Sazemēšanās


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pirmdien (8. februārī) tiksimies čakru enerģijas līdzsvarošanas kursa vebināra praktiskajā nodarbībā onlinā – runāsim par to, kā veidot sazemējumu, kā iegriezt enerģiju pirmajā čakrā, kā spēcināt savas saknes, kā sapildīt pagātni ar piedošanu un mīlestību.

Un tā kā darbošanās notiek vismaz trīs līmeņos – enerģētiski, praktiski un izpratnes ziņā, tad mums būtu jāsagatavojas tīri praktiski, lai nodarbības laikā varam piedalīties ar pilnu atdevi.

Enerģētikai būtu ļoti labi, ja Tu sagatavotu kādas 5 sarkanas sveces. Un ja Tev ir, tad kādu saraknu šķīvi vai svečturīšus, vai paliktni, uz kā tās izvietot. Sarkanā krāsa šai reizē dominēs un tādēļ visu, kas ir sarkans un varētu Tev noderēt kā simbols, droši sagatavo pirmdienas vakara nodarbībai.

Vēl enerģētikas stiprināšanai vajadzētu saplūkt egļu zarus, kurus ietīt kādā drēbē (piemēram, vecā spilvendrānā), lai uz tiem varētu sēdēt.

Vēl varētu sagatavot kuplus priežu zarus, kurus ielikt vāzē.

Ja pie zariem netiec, bet Tev ir pieejami graudi, tad sagatavo tos tādā daudzumā, lai uz tiem var sēdēt.

Nu der arī griķu spilvens, bet tad tas tādā gadījumā, ja pilnīgi nekā cita nav.

Simboli.

Pirmā čakra atbild par sazemējumu un par stabilām pamatīgām lietām. Vari sagatavot kādus pamatīgus priekšmetus – grozu ar āboliem vai kamoliem. Malkas pagales (pat ja mājās nav plīts vai kamīns, šāds simbols tik un tā ļoti labi nostrādā zemapziņā. Mēs ofisā turam klēpīti vienkārši dēļ sazemējuma un izmantojam tās čakru līdzsvarošanas nodarbībās).

Lielas māla bļodas vai podus.

Ja Tev ir, vai gribi uztaisīt – ļoti skaists simbols ir “mazā jūrmala māja”, kur kādā traukā ieber jūras smiltis, saliec akmentiņus vai gliemežvākus.

Kad dzīvoju Rīgā un pie dabas sanāca būt mazāk, es biju šādas kompozīcijas sataisījusi un tā tās tagad izmantojam ofisā.

Vēl vari izmantot skaistus akmentiņus vai jūrā izskalotus kociņus. Var arī dažādus meža simbolus – viršus, priežu koka izliekumus utt.

Vārdu sakot – simbolu ziņā noder viss, kas saistās ar dabu.

Pagātnes sakārtošanai noder senču bildes vai albūmi.

Vari vienkārši tos atlikt, lai kādā brīdī tiem pieķertos, jo nodarbības laikā to pieminēsim, bet protams praktiskā darbošanās sanāks aiz kadra jau vienatnē.

Tad vajadzētu sagatavot lapas un rakstāmo, jo daži uzdevumi būs saistīti tieši ar rakstīšanu.

Un vēl – iekārtojies tā lai Tev ir iespējams novilkt basas kājas.

Ideālā variantā būtu labi, ja Tu varētu salasīt čiekurus, kurus iespējams izbērt uz kāda dvieļa un pa tiem pastaigāt. Klātienē mēs to darām. Tas ir ļoti efektīvi, pat ja brīžiem tiešām diskomfortabli.

Caur to iemācāmies būt ar uzmanību šeit un tagad.

Nu domāju, ka šai vienai pusotrstundīgai nodarbībai pietiks. Es te varētu saukt vēl un vēl visu, ko mēs varam izmantot savas sazemējumam, bet to tad izstāstīšu piektdien un vienu lielu daļu Tu varēsi ieviest kā savus ikdienas rituālus.

Vēl būtu labi, ja Tu varētu noskaņoties patīrīt savus pagātnes aizvainojumus. Es pastāstīšu kā, bet Tev tik un tā būs jādara pašai.

Un vēl mēs mācīsimies saskatīt vērtību visā, kas notiek. Pat tajā, kas nepatīk.

Lūk, cik interesanta nodarbība mums ir priekšā!.

Ja kāda iemesla pēc nokavēji diagnosticēšanos, bet tagad ļoti gribi piedalīties čakru līdzsvarošanā, tad tik un tā droši piesakies, jo es sākšu ar to – kā konkrēto čakru nodiagnosticēt.

Protams tas būs īsāk, kā bija tad, kad visa nodarbība bija veltīta tikai diagnosticēšanai, bet saprast varēs un piedalīties varēs.

Ja nekad neesi piedalījusies vebinārā un nezini kā tas ir, tad raksti uz ineses.vebinari@gmail.com vai zvani 29431408 (Aijai) un tā visu uzzināsi un varēsi pieteikties.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (3)  |  2016-02-03 16:44  |  Skatīts: 2561x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
jannat - 2016-02-06 00:20
Vai sarkanās sveces var būt dažāda lieluma un formas - vai visām jābūt vienādām?


jannat - 2016-02-06 00:21
Vai sarkanās sveces var būt dažāda lieluma un formas - vai visām jābūt vienādām?


inese - 2016-02-08 20:46
Var būt dažādas. Mums te galvenais ir sarkana krāsa un iespēja kurināt uguni.


Atpakaļ