Čakru enerģijas līdzsvarošana


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar piedzīvoju tik skaistu un emocionāli bagātinošu mirkli, ka šodien gribās ar to padalīties.

Es atceros to brīdi, kad dziļi pavasarī individuālajās konsultācijās tikos ar meitenēm, kas nāca uz čakru diagnosticēšanu, un mums nācās secināt, ka liela daļa no dzīves jomām nekustās un ir iesprūdušas, ka enerģija ir kaut kā iesērējusi un vispār, ka “trūkst laimes un mīlestības”. Atceros, ka toreiz smaidot teicu – nu nekas, mēs vismaz zinām kā ir un nu varēsim dziedināties visas kopā.

Un es atceros to pakāpenību. Biklo sākumu un šaubas, un cik dabiski tās vērās vaļā un izmainījās pārtopot pārliecībā.

Vakar bija šīs grupas noslēguma nodarbība un, kad runājām par ieguvumiem, tad visbiežāk izskanēja – ka “tagad jūtos stabili un droši”, “esmu mierīga un protu ļauties”, “manī atvēries mīļums uz visu pasauli”. Un arī no lektora vietas skatoties – grupa bija tik harmoniska gaiša un laimīga, ka smejoties teicu – varu jūs droši palaist dzīvē. Mana sirds par jums mierīga.

Un vai tiešām ir tā, ka tagad nekas dzīvē slikts un grūts vairs nenotiks?

Notiks.

Savādāk jau tā nebūtu dzīve.

Bet tagad ir iegūta papildus platforma un spēks, gudrība un viedums, kā to visu izdzīvot bez graujošas enerģijas un nepadarīt sliktāku. Kā situācijas iziet gaiši un ar mīlestību.

Mēs katra jebkurā laikā varam satraumēt savu enerģiju. Bet tagad mēs zinām kā to atjaunot. Mums ir paņēmienu kopums, kas būs derīgs visai atlikušai dzīvei.

Jā, uz šo brīdi enerģija ir kārtībā. Un ja kas izmainīsies, tad zināsim kā atkal jomu pa jomai sakārtot.

Vēl interesanti bija vērot grupas enerģiju un saliedētību. Pat pašas brīnījāmies kā tas izveidojas. Tas nav uzstādījums un es pat saku, ja gadās kādu nodarbību izlaist, tad droši var atnākt pie citas grupas.

Vakar noslēgumā meitenes tik ļoti skaisti un emocionāli “atzinās mīlestībā” tieši šai grupai un teica visas esam kļuvušas savējās, un tā arī nav saņēmušās sevi pierunāt iet pie “svešajiem”.

Un es skatos uz to un smaidu, jo zinu, ka citās grupās ir tieši tikpat brīnumaini cilvēki, tikpat milzīga mīlestība. Tomēr jāatzīst, ka tad, kad izdzīvots tik daudz emociju kopā, rodas ģimeniska sajūta un veidojas draudzības, kuras gribās turpināt.

Vēl šodien es baudu šo vakardienas mīļumu un gandarījumu. Lai pēc nedēļas jau tiktos ar pilnīgi jaunu grupu, kas sanāks pirmo reizi.

Ko mēs darīsim?

Pirmā nodarbība būs veltīta diagnosticēšanai, lai pārliecināmies kādā stāvoklī ir mūsu katra enerģētika tieši šobrīd.

Un šis ir interesanti, jo cilvēks mainās un tas, ko mēs dažubrīd par sevi domājam dzīves kontekstā, var būt pilnīgi pretēji šai brīdī.

Nu piemēram – kad es sāku vadīt čakru līdzsvarošanas kursu, mana enerģija bija absolūtā harmonijā un līdzsvarā, spēcīga un jaudīga. Un tad iekļuvu slimnīcā un tā mana spožā skaistā enerģija pārvērtās par mazu čupiņu, kam vispār nav ne spēka, ne gribas, ne sazemējuma.

Nu ir pagājis laiks un esmu atkal to atjaunojusi.

Ar to gribu teikt, ka neatkarīgi no tā, kas ar Tevi notiek šobrīd, zini, ka savu enerģiju vari atjaunot un piepildīt ar spēku.

Bet lai sāktu, ir jāzina ar ko sākt.

Un tādēļ 19.augustā mums būs jaunās grupas pirmā tikšanās, kad diagnosticēsim paši savu enerģiju un iemācīsimies to darīt gan sev, gan saviem mīļajiem, gan pilnīgi svešiem cilvēkiem.

Nu un sākot no otrās nodarbības, sāksies dziedināšanās. To veiksim 7 neatkarīgos semināros, kuru katru veltīsim kādai čakrai, sākot no pirmās.

Tā kā – ja vien vēlies pievienoties mūsu grupai, tad burtiski dažas vietas vēl vakar bija palikušas. Uzreiz jāsaka, ka vairāk pa 12 dalībniekus nu augstākais 15 grupā paņemt nevaram.

Vienkārši notiek tik daudz praktisku un individuālu darbu, ka tas lielākā pulkā nebūtu reāli.

Vienīgais izņēmums, kad čakru enerģiju līdzsvarosim lielā grupā būs nometne, bet tai būs pilnīgi citas tehnikas, daudz vairāk lektoru, vieta – dabā un viss notiks daudz intensīvākā saspiestākā laikā (3 dienas).

Savukārt nodarbību cikls ilgst gandrīz 4 mēnešus. Ir atšķirība :))

Es turpinu laimīgi baudīt vakardienas gandarījumu un noskaņas.

Novēlu Tev brīnišķīgu dienu!

Un ja vien izdomā, ka vēlies pastrādāt ar savu enerģiju un nākt nākošnedēļ uz diagnosticēšanos, tad raksti pavasarastudija@gmail.com vai zvani 29100714 (Santa).

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (1)  |  2015-08-12 18:37  |  Skatīts: 1430x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
atsauksme - 2015-08-13 17:53
Šīs nodarbības deva man iespēju pašai saprast, kur ir manas līdzšinējās kļūdas, veidojot attiecības ar apkārtējiem. Man patika ,ka es pati ieraudzīju savus ''zemūdens'' akmeņus,nevis kāds man pateica.Jo kāds jau vienmēr tomēr var kļūdīties.
Nodarbību laikā Jūs dodat precīzus norādījumus, kā var līdzsvarot katru čakru.Atliek tikai to darīt! Skaidrs ir viens,ja pati nedarīšu vēl un vēl un vēl ,tad nekas nemainīsies.Bet labākais ir tas, ka vecos ieradumus var mainīt!
Patika ,ka nodarbības ir ik pa divām nedēļām,to laikā, jebkurā gadījumā ,ir iespēja sākt ko mainīt, ieviest jaunus paradumus.Patika ,ka bija arī Toms!.Citādi var atkal kādā brīdī šķist ,ka patiesībā jau mēs nezinām kā tas ir vīriešiem.
Man svarīgi bija,ka nodarbības ir grupā.Dažāda pieredze, ko stāsta dažāda vecuma dalībnieces iedvesmo,nu jā,nav ko liegties,dažreiz arī konstatēju, ka nav jau arī ar mani tas trakākais noticis.
Man būtiski ,ka Jūs atgādināt,ka visu daram lēni,ar mīlestību pret sevi.
Es mainos, pāri sev nedarot,nespiežot !


Atpakaļ