Laiks, ko pavadu kopā ar tevi.


Komentārs:

Karinčiks* - 2011-05-13 06:18
Prieks par Jums...
Lasot,gaidīju,ka vīrs teiks,ka viņam visvairāk patika "Loro parks",bet oooo,tas ir mīļāk par visu..




 Šis stāsts būs atkal par mīlestību. Par to mīlestību, kādu varam baudīt dzīvojot kopā ar savu vīru, kuru bezgalīgi mīlam, novērtējam un cienām.

Mēs tikko kā ar vīru bijām ceļojumā. Varētu teikt, ka tas ir mūsu kāzu ceļojums, jo toreiz, kad precējāmies, aizbraukt nekur nesanāca, bet tagad , precīzi pēc diviem gadiem, nosvinējām kāzu jubileju un lidojām uz Kanāriju salām.

Kopš senseniem laikiem man šo salu vārds saistās ar kaut kādām īpašām izjūtām un īpašu pacilātību par tām domājot. Es noteikti gribēju reiz tur nokļūt  un līdz šim nebiju aizbraukusi tikai tādēļ, ka teicu – turp jābrauc ar savu īsto un vienīgo. Ar savu lielo mīlestību. Un tas tiešām ir pilnīgi savādāk.

Mēs bijām tikai vienā salā – Tenerifē. Un mani ļoti pārsteidza salas daudzveidība. Tur ir viss – gan ļoti izskaistinātas pilsētas un pludmales, sastādītas palmas un izgreznotas viesnīcas, un tai pat laikā tur ir vienkārši kalnu ciematiņi un vietējo cilvēku īstā dzīvē, tur pus sala ir zaļa un apaugusi augstiem kokiem un augiem, savukārt otra puse ar izdegušu lavas sajauktu zemi un stādītām palmām. Tur ir klinšaini augsti kalni LosGigantē, un tur ir skaistu sūnu apaugušie kalni Maskā. Tur ir okeāns ar milzu viļņiem un mūs tiešām reiz gandrīz vai noskaloja no mola. Tur ir īsts kūrorts, kur jūtams, ka Eiropas lielvalstis naudu netaupa, lai paši tur pēc tam varētu baudīt savus atvaļinājumus.

Ir krāšņi. Ir ļoti, ļoti sapucēti. Dažreiz tas skaistums šķiet tāds ...drusku pa traku. Nu...īsts putukrējums.

Mēs no šī brauciena paņēmām visu – gan apbraucām apkārt salai, gan uzkāpām Teidē (vulkāna augstums ir 3700m), gan izsauļojāmies pie baseina un peldējāmies okeānā, gan izdzīvojāmies pa piekrastes kafejnīciņām un pa lauku ciematiņiem. Bijām džungļu parkā un svarīgākajās apskates vietās. Nu – varētu teikt, ka neviena diena nelīdzinājās iepriekšējai.

Un tad vienu vakaru, diezgan piekusuši pēc kārtējās dienas notikumiem , apsēdāmies uz balkona un baudījām vakariņas, skatījāmies kā noriet saule un okeānā slīd kuģi un sākām pārrunāt savas izjūtas – par mājām, par braucienu, par to, kas patīk, kas ne. Uzskaitījām visur, kur bijām bijuši, caurskatījām bildes. Un tad es vīram jautāju – kas tev vislabāk no visa patika? Un viņš skatījās manī un teica: „laiks, ko diendienā pavadu kopā ar tevi”.

Man palika tik silti, tik mīļi, tik aizkustinoši. Es zināju, ka šī brauciena lielākā nozīme ir tam, ka esam visu laiku kopā, bet tad, kad to tā dzirdi no sava cilvēka...... iestājas tā sajūta – „mirkli, apstājies!!!”

Un es jau zinu, ka pēc laimes nekur nav jābrauc. Laime ir mūsos un blakus mums. Bet tik skaidri es to tā sen nebiju sajutusi. Ka īstenībā ir vienalga, kur atrodamies – mājās, darbā, atvaļinājuma braucienā vai kādā citā notikumā – laime ir tepat.

Es ārkārtīgi priecājos, ka biju tur. Un ārkārtīgi priecājos, ka esmu mājās. Un pati lielākā laime man ir tā, ka dzīvoju tik lielā mīlestībā.

Es novēlu Tev baudīt šādu laimi – satikt savu īsto lielo mīlestību un dzīvojot gadiem kopā šo laimes sajūtu nepazaudēt!

Komentāri (13)  |  2011-05-12 22:40  |  Skatīts: 6545x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Elīza* - 2011-05-13 03:17
Lasu Tavu stāstu par braucienu un rodas sajūta, it kā es pati tur būtu bijusi ar savu mīļoto vīrieti :) Paldies par skaistajām sajūtām, kas atnāca pie manis caur šo rakstiņu :)

Elizabete* - 2011-05-13 04:33
Paldies, šis stāsts vismaz ir par Tevi... paldies, ka nemāci kā pareizi jādzīvo. Jāsaka, tādi stāsti mani vairāk iedvesmo.... Lai veicas!

Annija* - 2011-05-13 05:05
Eh, kā gribas atrast to īsto un vienīgo... Šādi stāsti patiešām iedvesmo, jo ļauj noticēt, ka īsta mīlestība pastāv. =)

Līga :)* - 2011-05-13 05:53
Inesīt, lasīju un smaidīju , atpazīstu šīs sajūtas, jo arī mana laulības dzīve ir piepildīta ar mīlestību, mīļumu un saticību :)
Šo es veltu visām sievietēm, kas vēl meklē īsto un vienīgo - noteikti ticiet un nēsājiet sevī sav īstā vīrieša tēlu - iemīliet un cieniet jau tagad, un jūs satiksiet tieši savējo īsto pusīti un tieši tādu kādu bijāt iztēlojušās :)
Ar sveicieniem!

Karinčiks* - 2011-05-13 06:18
Prieks par Jums...
Lasot,gaidīju,ka vīrs teiks,ka viņam visvairāk patika "Loro parks",bet oooo,tas ir mīļāk par visu..



Ilva.* - 2011-05-14 01:44
Es tik ļoti, ļoti biju sailgojusies pēc Tevis rakstītajām sarunām. Katru dienu vēru vaļā mājas lapu un katru dienu neieraudziju nevienu rakstiņu...tiktiešām palika skumji.
Bet tagad!!!!...,kad esi atgriezusies....ar brīnumjaukiem piedzīvojumiem un piepildījumu dvēselē....es smaidu...ir tik burvīgi lasīt...un sajust...kad Tu runā no sirds. Ne visas e-neta vietnes ir tik patiesas un nenerģētiski pozitīvas.
Paldies Tev Inesīt...par šo sajūtu...ko Tu dod ar mīlestību....es ar mīlestību to saņemu no Tevis.
Paldies, ka Tu esi:)

Inese* - 2011-05-15 19:00
Paldies:)

Tagad man drusku jāpiestrādā, lai šī lapa atkal kļūst enerģētiski tīra un pozitīva.

Un esmu laimīga, ka varam sarunāties un vienkārši šeit kopā būt.

Līguce* - 2011-05-19 04:46
Ir tik skaisti, kad mūsu katras izsapņotā Pasaka, piepildās esot ar kopā ar savu Īsto un Vienīgo. Skaisti.
Inesīt, Tu iedvesmo :-)

Guntis* - 2011-05-20 07:28
"Laiks, ko pavadu kopā ar Tevi" ........ļoti jauki un patiesi vārdi... arī man tie ir tik pazīstami....arī ...mīļi. Annija, īsta mīlestība pastāv! :) Un tas nav tikai vārds, tas ir kas daudz daudz vairāk!

daiga* - 2011-07-19 18:10
tie cilvēki, ko sastopam savā ceļā, laikam kaut ko saka par mums pašiem, par mūsu būtību;tā ir liecība par mums pašiem, par to, kas esam; vai ne? - tādā nozīmē, ka mēs citos redzam sevi - gan to, kas patīk; gan to, kas nepatīk; / ka citi atspoguļo to, kas ir mūsos;
bet interesanti, kā rodas šī ''ķīmija?''starp sievieti un vīrieti? kas ir tas, kas viņus sien un saista kopā?

daiga * - 2011-07-19 18:14
gribas iemīlēties; ..

Inese* - 2011-07-19 18:15
Maikls Ņūtons raksta, ka mums katram ir pāra dvēsele, ar kuru esam kopā daudzas dzīves. Līdz ar to vienkārši ir tā, ka viņu satiec uzreiz kā savējo. Pirmo reizi redzot, uzreiz ir sajūta, ka esi "atgriezies mājās", ka esi drošībā, ka viss ir saprotams un tik ļoti mīļš un pazīstams. kad nav šaubu, ir tikai bezgalīga laime, ka beidzot esam kopā.
Man tā bija, kad satiku savu vīru.

Dita* - 2011-07-19 18:21
Cik skaisti!!!
Gribas piekrist Maiklam Ņūtonam!


Atpakaļ