Lai katrs var atļauties...


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Man pēdējā laikā nāk zīmes, kuras vairs nevaru neievērot un esmu nolēmusi kaut kā tam visam atsaukties. Nu jau vairākas konsultācijas un sarakstēs, jautājumu un atbilžu sadaļā un komentāros, satieku cilvēkus, kas pilnīgi godīgi saka, ka ļoti, ļoti, ļoti gribētu atnākt uz semināru vai konsultāciju, bet tam nav naudas un nav tādu iespēju. Un lai arī ilgus gadus esmu domājusi, ka mūsu varēšanu nosaka prioritātes un bieži vien esmu redzējusi, kā tiešām cilvēki ar ļoti nelieliem ienākumiem var atļauties nākt uz semināriem, pirkt grāmatas un diskus, tomēr šoreiz kaut ka
s manī ir ievibrējis tā, ka gribu izveidot vienu semināru ar tiešām pamatinformāciju un darīt to par ziedojumiem.

Tieši pēc nedēļas pie mums Pavasara studijā būs seminārs “Es esmu savas dzīves autors” jeb otrs nosaukums varētu būt “Es varu dot tikai to, kas manī ir”, kurā runāsim par to, kā tieši no šodienas sakārtot savu dzīvi. Kā no šodienas izmainīt kursu. Kā no šodienas mainīt attieksmi un sākt dzīvot savādāk – mīlošāk, laimīgāk un labākās attiecībās.

Un tad jau sajutīsim, vai šo kursu taisīsim arī tālāk vai nē. Viss būs atkarīgs no gribētājiem un cik būs cilvēku. Lai gan – atceramies, ka mums telpas nav arī bezizmēra un vairāk pa 30 uzņemt mēs ar nevaram. Tā kā – būs jāpiesakās, lai mums visiem ir ērti. (raksti uz pavasarastudija@gmail.com vai zvani uz 29100714 (Santai).

Šis seminārs ir tas, ar kuru es pirms daudziem gadiem sāku savu laimes terapiju un arī tagad, katrā atkritienā, katrā reizē, kas šķiet, ka laime sāk pazust, es atgriežos vienmēr pie tā, ko stāstu šai nodarbībā.

Plus tagad ir gājuši gadi uz priekšu un es jau kādu laiku atļauju seminārā veselu sadaļu izmantot jautājumiem un atbildēm, tā kā, ja zini, ka nāksi uz šo semināru, droši piesakies, un pirms tam vari man atsūtīt jautājumus uz manu personīgo epastu: konsultacijas.plus@inbox.lv

Var arī iepriekš nesūtīt, jo nu jau esmu ļoti pieradusi atbildēt uz jautājumiem arī “dzīvajā”. Vienkārši tā informācija nāk un es zinu, ko atbildēt.

Vēl – seminārā noteikti, ka varam iekārtot laiku, lai es novadītu meditāciju. Un vēl mēs varēsim iekļaut praktisko daļu. Ja pierunāšu, lai mans vīrs piedalās, tad būs arī praktiskās tehnikas, kuras viņš tad varēs novadīt.

Lūk, uz tādu piedzīvojumu aicinu Tevi 28. maijā klātienē pie mums Pavasara studijas birojā Kuģu ielā 11-302.

Atceros, kad es pati tikai sāku savu laimes terapiju, man pašos pirmsākumos ļoti gribējās, ka man kāds varētu pateikt priekšā nu kā tieši un kas ir jādara. Toreiz man nebija tādu “rokasgrāmatu”, kāda ir “Ieelpo laimi un mīlestību” un man nebija pieejami arī šādi semināri. Toreiz arī nebija internetsemināru un tik milzīga klāsta youtube vietnē. Tagad viss ir. Bet no otras puses – tā ir kāda īpaša enerģijas apmaiņa, kas notiek seminārā, kad visi kopā sanākam un paši radām šo drošo un mīlestības pilno vidi, lai visiem un katram labi.

Un tā ir arī īpaša sajūta, kad vairs neesi vientuļš savā nesaprašanā, ko darīt. Ka satiec cilvēkus, kas meklē savu ceļu, savu izeju no situācijas, un kas tiešām atrod.

Tā ir tiešām īpaša sajūta – no šodienas sākt dzīvot laimīgi un zināt kā to darīt diendienā.

Vai domā, ka tas nav iespējams?

Nu jau padsmit gadus zinu, ka tomēr ir gan.

Un ja palasīsi Pavasara studijas mājas lapu, tad tur ir tiešām tik daudz stāstu, kā katrs ir sācis un kā ir izdevies.

Nu jā- un grāmatā “Audzēt Mīlestību” arī ir šie laimes stāsti.

Nu vārdu sakot – iedvesmas apkārt ir daudz, tikai izmanto to. Un iespēju arī ir daudz, tik paņem pretim. Un nākošā ceturtdiena ir viena no tādām iespējām. Droši piesakies un nāc. Seminārs noteikti būs. Mēs būsim :)

Uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese


Seminārs notiks 28. maijā no plkst. 18:00-20:30 Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302.

Lektore: Inese Prisjolkova

DALĪBAS MAKSA PĒC IZVĒLES UN SAJŪTĀM

Pieteikšanās:
pavasarastudija@gmail.com

Komentāri (1)  |  2015-05-22 04:01  |  Skatīts: 1394x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
atsauksme - 2015-06-01 17:55
Mīļš paldies par tikšanos 28. maijā klātienē!!
Es biju pirmo reizi, un man ļoti patika, viss gaiss virmoja.. ka gribējās vēl, un vēl ..Tevī un Tomā klausīties!
Mīļā, Inesīt, Tu esi tik jauka! ..man no Tevis jāmācās tik daudz, tik daudz, tik ļoti daudz! Un es to vēlos!
Paldies! Tu kā mīļā Saulīte!
Paldies ka esi! Paldies Tomam!



Atpakaļ