Semināru cikls "Čakru enerģijas līdzsvarošana". SATURS



1. nodarbība - enerģijas testēšana un diagnosticēšana visām 7 čakrām

Pirmajā tikšanās reizē, analizējot un caurskatot savas dzīves notikumus, konstatēsim katras čakras darbību un uzzīmēsim katrs savu enerģētiskās plūsmas shēmu. Būs daļa cilvēku, kuriem ļoti attīstītas ir augšējās čakras un pietrūkst sazemējuma, būs kāds, kuram ir spēcīgs Ego un sazemējums, taču trūkst sirds mīlestības pret sevi un apkārtējiem, var gadīties, ka būs kāds, kuram vēl nav atvērusies 6. čakra un pagaidām ļoti vāji strādā intuīcija. Zīmējums katram būs savs un dzīve jau ar katram sava – unikāli savādāka.

Kad vienu reizi iemācās šo diagnosticēšanu, tas ļoti palīdz veidot attiecības ar saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem – saprotot, ka arī viņiem ir katram savs šis unikālais zīmējums un visticamāk, ka tikpat nenolīdzsvarots, kā mums katram, pirms to savā dzīvē sakārtojam.



2. nodarbība - sazemējums, drošība, baiļu transformācija un pasaulīgas laimes radīšana (1. čakras enerģijas līdzsvarošana)

Sākot no šīs nodarbības, sākas dziedināšanās. Ja iepriekšējā reizē mēs konstatējām, kur mūsu enerģētika nav nolīdzsvarota vai kur ir enerģijas noplūde, tad tieši šoreiz sākam enerģētikas harmonizēšanu.

Nodarbības laikā izmantosim paņēmienus, kurus varēsim pielietot gan nodarbībā, gan pēc tam ikdienas dzīvē (jo vienā dienā sakārtot enerģētiku nevar), gan katrā reizē, kad atkal jutīsim – vajag sazemēties.

Paņēmieni ir tik vienkārši un tik viegli ikdienā izpildāmi, ka tos var iemācīt katram, kuriem vajadzīgs lielāks sazemējums un līdz ar to palīdzēt stiprināt saknes gan savai ģimenei, gan draudzenēm, gan kolēģiem un citiem tuviem cilvēkiem. Uzreiz varu pateikt – ka neko sliktu ar šiem paņēmieniem nodarīt nevar un sazemēties pa daudz arī nevar.



3. nodarbība - sievišķība, seksualitāte, naudas plūsma, finanšu un materiālā nodrošinātība (2. čakras enerģijas līdzsvarošana)

No šīs čakras darbības ir atkarīga mūsu sievišķās vai vīrišķās būtības apziņa un veselība (cik esam sievišķīgas, vai vīriešiem – cik viņi ir vīrišķīgi). Tieši no šīs čakras ir atkarīga mūsu hormonālās sistēmas darbība, un, kā zināms, it sevišķi sievietes tā ikdienā ļoti ietekmē.

Vēl šī enerģijas ir saistīta ar mūsu materiālo pasaules uztveri un naudas plūsmu. Ja bieži sāp mugura virs gurniem krustu rajonā, tad visbiežāk smalkā plānā tās ir milzu rūpes vai uztraukums par naudas tēmu.

Ir daudz paņēmienu kā „iemācīties nopelnīt naudu", taču pamatu pamats ir sakārtot otrās čakras enerģētiku.



4. nodarbība - pašapziņa, savas personības apzināšanās, īstā nodarbošanās un savas vietas pasaulē apzināšanās (3. čakras enerģijas līdzsvarošana)

No 3. čakras ir atkarīgs mūsu spēks un varēšana, mūsu ticība saviem spēkiem un Ego (savas personības) apzināšanās. Ja cilvēkam ir vāji attīstīta enerģētika 3. čakrā, tad būs zema pašapziņa un bieža „upura” sajūta. Savukārt, ja enerģētika šajā enerģijas centrā būs pārāk jaudīga, tad „Ego ies pa priekšu” un „diktēs savus noteikumus”. Cilvēks būs lepns, iedomīgs un augstprātīgs. Kā zināms, tieši šīs īpašības ir vienas no graujošākajām pašam cilvēkam un apkārtējiem.

Šai nodarbībā daudz laika veltīsim savai pašapziņai un vērtības apziņai. Mēs katrs esam pilnīgi unikāla vērtība. Un tiklīdz to apzināmies, tā spējam izturēties ar cieņu pret citām šādām unikālām vērtībām.



5. nodarbība - sirds mīlestība, kā iemīlēt sevi, citus un visu pasauli. Kā dzīvot ar mīļumu visu laiku (4. čakras enerģijas līdzsvarošana)

Visas iepriekšējās nodarbības nedos neko, ja cilvēks neiemācās iemīlēt un mīlēt sevi. Ja sevi nemīl, tad var censties mīlēt visu citu cik vien grib, taču nav iespējams. Tikai tad, kad iemīli sevi, spēj mīlēt savus tuvākos un ar laiku visu pasauli.

Kā iemīlēt sevi, kā atpazīt to no egocentrisma, kā ar mīļumu sākt izturēties pret sevi, citiem cilvēkiem un dzīvi – to visu trenēsimies un praktizēsim šai nodarbībā.

Vēl  šai nodarbībā lielu akcentu liksim uz došanas un ņemšanas funkciju sakārtošanu. Parasti mums ļoti patīk dot,ne tik vienkārši ir saņemt. Tad par to arī runāsim – kā iemācīties pieņemt, saņemt un ņemt, kā iemācīties palūgt, lai iedod. Bez ņemšanas došana ir tikai puse no mijiedarbības mākslas.



6. nodarbība - komunikāciju prasme, klausīšanās, dzirdēšana, runāšana un saskarsme mijiedarbojoties ar otru vai cilvēku grupām (5. čakras līdzsvarošana)

Sākot no šīs čakras mēs „pieskaramies” garīgajai izaugsmei. Šīs čakras attīstībā ir divas daļas. Pirmā pakāpe ir iemācīties skaisti runāt, noformulēt savas domas, uzstāties cilvēku priekšā, mācēt klausīties un veidot sarunu, otrā pakāpe ir saskarsme un komunikācija visplašākā šī vārda nozīmē. Tieši sākot no šīs čakras runāsim par inteliģenci, ētiku, saskarsmes un komunikācijas smalkumu.



7. nodarbība - intuīcija, viedums, Visuma zīmes, Redzība un paļaušanās uz savu iekšējo gudrību (6. čakras līdzsvarošana)

6. čakra ir jau ārkārtīgi smalka un augsta attīstības pazīme. Un ja šī čakra ir aktīva un enerģētika nolīdzsvarota, tas palīdz saskatīt nākotnes vīzijas, radīt sapņus. Kā zināms, tieši sapņi ir pamatā vīzijai par mūsu nākotni un tās radīšanu. Cilvēki, kuriem nav sapņa, parasti nezina, ko viņi dzīvē grib sasniegt.

Līdzsvarota enerģētika caur šo čakru palīdz mums meditēt, būt ar sava centra apzināšanos, būt „šeit un tagad” apziņā.



8. nodarbība - Spēka un Dvēseles Kanāla atvēršana, tīrīšana un audzēšana. Kā sadzirdēt Savu Augstāko Es, kā sarunāties ar Dievu un Eņģeļiem ik dienas, apziņa kā tas dod spēku un papildus iespējas. (7. čakras līdzsvarošana)

Šī čakra nevar būt atvērta pa daudz. Ja visas pārējās čakras ir līdzsvarotas, tad tieši šī enerģētika mums dos vislielāko spēku no Debesīm.

Uzmanību !! – ja iepriekš aprakstīto čakru enerģētika nav nolīdzsvarota un it sevišķi, ja nav sazemējuma, šīs 7.čakras enerģijai nebūs, kur palikt. Tad tas būs milzu diskomforts ķermenī. Tā kā jādara viss secīgi no pirmās uz septīto, ne otrādi.


Semināri notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi (vairāk par lektoriem uzzināsi mājas lapas sadaļā "STUDIJA"): ŠEIT

SEMINĀRU NORISES KALENDĀRS: ŠEIT

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

Komentāri (0)  |  2015-11-13 19:24  |  Skatīts: 1225x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ