Karmiskās attiecības


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 16. februāra seminārā "Kā atsiet karmiskos mezglus attiecībās un tos vairs neveidot" mēs esam iecerējušas sarunu par karmu, karmiskajiem cilvēkiem un karmiskajām attiecībām. Nu ja tā plaši paskatāmies, tad man šķiet, ka pilnīgi visi cilvēki mums ir karmiskie un visas attiecības arī mums ir karmiskās. Tas nozīmē, ka ar šīm pašām dvēselēm mēs esam jau iepriekš tikušās tajos daudzajos simtos dzīvju, ko esam dzīvojušas līdz šim, tikai to neatceramies.

Bet visā šai attiecību pilnībā ir dvēseles, ar kurām mēs esam bijušas tuvākās attiecībās un var gadīties, ka daudz ko līdz galam neesam atrisinājušas, vai arī varbūt neesam ko piedevušas, vai varbūt tīri enerģētiski esam palikušas viena otrai parādā, lūk, šādos gadījumos mēs sakām, ka tie ir attiecību karmiskie mezgli un par šiem mezgliem mēs varam būt drošas, ka visas dzīves laikā tie pieprasīs mūsu uzmanību un gribēs, lai mēs tos atrisinām.

Piedevām, šie attiecību karmiskie mezgli var būt gan mums ļoti patīkami un mēs reizi no reizes ar šīm dvēselēm sasienamies ciešāk un mums ļoti, ļoti patīk ar viņām būt kopā un dažreiz mēs pat sažņaudzamies kopā tik cieši, ka dzīvei ir jāiejaucas un mūs jāizšķir. Mēs to saucam par mīlestību un pieķeršanos, bet īstenībā, ja šis mezgls jau paliek pa ciešu, tad  enerģētiski tas izskatās kā atkarība un kā zināms atkarība mūsu dvēselēm un energolaukam ir ļoti graujoša. Šāda pārlieku tuvība var būt pāra attiecībās, vai varbūt starp kādu no bērniem un kādu no vecākiem. Cik bieži ir dzirdēts, ka māte neļauj savam dēlam vai meitai precēties, jo „mums taču kopā ir tik labi”. Un tā arī nodzīvo šādā te pārprastā tuvībā visu mūžu dēļ neprasmes šo karmisko mezglu atraisīt. Savukārt ja vīram un sievai būs savstarpēja atkarība, tad var gadīties, ka būs jāšķiras vai pat varbūt vienam no dzīves būs jāaiziet. Kādēļ? Lai otra dvēsele varētu iziet savas mācības patstāvīgi. 

Un vēl var būt, ka karmiskie mezgli ir ļoti nepatīkami, kur cilvēks rada un dara viens otram pāri un nekā savādāk kā par ciešanām šīs attiecības nenosauksi. Bet arī no tā izvairīties īsti nevar, jo arī šie mezgli gaida savu atraisīšanu.

Interesanti, ka tos cilvēkus, ar kuriem mūs saista karmiskie mezgli, mēs viņus nevaram nesatikt. Mēs pat nevaram no viņiem izvairīties, ja gribētu. Tādēļ ir teiciens „savam cilvēkam garām nepaiesi”.

Un šai sakarā arī jautājums: „...ja īstajam cilvēkam paiet garām nevar, tad vai ir iespējams, ka, darot kaut ko nepareizi (nu kaut vai pārsātinot viņu ar emocijām), viņš tomēr aizmūk? Un kā īsti ir ar karmiskajām attiecībām?...”

Jā, pārsātinot viņu ar emocijām, vai, piemēram, uzreiz pārlieku viņam pieķeroties, mēs viņu aizbaidīsim. Kāpēc? Jo viņš zemapziņā ir tiecies pretim mums, lai šo mezglu kaut nedaudz atraisītu un attiecības izstrādātu, bet mēs šobrīd esam gatavas tikai pretējam – vēl vairāk to sasiet. Mums kā dvēselēm ir jāiemācās būt kopā, vienai otru atbalstīt, vienai otru cienīt, apzināties katrai pašai sevi un augt, un tai pat laikā būt pašām pa sevi, apzināties otra individuālo ceļu un atbalstīt viņu šai augšanā. Ja gribam realizēties uz otra rēķina, viņš visticamāk, ka to jutīs un nepieļaus. Savukārt atkarību jau savādāk kā par otra izmantošanu un sasaistīšanu nosaukt nevar.

Vēl var būt, ja „īstais un vienīgais” Tavā dzīvē pienāk pavisam tuvu, bet Tu esi nobloķējusi enerģiju, tad satikšanās notiek, bet...attiecības nesākas. Jo brīvas gribas likums un Tava izvēle to nepieļauj. Tātad – satikšanās ir paredzēta un pat notiek, bet Tu vēl neesi gatava attiecībām.

Lai gan parasti jau ir tā, ka savus karmisko cilvēkus mēs atpazīstam pa gabalu un šīs ir tās tikšanās, par kurām saka – es pirmajā reizē viņu ieraudzīju un uzreiz sapratu „redz, kur mans cilvēks stāv”. Mūsu ģimenē tas ir bijis ļoti izteikti. Mana mamma šādi ienāca zālē un ieraudzīja manu tēti uz skatuves brīdī, kad viņš dzied. Viņa esot savai draudzenei uzreiz pateikusi, ka ar šo puisi apprecēsies. Es savu vīru ieraudzīju viesībās cilvēku pūlī, un man bija tikai viena sajūta „paldies Dievam, ka esmu viņu sagaidījusi un viņu satikusi”.

To cilvēku, kuru mēs saucam par „savu īsto un vienīgo” mēs enerģētiski pazītam. Mūsu dvēseles ir bijušas kopā jau ne vienu dzīvi vien un jau no pirmā tikšanās brīža mums kopā ir ļoti labi. Nav trauksmes un nav baiļu. Pēc savas pieredzes zinu, ka man bija tikai viens satraukums – kaut nu kādas muļķības dēļ kaut kas nesajūk. Bet īstenībā arī tas ir lieki, jo karmiskās attiecības ir ļoti stipras un tas magnētisms, kas ir vienam pret otru, būs ļoti jūtams jau no pirmā tikšanās brīža.

Šos jautājumus turpināsim šķetināt jau pavisam drīz, 16. februāra seminārā :)

Ar mīļumu, Inese


 

Seminārs "Karmiskie mezgli attiecībās - kā tos atsiet un vairs neveidot" notiks Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 16. februārī no plkst. 18:00-20:30.

Lektore:
 Inese Prisjolkova

 

Dalības maksa: EUR 30,00 (t.sk. PVN)

 

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

 

 

Komentāri (0)  |  2016-02-10 23:16  |  Skatīts: 917x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ