Ar ko sākt


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Man pašai jau pagājuši padsmit gadi, kopš sāku savu Laimes terapiju. Pirms sešiem gadiem izveidoju Pavasara studiju, pirms pieciem uzrakstīju savu pirmo grāmatu. Pēc tam apbraukāju Latviju ar neskaitāmies semināriem un tikšanās reizēm, kurā runājām par to kā dzīvot laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi.

Toreiz vispieprasītākais bija seminārs “Es esmu savas dzīves autors”, kurā runājām par pašu sākumu – ar ko sākt, ja viss ir sagājis dēlī. Ar ko sākt, ja viss ir sajucis un neredzi ne galu ne malas. Ar ko sākt, ja pašai sevī nav spēka. Ar ko sākt, ja nepatīk celties jebšu celies tik ar vienu domu – kā vakarā atkal tikt gultā.

Gājuši gadi un mēs pa šo laiku esam kopā izgājuši tik ļoti daudzas tēmas. Laimes terapijas kursā vien ir pāri pa 20 semināriem. Ir bijusi Pašapziņas skola, Gaismas skola, vēl arvien ir Sievišķības skola un Čakru līdzsvarošanas kurss.

Bet laiku pa laikam pie manis uz konsultācijām piesakās cilvēki ar jautājumu – Inese, ar ko lai sāk. Man derētu viss, bet kā lai saprot, kas no tā visa der man.

Un tā mēs nolēmām izveidot atkal pilnīgi no jauna jau drusku savādāku laimes terapijas kursu, kura pirmā nodarbība būs “Es esmu savas dzīves autors”.

Šīs nodarbības atšķirsies no kādreizējā laimes terapijas cikla ar to, ka būs daudz praktiskākas.

Mēs mācīsimies kā dzīvot ar centru sevī. Kā uzņemties atbildību par savu dzīvi neatkarīgi no apstākļiem. Kā vispār radīt laimes sajūtu sevī, kad viss un visi šķiet ir sazvērējušies pret to.

Mēs mācīsimies kā darīt ar mīļumu. Kā baudīt to, kas notiek.

Mēs mācīsimies no jauna to, ko sen esam mācējuši, tikai tas kaut kur ir pazudis.

Atceros to bedri pirms padsmit gadiem, kad es mācījos dzīvot laimīgi no jauna. Es vienkārši vienā brīdī izlēmu, ka turpmāk vienmēr būšu laimīga.

Interesanti, ka ja reiz to esi izlēmis, to tiešām izdodas savā dzīvē īstenot.

Vai no tā laika nekas grūts un traks dzīvē nenotiek? Notiek. Bet ja reiz proti izdzīvot to ar pilnu apzināšanos, ar izpratni un skaidru sajūtu, ka mana dvēsele patiešām grib šeit uz Zemes iziet pilnīgu pieredzi – tas viss kļūst tik saprotams un mīļš. Tad sāc uz pasauli skatīties kaut kā viedi..

Un tā 16.oktobrī būs pirmā Laimes terapijas nodarbība, kurā runāsim par pilnīgi praktiskiem paņēmieniem ko darīt, ar ko sākt, lai atgrieztos pie laimīgas dzīves.

Vēl ir ārkārtīgi patīkami, ka ar šī semināra ienākumus visus nodosim “Sirds siltuma darbnīca” mīļajās rokās, lai vairojas viņu labie darbi. Vairāk par viņiem: www.sirdsiltumadarbnica.lv

Un vēl man pašai būs liels prieks par tiem, kas savu laimes terapiju sāk tikai tagad.

Pamatu pamats būs mana pirmā un otrā grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību”.

Tomēr gadi ir gājuši un klāt nāks praktiskās tehnikas, kuras grāmatās vēl nebija un pieredzes stāsti, kuri grāmatās neiekļuva.

Un vēl – ja vien gribēsim, tad katras nodarbības beigās ieiesim īsā meditācijā, lai vairotu mīļumu sevī un pasaulē.

Vairāk info: https://pavasarastudija.lv/10512-ineses-laimes-terapijas-seminari/

Pieteikšanās semināriem pavasarastudija@gmail.com un telefons 29100714

 

Ar mīļiem sveicieniem, Inese

Komentāri (0)  |  2015-10-06 19:00  |  Skatīts: 771x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ