KAS IR SIEVIŠĶĪBAS SKOLA?


 Pavasara studijas Sievišķība skola aizsākās 2013. gada pavasarī ar Sievišķības skolas Viesistabu, kurā sievišķības tēmas šķetinājām kopā ar spēcīgiem, radošiem un iedvesmojošiem cilvēkiem - Andžeju Reiteru, Akvelīnu Līvmani, Inesi Ziņģīti, Agnesi Zeltiņu un daudziem citiem. Tad sekoja Sievišķības skolas 8 semināru cikls, kurā tikāmies, lai kopā ar lektori Andritu Grīnbergu runātu par pašu svarīgāko - par mums pašām.

Viens no brīnišķīgākajiem notikumiem bija Sievišķības skolas pirmā nometne 2013. gada septembrī viesu namā Vecmuiža. Tagad nometnes notiek divas reizes gadā – vasaras beigās un ziemā un katru reizi tas ir kas īpašs gan nometnes dalībniecēm, gan Pavasara studijai. (atsauksmes par nometnēm lasi šeit).

Sievišķības skolā par visdažādākajām ar sievišķību saistītām tēmām savās zināšanās un pieredzē dalījās arī brīnišķīgi vieslektori - esam apguvušas sievietes intīmās muskulatūras treniņus jeb "vumbuilding", iepazinušas semināru ciklu pāriem "Auglības atpazīšanas metode", vingrinājušās sievišķās runas mākslā, baudījušas kustību nodarbības "Sievišķības svinēšana" kopā ar Kristīni Ozoliņu un mandalu dejas kopā ar Evitu Eglīti.

2013. gada rudenī Pavasara studija uzsāka sadarbību ar Aleksandru Mantesu. Mūsu pulkam pievienojās brīnišķīgs lektors, kurš vairākos semināros ("Sieviete vīrieša aizvējā", "Kā atvērt vīrietī finanšu ģēniju", "Sievietes vēdiskā apziņa") turpināja Sievišķības skolas nodarbībās un Ineses semināru ciklā "VIŅŠ un VIŅA" aizsākto sievišķības tēmu šķetināšanu, tikai no cita - no vīrieša - skatu punkta. 

Pavasara studijas Sievišķības skola turpina augt un pilnveidoties un pašlaik piedāvājam Ineses 5 semināru kursu "SIEVIŠĶĪBAS SKOLA" (vairāk: ŠEIT), kurā apgūstam sievišķības noslēpumus un sensenas gudrības no vecmāmiņu pūra lādes; runājam par 1000 veidiem, kā sievietei visu iegriez sev vēlamajā virzienā un daudz ko citu. Šis kurss no partnerattiecību semināru cikla "VIŅŠ un VIŅA" atšķiras ar to, ka Sievišķības skolā pamatā runājam par mums pašām un to, kādām mums būt, lai varam dzīvot laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi, lai esam veselas, mīlētas, skaistas un gandarītas ik dienu; par to, kā dzīvot saskaņā ar savu īsteno būtību, kā būt sievišķīgām un laimīgām.

Ar prieku gaidīsim arī Tevi!

Komentāri (0)  |  2015-12-10 21:22  |  Skatīts: 955x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ