INESES 5 semināru cikls "SIEVIŠĶĪBAS SKOLA". SATURS un KALENDĀRS


sadaļa: SIEVIŠĶĪBAS SKOLA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šis gads man ir tik ļoti īpašs un devītais vilnis, kas turpinās jau kopš Jāņiem un patiešām mani nes kādā jaunā un pilnīgi neapgūtā pasaulē. Esmu izdarījusi jau tik daudz ko pilnīgi jaunu, bet jaunumi ar mani turpina notikt vēl un es turpinu tiem ļauties un vienkārši baudu.

Un šoreiz man vislielāko pateicību gribās izteikt vebināru grupai un vienreizēji aktīvām meitenēm no (tiešām) visas pasaules, kas ir atradušas ceļu uz Pavasara studiju un nu man dod tik fantastisku iedvesmu un motivāciju, ka pati brīnos, ko visu jau esam kopā radījušas.

Pirmais mans lielais atklājums bija, ka man tik ļoti patīk vadīt praktiskās nodabrības gan klātienē, gan vebināros. Šo mēs izmēģinājām un turpinām īstenot čakru nodarbībās. Pēc tam vebināra grupas iespaidota atsaucos lūgumam veidot meditāciju nodarbības, kas notiek katru ceturtdienu klātienē un ik pārnedēļas piektdienā vebināru istabā.

Pēc tam (vai varbūt pirms tam) padevos aicinājumam organizēt vebinārus attiecību skolas tēmām “Viņš un Viņa” un tad tapa brīnišķīgā tēma “1000 veidu, kā situāciju iegriezt sev vēlamā virzienā”, kas bija dalībnieču izdomāta un izprasīta. Man atlika vien piesēsties un izstrādāt, kā arī pēc tam novadīt.

Un tā šī fantastiskā sadarbība turpinās un ir tik radoša un tik rezultatīva, ka nu jau vairs nesaprotu – kas tas man pašai ir burkāns vai pletnīte :)) Bet skaidrs ir viens, ka tēmas rodas arvien vairāk un interese arvien lielāka un šī sadarbība mani iedvesmo ar katru mirkli vairāk.

Paralēli vebināriem šai vasarā esmu novadījusi ļoti daudz individuālo konsultāciju, kuras lielākā daļa ir par attiecību tēmu, un kad stāstu par sievišķības un vīrišķības galvenajām atšķirībām, tad bieži vien redzu acīs asaras un reālu (drusku izmisušu) jautājumu – “Nu, kāpēc es šo visu uzzinu tikai tagad?” “Kādēļ šo visu nemāca skolā un kādēļ to mammas un vecāsmātes mums neiemācīja bērnībā vai pusaudžu gados?”

Un tā nav tāda cimperlīga vaimanāšana, bet gan tiešām dziļa atziņa, ka šīs sievišķības zināšanas ļoti palīdz attiecībām gan pašām ar sevi, gan ar saviem mīļajiem.

No tā brīža, kad sākam vairot savu sievišķību un izprotam procesus, kas notiek mūsos – ļoti daudz kas sakārtojas pats no sevis.

Un tā, dalībnieču iedvesmota un apstākļu sakritības iespaidota, pēkšņi sajutu sevī interesi un enerģiju izveidot Sievišķības skolas programmu, kurā mēs runātu gan par sievišķības būtību, sievietes misiju, gan to, kas mūsu spēku un enerģiju vairo un kas grauj.

Atsevišķā citā tēmā runāsim par senajām viedajām zināšanām, kas mums ļauj katrai būt dziedniecei, burvei, fejai vai raganai.

Un tad vēl pilnīgi citā tēmā parunāsim par to kā būt valdzinošām, viegliņām, maigām un jutekliskām, kā nezaudējot temperamentu, mācēt iekārtoties azotē.

Tad arī mūsu vebināru meiteņu izdomātā tēma, par 1000 veidiem, kā palūgt un pateikties, kā arī noslēgumā parunāsim par pilnīgi konkrētiem ikdienas paņēmieniem, kā praktiski vairot sievišķību.

Es šo visu daru tikai tādēļ, ka man pašai to patīk ieviest un mainīt savā dzīvē.

Ja vēlies mainīties līdz ar mani, tad esi laipni aicināta uz šo 5 reižu tikšanos!

Dzersim kopā tēju un omulīgā gaisotnē vairosim savu un mūsu kopējo sievišķību un runāsim par tēmām:


SIEVIŠĶĪBAS SKOLAS PROGRAMMA 

1. nodarbība "Sievišķības noslēpumi"
Sievietes un sievišķības būtība. Kas sievieti dara tik unikālu un atšķirīgu. Ka vairo sievietes enerģiju un kas grauj. Sievietes misija un galvenie dzīves uzdevumi. Kādēļ ir vērtīgi vairot sievišķību.


2. nodarbība "No vecmāmiņas pūra lādes"
Ir tādas atziņas un zināšanas, ko paaudzes paaudzēm nodod dzimtas sievietes. Tā gadsimtiem ir bijis un tā būtu jābūt arī tagad. Tomēr dažādu sakritību dēļ var gadīties, ka katrā ģimenē tā nav, tādēļ esam izveidojuši tikšanās tēmu “No vecmāmiņas pūralādes”, kurā tad dalīties ar šīm slepenajām sievišķīgajām gudrībām.

Kas īpašs notiek sievietes dzīvē dēļ ikmēneša cikla. Kas ir vēlams vienā vai otrā šī cikla periodā. Kāpēc garastāvoklis ir tik svaidīgs un kā ar to tikt galā. Ko vēlams darīt un ko ne dažādos cikla periodos.

Vai un kā mūs ietekmē Mēness fāzes un ko labāk darīt augošā un ko dilstošā laikā.

Kādi ir īpaši ikdienas “senču sieviešu rituāli”, kurus varam ieviest mūsu dzīvē šobrīd.


1. martā
3. nodarbība "Valdzinošā sievišķība"
Kā būt viegliņām. Kā baudīt un dzīvot tā, lai esam kārdinošas, jutekliskas, protam iedvesmot un motivēt. Kā tādām kļūt dabiski un it kā pašām no sevis.


15. martā
4. nodarbība "1000 veidu, kā sievietei situāciju iegriezt sev vēlamā virzienā"
Ir tik daudz veidu kā sievišķīgi palūgt un pateikties, ka sievietei nav nekāda iemesla pieprasīt, komandēt, likt izdarīt un pēc tam kontrolēt rezultātu. Runāsim par ļoti konkrētiem piemēriem un paņēmieniem kā to izdarīt partnerattiecībās un attiecībās ar pretējo dzimumu.


29. martā
5. nodarbība "Praktiskā sievišķība"
Ikdienas vērtības, kas sievietes dzīvi padara sievišķīgu. Mājīga vide. Skaisti tērpi. Mīļas attiecības. Kā visu to apvienot ar ikdienas pienākumiem un vajadzībām. Ja reiz visa ģimene jūtas tā, kā sieviete – tad kā būt laimīgai un mīļuma pilnai katru dienu.


Lektore: Inese Prisjolkova (vairāk par lektori uzzināsi mājas lapas sadaļā "STUDIJA": ŠEIT

Nodarbības notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Ja Tev nav iespējas apmeklēt visus cikla seminārus, izņēmuma kārtā vari pievienoties kādā atsevišķā seminārā, kura tēma šķiet saistoša vai aktuāla, tomēr, lai pilnībā izprastu tēmu, kā arī lai grupas darbs būtu sekmīgāks un savstarpēji bagātinošāks, vēlams piedalīties secīgi visos semināros pēc kārtas. 

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa).

Komentāri (0)  |  2015-12-10 21:21  |  Skatīts: 1132x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ