Savas enerģijas diagnosticēšana


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Cik mierpilni ir tad, ka zini, kas notiek, un vari ļauties vien laika plūdumam, lai dziedinātos, ja kaut kas izsities no līdzsvara.

To es saku tagad, kad tiešām atpazīstu gan savu, gan arī citu cilvēku enerģijas balansu un disbalansu. Laime zināt, kā sevi sakārtot.

Atceros savus tos laikus, kad dzīve svaidīja un nebija ne jausmas, dēļ kā tieši ar mani notiek tas, kas notiek. Un paldies tam laikam, jo pateicoties tieši tam, sākās mans izzināšanas ceļš.

Un nu jau ar prieku nododu savas atklāsmes tālāk.

25. janvārī mums sākas vebināru cikls, kurā vairākus mēnešus mācīsimies, trenēsimies un praktiski dziedināsim savu enerģiju, lai spētu tikt galā brīžos, kad kaut kas neiet. Savukārt 9. februārī sāksies "Čakru enerģijas līdzsvarošanas" semināru cikls klātienē Pavasara studijā.

Kad viss ir labi, neviens jau tā īsti par čakrām, par enerģiju vai par veselību nedomā. Bet tā kā neviens mums negarantē mūžīgu vienveidīgu laimīgu dzīvi un visticamāk, ka mūsu laimīgā dzīve ies kalnā lejā gluži tāpat kā līdz šim, tad ir ārkārtīgi vērtīgi zināt, kā sev palīdzēt.

Visa mana pieredze un laimes terapija balstās uz to, ka mums nav jāmeklē kāds, kas sakārtos mūsu enerģiju. (tas man liktos tā atkarību veidojoši)

Man šķiet, ka tā lielākā vērtība ir iemācīties savu enerģiju uzturēt kārtībā pašam.

Un var jau teikt, ka zobus nelaboju pats, bet izmantoju zobārsta pakalpojumus, vai arī matus negriežu pats, bet eju pie friziera, tomēr ar savu enerģiju ir savādāk – tas drīzāk ir salīdzināms ar higiēnu, kad zinām, kad mazgāt kājas, kad matus, kad iet dušā vai pirtī.

Man pašai iekrita tā, ka savu ļoti grūtu pieredzi izgāju tieši šai čakru enerģijas līdzsvarošanas vebināru cikla laikā pagājušā ziemā. Un nu jau ar pilnu atbildību varu teikt, ka pat no tādām bedrēm, kas ir tuvu bezdibenim, varam izkļūt paši saviem spēkiem, nepieaicinot dziedniekus, ārstus vai terapeitus, ja vien zinām, kā savu enerģiju līdzsvarot un esam pacietīgi pāris mēnešus ļaut tai atjaunoties.

Tagad man jāsaka, ja es varēju – ar Tu vari.

Un tas vienalga vai Tava situācija ir saistīta ar veselību, attiecībām, disharmoniju dzīvē vai kādas jomas nesakārtošanos.

Nu piemēram – var gadīties, ka cilvēks nevar nodibināt ģimeni. Nu iepazīšanās ir, satikšanās ir, bet pēc tam kaut kas nojūk un līdz kāzām vai ģimenes veidošanai nemaz netiek.

Var gadīties, ka nesanāk sakārtot savu attieksmi pret naudu un materiālajām vērtībām. Un piezogas nestabilitāte vai uztraukums, ka bezmaz jādara darbs kaut tikai naudas un šīs stabilitātes dēļ.

Vai varbūt tiešām ir kāda hroniska veselības problēma.

Vai varbūt kādas attiecības, kas traucē.

Visu šo mēs pirmā vebināra (un arī pirmā semināra) laikā diagnosticēsim, runāsim, pārspriedīsim un analizēsim, līdz Tev kļūs skaidrs, kura Tava enerģijas daļa šo Tavu “problēmu” rada.

Un tālāk tā sekojošā gudrība ir nevis mesties un kārtot konkrēto situāciju vai dzīves jomu, bet gan savu enerģētiku.

Lūk tai piemērā, kad trūkst nauda – nevis paņemt vēl vienu darbu un strādāt arī pa vakariem vai brīvdienām, bet tieši otrādi, paskatīties kā vari atjaunot enerģiju konkrētā čakrā, lai dēļ Tavas enerģijas jaudas un attieksmes maiņas dzīves konkrētā joma sakārtotos pati no sevis.

Vārdu sakot – esmu Tev izstāstījusi tik, lai Tu varētu izlemt pamēģināt. Galu galā – sliktāk tak nebūs :)

Nu un tātad – ja vēlies iziet savas enerģijas čakru diagnosticēšanu, tad to darīsim 25. janvārī plkst.20.00-21.30 mūsu vebināru telpā. Piedalīšanās maksā 10 eur. Piekļuves kodus vari iegūt piesakoties vebināram pa epastu ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija). Un stundu pirms vebināra varam izmantot iespēju onlinā uzdot jautājumus un piedalīties sarunās turpat vebināra čata sadaļā. Es tur būšu jau no 19.00.

Diagnosticēšanās seminārs notiks Pavasara studijā, Rīgā, Kuģu ielā 11-302 9. februārī no plkst. 18:00-20:30. Šos seminārus vadīšu kopā ar vīru Tomu. Pieteikšanās uz semināriem: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa).

Pēc tam ik pa divām nedēļām tiksimies šai pašā kursā, lai iemācītos dziedināšanos un enerģiju līdzsvarošanu.

Uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (4)  |  2016-01-20 22:34  |  Skatīts: 2944x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
ivetapikmeistere - 2016-01-22 18:55
Inesīt Tu droši vien domāji 25.janvāri

inese - 2016-01-24 00:34
Jā, mīļā!
Tiekamies jau pirmdien - 25.janvārī:)

Tūlīt izlabosim arī tekstā.

odzina - 2016-02-03 08:36
Vai šo diagnosticēšanos varēs noklausīties arī vebināra formātā?

Vebināru arhīvā neatradu..

inese - 2016-02-03 20:06
Šai vebināru nodarbību ciklā tieši diagnosticēšanās vebinārs ir garām, bet - katras čakras enerģijas līdzsvarošanas un dziedināšanas vebināru sākam ar konkrētās čakras enerģijas diagnosticēšanu.
Tā kā var sākt piedalīties no nākošpirmdienas 1.čakras vebinārā un tur sākums būs veltīts tieši sazemējuma diagnosticēšai.


Atpakaļ