1000 sievišķības gudrību


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Es ilgi domāju, kā lai nosauc šo rakstu, jo īstenībā gribu Tev izstāstīt, ko mēs taisāmies runāt pirmdienas vebinārā “1000 veidu, kā sievietei iegriezt visu sev vēlamā virzienā”. Un secināju, ka mēs tiešām runāsim par sievišķo gudrību, par viedumu un par runas un attieksmes smalkumiem.

Ir taču tik vienkārši izkomandēt, strikti pateikt, dusmīgi paskatīties vai sākt raudāt vai kā savādāk manipulēt ar pārējiem, lai dabūtu savu. Jā – tas viss ir pierasts redzēt un piedzīvots pašu dzīvēs. Bet tam visam ir šī negatīvā pēcgarša, ka pat tad, ja ir labs rezultāts, tā sajūta pašām par sevi nav patīkama.

Atceros, ka reiz kādā vebinārā meitenēm teicu, ka mēs taču esam attiecību karalienes. Mēs kā “zivs ūdenī” izjūtam attiecības un zinām kā sievišķīgi smalkā veidā visu sariktēt pa savam. Ka mums ir 1000 veidu kā to izdarīt sievišķīgi. Un toreiz saņēmu ļoti daudz lūgumu un komentāru, ka būtu brīnišķīgi, ja mēs varētu uztaisīt veselu nodarbību par šo vien.

Un tā es toreiz apsolīju un tagad domāju, cik tas ir vērtīgi gan man pašai priekš sevis apkopot šādu materiālu, gan izrunāt to ar meitenēm.

Es pati piederu pie tām laimīgām meitām, ka savam tētim varēja izlūgties visu. Gan kažoku, gan kādu braucienu, gan iešanu uz kino vai jebko, ko biju sadomājusi. Varbūt tieši tādēļ man tik ļoti patika kādu laiku atpakaļ LMT reklāma, kurā meita aizņēmusies mašīnu, nolauzusi bamperu, un nu zvana tētim un tādā ļoti, ļoti, ļoti mīlīgā tonī prasa “Tēti? Tu strādā? Jā, laiciņš šodien jauks. Tēti, es šodien paņēmu mašīnu.....”

Tas ir paraugu paraugs mums visām :)))))

Mīļi. Koķetīgi. Un tai pat laikā pilnībā paļaujoties uz tēta stipro plecu.

Tas ir tas veids kā runāt ar vīrieti – mīļi, koķetējot jeb spēlējoties, un tai pat laikā pilnībā ticot un paļaujoties, ka viņš glābs.

Man pašai tas sanāk dabiski. Es pat vakarā uz ielas pieturā sajustos drošībā, ja tur netālu būtu kāds vīrietis. Mana iekšējā sajūta ir, ka katrs vīrietis dod drošību katrai sievietei. (cita lieta, vai vīrieši arī to zina;)) )

Ja man vajag kādu palīdzību, es vienmēr izvēlos to palūgt vīrietim. Atceros, kad strādāju viesnīcā man bija tāds teiciens, ko pēc tam bija pārņēmis viss administratīvais stāvs. Kad man kaut ko vajadzēja, es mīlīgi teicu tā “Andrīti, es zinu kā tu vari izpirkt savu vainu!”. Un protams, ka tas kolēģis ir neizpratnē “kādu vainu?”. Bet šis joks vienmēr nostrādāja, jo kamēr viņš nāca noskaidrot, tikmēr jau mīļi palūdzu pārbīdīt galdu, pārlikt kopētāju vai saslēgt savādāk vadus.

Nu vārdu sakot – nav jau tik būtiski, ko sakām. Svarīgi, ka ir kāda frāze, ar kuru piesaistām uzmanību un uzaicinām vīrieti “uz deju”. Vienu periodu šī frāze ķā joks darbojās arī mājās.

Lai gan mājās droši vien, ka ir vajadzīga vēl lielāka izdoma un vēl ilgāka šī spēle. Jo ir vieni un tie paši cilvēki, kas viens otru pazīst un galu galā ir pieradums, kas attiecības ielicis kādās konkrētās sliedēs. Un ja gadiem neesam lūgušas, tad tagad vajadzēs ilgāku pārejas periodu.

Lai nu kā sievietes svarīgākais uzdevums ir iemācīties ļoti, ļoti, ļoti daudzos un dažādos veidos iemācīties palūgt un tikpat dažādos veidos pateikties. Piedevām to visu darot bez manipulēšanas ar tīru nodomu un mīļuma pilnu sirdi.

Tad lūk – par to kā palūgt un pateikties runāsim pirmdien plkst 20.00 mūsu vebināra tikšanās reizē nodarbībā “1000 veidu, kā sievietei iegriezt visu sev vēlamā virzienā”.

Pieteikšanās uz ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija)

Tiksimies jau drīz.

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-07-25 20:49  |  Skatīts: 1064x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ