Instruments sievietes rokās


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: TOMS PRISJOLKOVS

 Dievs sievieti ir apveltījis ne tikai ar vienreizēju skaistumu, grāciju, bet arī ar ļoti labu intuīciju. Ideālos apstākļos savienojums intuīcija-prāts var radīt neiedomājamākās lietas. Sieviete daudz labāk par vīrieti jūt situāciju, jūt tuvojošās briesmas u.t.t.

Bez visiem šiem bonusiem, sievietes rokās ir dots instruments, kur var pielietot visas savas zināšanas, prasmes, intuīciju.

Sievietes rokās ir dots –vīrietis. Ja sieviete apzinās savu sievišķību, prot lietām pieiet sievišķīgi, un arī jel ko darot, to dara sievišķīgi tad instruments nonāk viņas rokās un viņa var to izmantot. Pats labākais, ka instruments ir ļoti universāls, un tas spēj pat attīstīties. Šis instruments strādā uz „baterijām”, kuras var uzlādēt tikai sieviete. Un arī uzlādes, darbības, ekspluatācijas ilguma jautājumi ir atkarīgi no sievietes.

Šim instrumentam ir tikai viena nelaime- tam līdzi nav iedota instrukcija. Te nu ir tā, ja sieviete prot apieties ar šo dārgo instrumentu pati no dabas tad viss ir kārtībā, bet ja ne tad sievietei ir jāiet uz „kvalifikācijas celšanas kursiem”. Pretējā gadījumā var sabojāt instrumentu, gan satraumēt sevi.

Tā, ka jāievēro darba drošības jautājumi, jāmācās un jālieto, savu instrumentu pēc labākās sirdsapziņas. Tiem arī nepatīk stāvēt dīkstāvē, viss iesīkstē, sarūsē...

Kā mums ir ar nevīžīgi stūrī nomestu instrumentu, kurš nav kopts, labots, samīļots? Tāds ātri lūst, un pat pēc samērā nelielas lietošanas izskatās kā vecs, un tāds kurš velk pēdējos metrus.

Tā pat ir ar sieviešu instrumentu –vīrieti. Jo mīļāk, rūpīgāk pret to izturēsieties, jo vīrietis būs varošāks, mīlošāks. Vīrietis tiekot labās rokās ir ļoti uzticams draugs, palīgs, arī aizstāvis. Viss, kas sievietei no vīrieša ir vajadzīgs, viņa prasmīgi apejoties ar to, spēj sev sarūpēt.

Vīrietim, tāpat kā instrumentam ir nepieciešama sievietes mīlestība, rūpes, uzticamība. Mīļie vārdi, ievērotie padarītie darbi (kaut vai ne augstākā labuma), mājas siltuma radīšana un turēšana ir labākās ”eļļas un smēres” vīrieša kopšanai.

Kursā „Viņš un Viņa” mēs ar Inesi, no vīrišķā un sievišķā skatījuma runāsim par šīm tēmām.


Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi (vairāk par lektoriem uzzināsi mājas lapas sadaļā "STUDIJA/LEKTORI").

Nodarbības notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30. 

Dalības maksa:
 
30,00 EUR (t.sk. PVN
) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

                                       

Komentāri (0)  |  2015-06-25 21:44  |  Skatīts: 534x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ