritatīvi.

Ja šī čakra ir ciet, tad zināšanas (arī par Dieva un Visuma likumiem) rada pārākuma apziņu, iedomību un lepnību, kad cilvēks katrā jautājumā ir spējīgs otram uzrādīt visas kļūdas vai nepareizo rīcību, dot padomus un sariktēt otram dzīvi, bet savā dzīvē savas zināšanas nepielieto. Lai šādus cilvēkus atpazītu, vai arī pats sevi lai izprastu, vienmēr ir jāatceras teiciens „neklausies uz maniem vārdiem, bet skaties uz maniem darbiem”. Ja cilvēks tikai gudri runā, bet pats ir „kurpnieks bez kurpēm”, tad zini, ka viņam ir ļoti attīstīta 5. čakra, bet diemžēl 6. ir bloķēta. Lai reāli atvērtos 6.čakra mums savas zināšanas ir jāpielieto.

Ja Tu zinātu cik ir cilvēku, kas ir manos semināros vai pēc manas grāmatas izlasīšanas teikuši – ak, es šo visu jau zinu. Un tas ir ļoti labi. Un man uzreiz ir prieks, jo varu jautāt tālāk kā tad viņam dzīvē iet. Bet tad, kad pajautāju par laimi, mīlestību vai to, kas notiek jomu pa jomai, tad izrādās, ka viņš/a cieš un faktiski vairāk neiet kā iet. Klau – ko tad dod zināt, ja šo visu nepielieto?

Tātad pirmais, ko varam darīt, lai atvērtu vai saregulētu 6.čakru, ir sākt izprast un pielietot savā dzīvē Dieva un Visuma likumus un citas zināšanas. Sākt apzināti trenēt vizualizēšanas spējas, intuīciju un sapņošanu.

Īstenībā jau manā grāmatā ir vairāki paņēmieni aprakstīti- gan dārgumu karte, kur izsapņojam un izveidojam vīziju par savu nākotni, gan vizualizācijas meditācijas (kas ir manos diskos), gan jebkura iztēlošanās un sapņošana, tas viss vairo enerģiju un attīsta šo enerģijas centru.

Piemēram, viens labs treniņš 6.čakrai ir zīmju saskatīšana un savas intuīcijas trenēšana un pārbaudīšana. Protams, nevajag pārāk aizrauties. Kas par daudz tas par skādi. Atceries - fanātisms norāda uz pārmērīgu vai bojātu šīs čakras enerģiju. Bet laiku pa laikam saskatīt zīmes un pārbaudīt vai tās izproti – tas būtu ļoti labi. Vai proti ieklausīties savās sajūtās? Vai proti klausīt savai intuīcijai un vai pēc tam tas rezultāts bija atbilstošs tam, ko juti? Vai jūti cilvēkus? Vai redzi situācijas? Vai paredzi kā tās atrisināsies? Tas viss saistīts ar trešās acs enerģētiku.

Un savukārt šī iekšējā sajūta, ka zini kā kas notiks, dod labu pašapziņas un pašpārliecinātības devu.

Kā Tu varētu zināt kā kas būs?

Nu kā. Tas taču ir vienkāši. :)  Mēs zinām Visuma likumus. Mēs redzam spoguļattēlus. Mēs zinām, ka iekšējā enerģija rada to, kas ir ārpus mums. Tad nu vienīgi jātrenē sava trešā acs un sava dziļā redze, lai saskatītu kas notiek iekšā un kas ir paredzams ārā.

Lai to satrenētos vari sākumā kļūt par novērotāju. Paskaties uz kādu situāciju, kurā neesi iesaistīta. Tu skaidri redzi kā viens izturas, kā otrs. Un tad saskati likumsakarības.

Un pēc tam sāc to saskatīt savā dzīve.

Un pēc tam sāc koriģēt iekšējo jušanos, lai prognozētu notikumus ap sevi.

Izklausās vienkārši. Vai tā ir? Pamēģini! :)

Nezinu vai mums katram vajadzētu kļūt par gaišreģiem, bet savu intuīciju un dziļo redzi izkopt un izprast, to gan iesaku. Tas ārkārtīgi palīdz sakārtot savas dzīves situācijas. Jo vairāk strādāju garīgu darbu, jo vairāk tīru savu enerģētiku, jo skaidrāk apzinos, ka mana šī trešās acs čakra arvien atveras.

Kā es to jūtu?

Es vienkārši bieži vien redzu un zinu ko tādu, ko man neviens nav teicis. Un tālāk tas jau ir ticības jautājums – vai spēju noticēt tam, ko saprotu, ko zinu, ko redzu. Grūti ir, ja prāts piestāda konkrētus argumentus kaut kam pretējam.

Gan jau, ka arī Tev tā ir.

Komentāri (16)  |  2011-06-06 21:18  |  Skatīts: 7134x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Sigita* - 2011-06-07 06:11
Ciet man šī čakra.Izteikti ciet.Mana intuīcija mani pieviļ nemitīgi-pareizāk sakot-tas "signāls"tiek traucēts un aizmests,jo "pēc tam"jau vienmēr atceros-ka "bija" signāls! Zīmes - nespēju saskatīt,izlemt nespēju,šūpojos kā laiviņa oekānā!

Inese * - 2011-06-07 17:04
Šī atziņa jau ir ko vērta! Tātad ir visas iespējas sākt piestrādāt pie šīs čakras, pie šī enerģētiskā centra.
Jo ja jau tās iepriekšējās zīmes nu ir atpazītas (kaut arī ar novēlošanos pēc notikuma), tad var sākt šobrīd "spicēt" savu uzmanību uz notikumiem, kas notiek šobrīd.
Nu..es tā daru. Mēģinu:)

Agnese...* - 2011-06-10 02:58
oj... par visām iepriekšējām čakrām nu kaut kas ir un kaut kas nav... kā nu kurai, bet te nu lasu un skaidrs - čakra ciet. Zinu daudz no šiem likumiem un citu kļūdas ai, kā patīk pamanīt (labi vismaz, ka ne pamācīt katru mīļu brīdi), bet ar savām ir, kā ir, arī EGO ir nu fantastiskos augstumos. Paldies, Inese, par ieteikumiem, kā te darboties. Ir ko darīt un daudz ko darīt.
Cik interesanta tā dzīve ar šo "rakšanos" sevī un nemitīgo pašanalīzi :)

sirakūza* - 2011-06-11 03:18
Cik ilgs varētu būt vainu izpērkošais - atstrādājamais periods,Inesīt? Tik daudz nejaukā šobrīd ap mani, tik maz tur varu mainīt,viss brūk un gāžas,es jūtos tik šausmīgi vainīga,bet arī - nelaimīga!ir lietas,jomas,kurās esmu nolēmusi ko mainīt,bet ir jomas, ka tagad tik sāk atspēlēties,un pilnīgi ceļi ļogās,kad iedomājos,kā izturēšu šo pazemojumu.Inesīt,es tā gribu būt laimīga.Sāku lasīt Tavu grāmatiņu.Pārāk tālu nelasu, jo gibu visu soli pa solim iziet,izdarīt,un tad uz priekšu....
Vai var izvairīties no pelnītā?Laikam jau nē-ko sēsi,to pļausi!:) (bet Bībele taču ir apmēram tā-putni ne sēj ne ar,bet ir vienmēr paēduši.":) (nu,tas gan laikam vairāk par ticības stiprību,varbūtja būtu vairāk ticības,ka būs labi,tā arī būtu.bet tas varbūt vnk taisnības likums_"ko nopelniji,tas jāsaņem."

Inese* - 2011-06-11 04:54
Pats svarīgākais tagad ir ievilkt elpu un kā es saku "nomierināties, nomierināties un vēlreiz nomierināties". Ir jāaptur svārstiņš, kas griežas negatīvi.
Nākošais solis - izlem, ka no šodienas, lai kas arī notiktu, Tu vienmēr būsi laimīga un pateicīga Dievam par katru dāvāto dienu. (es tā izdarīju 9 gadus atpakaļ un mainīju dzīvi vienā dienā)
Pēc tam ir soli pa solim jāsāk laimes terapija, kuras laikā tad attīrām enerģiju.

Ja šādi būsi izdarījusi, tad jebkurš likteņa trieciens, kas nāks, būs daudz maigāks un mīkstāks, nekā tas būtu paredzams iepriekš.
Un tagad jau to varēsim uzņemt ar skaidru iekšēju apziņu, ka tā ir jauna mācība, kas mums jāiemācās iziet ar mīlestību:)

Laimes terapija jau mūs neatbrīvo no dzīves mācībām, bet mēs ar izpratni protam šīs situācijas iziet:)

Būs labi:)

Margrietina* - 2011-07-12 21:29
Sveiki!
Meklēju piemērotāku vai tieši konkrēto tēmu, lai uzzinātu! Iespejams ta varētu būt jauna tēma...
Kā zināms, māte un bērns ir ļoti saistīti, uzskata,ka bērns slimo,ja māte ir satraukta vai arī baidās ka lai bērns nesaslimst...
Ko darīt, kad bērns saslimis (runāju par ārstējamām slimībām, angīna,saaustēšanās, temp. utt.) ,tātad ko mātei darīt ko un kā lūgt, kā mainīt domas, kur raidīt domas...? Protams,par medikamentiem nerunāju, bet kā varbūt apstādināt pirmos simptomus, noņemt temp. ar savām domām? Ko Inesīt Jūs varētu teikt par šo tēmu? Bērnam pieņemsim ir 3 gadi berndārznieks...
Jo Jūs arī pārvarejāt slimības... , bet šeit ir tas ka slimo nevis pati māte, bet bērns.!
Paldies!

Inese* - 2011-07-13 06:19
Mammas un bērnu dvēseles enerģētiski saistītas ar "zelta diegu". Un jo labāk mamma jutīsies, jo ātrāk bērniņš var izveseļoties vai arī stiprināt savu enerģētiku un nesaslimt.
Brīžos, kad bērns slimo ir vēl biežāk jāmeditē un jānododas lūgšanām, lai saņemtu papildu dievišķo enerģētiku.
Un vēl vajag palasīt Siņeļņikovu vai Vilmu, lai noteiktu slimības saistību ar konkrētu dzīves jomu. Jo šī joma ir jāsakārto nevis bērnam, bet mammai.
Tātad, ja bērniņam sāp kakliņš, tad mammai ir jāpadomā par komunikāciju un neizrunātām lietām, ja bērnam sāp sirsniņa, tad mammai jāpadomā kas notiek ar mīlestību, attiecībām un sirds čakru.
Pats svarīgākais ir saprast, ka bērns uzrāda mammas enerģetiku un mammītei sava enerģētika ir jāsakārto.

Margrietina* - 2011-07-13 07:30
Paldies!
Tiešām, kā es neiedomājos ,ka kakls varētu nozīmēt to ko es runāju... Siņeļņikovu taisos iegādāties tuvākā laikā!!! Manā gadijumā neizrunātu lietu nav, drīzāk varbūt vajadzēja kautkur paklusēt... ! :) Komunikācijas negativitāte, varbūt tā arī to varētu tulkot!?!
Par čakrām runājot, es pilnīgi nezinu kā es viņas varētu "ārstēt" jeb uzlabot to kustību-riņķošanu pati sev...? Caur meditāciju? Par meditāciju runājot, man vēl tur arī jāpamācās, jeb jāsaprot, kā efektīvāk un pareizāk meditēt, lai meditēšana nepārvēršas par iegrimšanu domās un fantāzijās, pēc kurām vai nu iemiegu , vai nonāku līdz kādai sāpīgai domai jeb atmiņai...

Liepzieda* - 2011-07-13 07:45
Ai,paldies , cik laikā man šī visa informācija! Paldies!Vai Siņeļņikovu var dabūt grāmatnīcās? Ar kuru tieši varētu sākt vislabāk -par bērnu un mammu runājot ? Par to,ka slimības saistītas ar kādu nesakārtotu jomu un bērna ciešanu cēlonis ir mammas nesakārtotās lietas?

Inese* - 2011-07-13 16:53
Par veselības lietiņām vislabākā no Siņeļņikova grāmatām ir "Izproti savu slimību". Un tur arī ir aprakstīta metode kā sarunāties ar savu zemapziņu (manuprāt 179 lpp).

Savukārt, kad iemācās sarunāties ar zemapziņu, tad var atrisināt situācijas jebkurā dzīves jomā.

Solvita* - 2011-11-10 00:56
Interesanti. Raksts , kas man atkal lika padomāt...
Saka, ka sievietei intuīcija vairāk attīstīta nekā vīriešiem.
Vai tas nav tāpēc, ka prāta konstrukcijas un argumenti aizšķērso intuīcijas balsi ?
Ošo saka, ka intuīcija nozīmē būt saskaņā ar sevi, pilnīgā saskaņā ar sevi, un tad no šīs saskaņas, no nekurienes rodas risinājums.




Inese* - 2011-11-10 06:52
Jā, vīriešiem (un sievietēm, kas vairāk domā ar prātu un mazāk ar sirdi) ir grūtāk "noticēt" intuīcijai.
Intuīcijai nav argumentu. Tās ir tikai sajūtas. Vīriešiem loģika ņem virsroku.

Diāna* - 2011-11-10 18:20
Zem kādas sadaļas var atrast šos rakstus par čakrām? Šķiet esmu izmeklējusi krustu un šķērsu, bet nekā...

Inese* - 2011-11-10 22:39
Par čakrām runājām sadaļā "sarunas":

http://pavasarastudija.1w.lv/1849-sakartot-dzivi-jomu-pa-jomai/

http://pavasarastudija.1w.lv/1850-sazemejums-saknes-fizisks-speks-un-energija/

http://pavasarastudija.1w.lv/1858-sevis-apzinasanas-seksualitate-„materiala-un-naudas”-energija/

http://pavasarastudija.1w.lv/1880--sagremot--notiekoso/

http://pavasarastudija.1w.lv/1918-komunikacija-saskarsme-radosums/

http://pavasarastudija.1w.lv/1939-intuicijas-vizijas-izlemiba-pasparliecinatiba/

http://pavasarastudija.1w.lv/1942-sarunas-ar-zemapzinu/

http://pavasarastudija.1w.lv/1956-attiecibas-ar-dievu/


Diāna* - 2011-11-10 23:40
Mīļš paldies, Inesīt! "Sarunas" man bija paslīdējušas garām:)

Inese* - 2011-11-11 00:27
īstenībā tieši sarunas ir visietilpīgākā sadaļa.

Lai jauka lasīšana! :)


Atpakaļ