Kā pašas visu sabojājam


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai esi domājusi, kāpēc tā, - viss tik labi, tik labi, un pēkšņi sagriežas kājām gaisā un izjūk tik labi iesāktas lietas un tik brīnišķīgi veidotas attiecības.

Esmu to novērojusi vairākkārt gan pati savā pieredzē, gan citu cilvēku dzīvēs.

Un tad man bija interesanti – diez kurā mirklī tas izmainījās. Vai tiešām viss pirms tam bija tik kārtībā un no tīra gaisa viss tā izjuka.

Un izrādās, ka tik balti un pūkaini nemaz nav.

Pētīju dziļāk un sapratu, ka visa vaina ir mūsu pašu enerģētikā, kad nepamanījām, ka nīgrums, īgņošanās vai pat laiku pa laikam dusmas, dara savu tumšo darbiņu mūsu iekšpusē, kamēr ārēji vēl viss izskatās tīri ok.

Un parasti jau ir tā, ka neba jau zibenīgā ātrumā viss mainās atbilstoši mūsu enerģijai. Ir zināma laika nobīde. Nu piemēram, lai izpildītos vēlēšanās, lai sasniegtu mērķi, tur ir jāpagaida, jāsastrādā vajadzīgais daudzums enerģijas, un tad viss notiek.

Ar sagraušanu ir tāpat.

Ka no sākuma -piecēlāmies no rīta īgnā garastāvoklī un tā nodzīvojām pusi dienas, bet nekas ārēji nesabruka. Nu tikai pašām nopurgāta diena.

Bet paskatāmies, kas notiek tālāk. Nākošā dienā atkal nav labs garastāvoklis. Aiznākošā atkal. Un nu jau pēc laika uznāk dusmas un agresija pret apstākļiem un cilvēkiem – un trauks pildās.

Pa pilītei vien tas pildās un pildās, un tad, kad sasniedz kritisko robežu, tad vienā mirklī izpaužas notikumos ap mums.

Un tad mums ir pārsteigums. Nu kā tā?! Kā tā varēja notikt. Esmu taču tik laba sieva. Vai esmu tik laba māte. Vai darbiniece. Vai kolēģe.

No kā tas viss te tā man “sabruka virsū”. Un kāpēc tieši man.

Izrādās tādēļ, ka bijām aizmirsušas sekot līdzi savai enerģijai un jau krietnāku laiku tā bija pārāk netīra (pusdepresīva, īgna, dusmīga vai nīgra).

Un tādēļ šovakar vebinārā mēs esam izvēlējušās meditācijas un praktiskās nodarbības tēmu “Dusmu, īgņošanās un neapmierinātības transformēšana”, lai iemācītos kā tikt galā un ko darīt tad, kad tas nīgrums ir pieķēries kā tāds dadzītis.

Kā no tā tik vaļā humānā veidā, nevienu neapbižojot un nevienam savas dusmas neuzkraujot.

Ja vēlies meditēt un prakstiski pastrādāt kopā ar mums, tad raksti uz ineses.vebinari@gmail.com vai zvani 29431408 (Aija) un piesakies. Tiekamies jau šovakar.

Nodarbība ilgst vienu stundu 20.00-21.00

 

ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-08-28 18:36  |  Skatīts: 1122x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ