Par enerģijas līdzsvarošanu


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Nu jau esam vairākas grupas, kas kopā izgājušas čakru enerģijas līdzsvarošanu. Un katrreiz, un katrreiz no jauna apzinos, cik tā ir svētīga lieta un cik svarīga šī atklāsme – ka pietiek sevi sakārtot un mainās visa (mana) pasaule.

Ir divas dienas pirms nometnes un mājās valda īpaša gaisotne. Mēs ar vīru pārrunājam praktiskās tehnikas, ko kurš vadīs, sazvanāmies ar vieslektoriem, saņemam dalībnieču aprakstus un bildes. Viss notiek ap Pavasara studijas lielo notikumu.

Ir tā, ka uz nometni Tevi aicināt vairs nevaru, jo absolūtā laimē varam secināt, ka visas vietas aizņemtas un Jumurdas muižas divas mājas esam aizņēmuši pilnībā. Ir pat tā, ka nesatilpstam konferenču zālē un dosimies uz pirts augšas lielo zāli, lai tad nu ir ērti un omulīgi.

Par visu šo runājot, man patīkamais satraukums ir tik taustāms, ka enerģija kāpj uz augšu un patiešām ir nepieciešams sazemējums, lai viss izdotos.

Vai Tu esi pamanījusi, ka tuvojoties kādam atbildīgam svarīgam notikumam Tavā dzīvē, tauriņi vēderā ir tik aktīvi, ka ir gatavi Tevi pacelt gaisā?

Lūk, tāda man šobrīd ir šī sajūta.

Es ilgi tai gatavojos, vienkārši uzkrājot spēkus. Gan jau pamanīji, ka pēdējās nedēļas mazāk rakstīju, mazāk notikumus vadīju. Man vienkārši vajadzēja sapildīties.

Un tai pat laikā ilgi par to, ka tūlīt, tūlīt tā būs klāt es kādu laiku “nelikos ne zinis”.

Šī parasti ir mana veiksmes atslēga.

Es gluži kā sērfotājs ūdenī gaidu devīto vilni. Ir miers, ir klusums, bet zinu, ka vienā mirklī tas nāks. Lūk – mans nometnes vilnis šodien nāk.

Esmu pilnīgi iekšā gatavošanās procesā un vienīgais, kam sekoju līdzi, lai būtu pie zemes (savādāk aizies eiforija un emocijas vien).

Jebkuram pasākumam, jebkurai veiksmei, jebkuram notikumam mūsu dzīvē ir nepieciešama enerģija, kas iziet cauri visām mūsu čakrām jeb kā tagad esmu iesākusi teikt – mūsu enerģijas saulēm.

Nepietiek ar sapni vien (kas būtu 6.čakra), nepietiek ar mīļumu (4.čakra) vai gribēšanu (3.čakra) vien. Mums ir jāizdomā kā to ielaist dzīvē. Kā sazemēt. Kā padarīt auglīgu. - tās ir 1.un 2. čakra.

Agrāk, laimes terapijas sākumā, kad visu to nezināju, tad tīri intuitīvi bieži kārtoju māju vai gāju padarīt ko dārzā. Toreiz to sev kaut kā formulēju, ka jānomierina domas un jāļauj visam sastāties pa plauktiņiem – gan mājās, gan galvā.

Tagad saprotu, ka man bija jānolīdzsvaro enerģija un jāaktivizē divas apakšējās čakras, jo bez tām jau nekas dzīvē nepiepildās jeb citiem vārdiem – nematerializējas.

Bez tām mēs paliekam ar sapņiem, parunāšanos un gribēšanu vien.

Vai Tev nekad nav tā, ka parunā, pasapņo, gribētu, lai notiek tā, vai varbūt tā, bet....tā arī nekas īpašs neizmainījās? Ir? Laiku pa laikam? Vai bieži?

Tādēļ vēlreiz un vēlreiz gribu Tev atgādināt, lai rūpējies par savu sazemējumu. Mūsdienās tas (sazemējums) vairs nav tik dabisks kā senāk. Mēs šobrīd dzīvojam ļoti ātru un dažbrīd “no realitātes atrautu” dzīvi. Mums nekam vairs nav laika. Kļūstam pavirši un neieinteresēti. Mums nav laika veltīties savām sajūtām. Un pilnīgi noteikti nav kad iedziļināties, kā citi jūtas.

Mēs knapi varam paspēt, bet bieži vien arī nemaz nevaram, padarīt ikdienas darbus, kas bija jāizdara jau vakar.

Bet citreiz mūs ievelk kādi paradumi, kas “atrauj no dzīves”. Varbūt seriāli vai varbūt sports vai ziņas, vai citu cilvēku dzīvju pārspriešana, vai varbūt kāda pašu problēma, kas visu laiku iet uz riņķi un nez kādēļ neizstrādājas. Un nemaz nerunājot par virtuālo dzīvi, ko pavadām pie datora. Arī tas atrauj no sevis.

Un tādēļ turpinām domāt par čakru enerģijas līdzsvarošanu.

No vienas puses – es visa esmu šai mirklī un šai nedēļā, jo šajās brīvdienās notiek mūsu nometne, bet no otras gribu Tev izstāstīt, ka nākošā nedēļa ir īpaša ar to, ka veidojam pilnīgi jaunu klātienes grupu semināru ciklā“Čakru enerģijas līdzsvarošana”.

Pirmā tikšanās būs 23.septembrī un sāksim ar katra individuālo enerģijas diagnosticēšanu. Pēc tam tiksimies ik pa divām nedēļām un katru nodarbību veltīsim čakrām, sākot no pirmās.

Šai grupā vēl ir burtiski dažas vietas un ja Tevis tas interesē, tad vari pievienoties.

Raksti uz pavasarastudija@gmail.com vai zvani 29100714 (Santai).

Bet zinu arī to, ka ne katram ir iespēja tikt pie mums uz Rīgu uz klātienes nodarbībām. Tādēļ jau nākošpiektien klāt ir arī jaunais vebināru kurss, kurā absolūti individuāli, bet tai pat laikā praktiski, līdzsvarosim savu enerģiju, būdami katrs savā mājā un tai pat laikā online tiešsaistē.

Šo atkārtosim, jo mums bija brīnišķīga prakse pagājšgad un šī gada pavasarī.

Tomēr ļoti daudzi toreiz vēl netika un tad nu lūdza, kad atkārtosim šo kursu.

Lūk – tad nu ziņoju – čakru līdzsvarošanas vebināru cikls nu ir klāt. Sāksim 25.septembrī un tiksimies ik pār piektdienas līdz pat Jaunam gadam.

Pieteikšanās vebināriem uz ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aijai)

Lūk tik brīnišķīgi intensīvs mums ir septembris.

Esi laipni aicināta pievienoties.

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2015-09-16 21:36  |  Skatīts: 1430x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2015-09-18 00:17
Vai čakru enerģijas vebinārus varēs noklausīties atkārtojumā?

inese - 2015-09-21 19:42
Jā, trīs dienu laikā pēc katra konkrētā vebināra.


Atpakaļ