Grāmatas atvēršanas svētki


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Nu jau tā patiešām Pavasara studijā ir kā tradīcija – organizēt tematiskus svētkus par godu jaunajai grāmatai un pašiem sev.

Tas bija tik sen, kad mazā – vistuvāko cilvēku pulkā, atvērām pirmo grāmatu “Ieelpo laimi un mīlestību”. Toreiz viss bija tik “PIRMOREIZ”, ka tā pa īstam pat nevarēja aptvert, kas noticis. Pēc tam nākošā gadā iznāca Sajūtu kalendārs, šī pati grāmata krievu valodā vairāki CD un tiem nevienam nekādus svētkus negatavojām. Tomēr – pienāca ziema, tumšais laiks un sapratām, ka gribam sanākt kopā un radīt sev svētkus. Tai mirklī iznāca “Mana laimes dienasgrāmata” un mēs kafejnīcā Kūkotava vēl pieaicinājām Kārli Kazāku ar ģitāru un ļoti omulīgā nelielā kompānijā atkal svinējām un baudījām kopāsanākšanu.

Un tad nāca 2012.gada decembris, kurš likās tik mistisks un no visām pusēm aprunāts, ka bija skaidrs – bez svētkiem to visu tā iziet nebūs viegli. Iznāca “Ieelpo laimi un mīlestību 2” un organizējām Gaismas svētkus.

Toreiz tas bija milzīgs pasākums, kādi 150 vai 180 cilvēku. Dimdinājām, rībinājām, vērpāmies, veidojām pīnes un Baltu rakstus rituālā, klausījāmies Antas Eņģeles dziesmas un vairojām gaismu.

Tieši tai periodā uzzināju – ja 100 cilvēki sanāk kopā un domā gaišas domas, viņi dod gaismu miljons citiem, kas šai laikā par to pat nenojauš. Toreiz nospriedām, ka mēs izgaismojam Rīgu un pusi Latvijas.

Un tā nu jau tā ir kļuvusi par mūsu tradīciju – nākt kopā, lai vairotu gaismu, lai audzētu mīlestību, lai līdzsvarotu paši savu enerģētiku un dotu starojumu visai pasaulei.

Pagājušā gadā grāmatas “Audzēt Mīlestību” pasākumā bijām Gaismas pils tornī un kopā pieteicās tik daudz cilvēku, ka taisījām divus pasākumus. Rībēja gongi, bija klusuma meditācija un brīnišķīgais Varis Vētra ar savām dziesmām.

Pēc tam iznāca “Domu pērlītes” un atkal bija vēl viens jaudīgs notikums, kur gājām rituālā un perkusionists Nils Īle radīja nebijušu sajūtu, ka viss ievibrējas kaut kā īpaši.

Ir 2015.gads. Ir atkal gada tumšais laiks. Un atkal ir tapusi man jauna grāmata. Tās nosaukums nes gaismu jau pats pa sevi. SEPTIŅAS SAULES.

Grāmata ir par mūsu dzīvi un par mūsu enerģētiku. Par to, kā mēs varam ne tik ļoti censties mainīt citus un dzīvi, situācijas un notikumus, bet gan – ieskatīties sevī, pamainīt attieksmi un enerģētiku un dzīves jomas sakārtosies pašas no sevis. Tik jāiemācās atpazīt un nodiagnosticēt -ko un kā mainīt. Par to tad šai čakru enerģijas līdzsvarošanas grāmatā.

Vai grāmata ir par čakrām? Nu – gan jā, gan nē. Vairāk es teiktu par dzīvi, notikumiem, attiecībām, par to kā dzīvot ar centru sevī. Un tas viss tādā sievišķīgu sarunu formātā, kā jau visās manās grāmatās pierasts.

Tā kā jaunākā grāmata vienmēr ir īpaša, jo tik tikko caur mani nākusi, tik tikko vēl tikai man piederējusi, bet nu ir gatava iet tautās, tad, protams, ka esam sarūpējuši notikumu par prieku sev un citiem.

Un atkal jau būs daudz cilvēku, jo tikai tad, kad esam daudzi, varam iegriezt tik jaudīgu enerģētiku, kas attīra mūs pašus un ļauj vairoties kopējai gaismai un mīlestībai. Tikai tad, kad esam daudzi, varam izdarīt to, ko nevienā individuālā pasākumā nespējam. Tieši tad, kad esam daudzi, varam dabūt to jaudu, kas palīdz izvibrēt mūsu enerģētikai.

Lai rituāls būtu no mūsu dziļām saknēm nācis, lai tas palīdzētu līdzsvaroties mūsu trim apakšējām čakrām, kas dod pasaulīgu laimi, sazemējumu un spēku ikdienā būt veiksmīgiem un laimīgiem, esam uzaicinājuši Tobju ģimeni. Ar Ainu un Gvido Tobjiem mēs tikāmies septembrī nometnē un tādēļ zinām, cik tas viss “ir pa īstam” !!! Cik tas ir vērtīgi un spēcīgi.

Atceros laikus, kad vēl neko nezināju par laimes terapiju, par rituāliem, par to kā sakārtot dzīvi, un tad domāju – nu kaut nu kaut kur būtu kāds tāds piedāvājums, kur es varētu aizbraukt un iziet šādu rituālu, lai mana enerģētika sakārtotos.

Ir gājuši gadi, nu jau daudz ko esmu vadījusi pati, un tieši tādēļ gribu, lai Pavasara studijas pasākumā būtu šāds rituāls, kas, tuvojoties gadu mijai, ļauj sakārtot enerģētiku.

Pirms rituāla es noteikti būšu jau kaut ko izstāstījusi par jauno grāmatu, par čakru enerģētiku, par to, kā varam sev palīdzēt jau tūlīt, savukārt pēc rituāla sekos pateicība tiem, kas palīdzējuši grāmatai “Septiņas Saules” piedzimt un iet tautās.

Un noslēgumā būs balva:) Kā vienmēr esam ļoti rūpīgi meklējuši un atraduši mākslinieku, ar kuru gribam būt kopā šai īpašā brīdī.

Šai dienā mūsu viesis būs mūziķis Valdis Atāls.

Ir dziesmas, kuras bez asarām nespēju klausīties un tveru ļoti personīgi. Piemēram, šo

https://www.youtube.com/watch?v=3sdNLX28hPw

Un tieši tādēļ, ka tas ir tik dziļi un tik pa īstam, ļoti priecājos, ka Valdis Atāls būs ar mums.

Un protams, būs kūkas un tēja, kopā būšana, grāmatas iepazīšana, autogrāfi un laime par vēl vienu skaistu gadu, kas kopā pavadīts.

Ja vēlies piedalīties, lūdzu raksti Santai uz pavasarastudija@gmail.com vai zvani pa tālruni 29100714. Šai reizē dalības maksa būs 17eur.

Pasākums notiks 17.decembrī plkst.19.00 Rīgas Avotu pamatskolas (Avotu iela 44) lielajā zālē.

Viss kopā programmu plānojam līdz 21.00 vai 21.30 :)

Uz tikšanos!

 

Ar mīļumu, Inese  

Komentāri (0)  |  2015-12-03 23:19  |  Skatīts: 988x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ