Diagnosticēšanās un sazemēšanās


sadaļa: ČAKRAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

Viss šis kurss ir veltīts tam, lai mēs iemācītos regulēt un vadīt paši savu enerģētiku. Šis nu patiešām ir viens laimes terapijas absolūti praktisko nodarbību kopums, kur kopā iemācīsimies kā līdzsvarot savus enerģētiskos centrus un lielu daļu savas enerģētikas sakārtosim jau dziedināšanās laikā.

Jau gadiem Tev stāstu kā eju kontrastdušās, kā peldos jūrā, kā eju kilometriem staigāt, kā ravēju rozes un kopju māju, lai tikai sazemētos, nolīdzsvarotos, lai sakārtotu savu enerģētiku. Un tiklīdz kādā jomā atkal ir kaut kas izgājis no līdzsvara, tā momentā pati sev palīdzu sakārtoties. Man priekš tā nav vajadzīgs ne dziednieks, ne konsultants – es vienkārši to izdaru, mijiedarbojoties ar dabu un vadot savu enerģiju.

Tieši tādēļ kaut kad pagājušā gada nogalē iedomājos, ka man Tev ir jāiemāca šī līdzsvarošanās un enerģijas kārtošana.

Un atkal man jākliedē Tavas ilūzijas un jāatbild uz jautājumu – vai tad, kad iemācāmies savu enerģiju līdzsvarot tā vairs nekad no līdzsvara neizsitīsies un nepiesārņosies?

Un atbilde ir – mūsu enerģija gan izsitas no līdzsvara, gan piesārņojas līdz ar lielākiem dzīves notikumiem, pārdzīvojumiem, dzīves mācībām, priekiem un bēdām. Tik apgaismotu un tīru dzīvi, lai nekad nesaķellētu savu enerģiju, mums dzīvot visdrīzāk, ka neizdosies.

BET!!!! Svarīgi ir iemācīties kā ar sevi tikt galā, ja kādi dzīves notikumi mūs ir izsituši vai izkustinājuši.

Un tieši to mēs šai kursā gan apgūsim, gan uz šo brīdi visu sakārtosim.

Tomēr, lai zinātu ko kārtot, ir sākotnēji jānodiagnosticē esošā situācijā. 

Un diagnosticēties vajadzētu nākt gadījumos, ja jūti, ka

  • dzīve ir kaut kā iesprūdusi un Tu netiec galā.
  • Vai ja ir kāds aizvainojums un Tev tas traucē.
  • Vai ja ir kāda joma, kurā klibo veselība.
  • Vai kāda joma, kurā ir grābeklis pēc grābekļa

Starp citu, ja tās ir karmiskās jomas, kuras liekas, ka savu mūžu nesakārtosies un tiešām ir arvien grūtāk – arī tieši tad ir jāsāk ar enerģijas līdzsvarošanu un audzēšanu.

Tur tā doma tāda – var gadīties, ka pat spēka ir daudz un veselība laba, bet dēļ tā, ka nav līdzsvara, veidojas enerģijas noplūde un konkrētā jomā situācijas nekārtojas, vai arī kā apburti kāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem.

Man pašai tā mūžam iet ar sazemējumu.

Redz es tik ļoti daudz laika pavadu runājot, stāstot, meditējot, radot jaunas programmas, rakstot grāmatas, ka man ir ļoti liels risks ieiet tikai tādā kā netveramā nemateriālā nesazemētā dzīvē un būt laimīgai savā atrautībā no zemes.

Tomēr mūsu ķermenis un enerģijas plūsma tam tā nav paredzēta un ilgstoši būt atrautam no zemes nav labi. Tādēļ mans dzīves (enerģētikas) uzdevums ir visu laiku rūpēties, lai nedzīvoju pārāk teorētisku dzīvi. Citiem ir tieši otrādi – cilvēks ir tik sazemēts, ka viņam pietrūkst viegluma. Viņš nevar izsapņoties un izpriecāties, viņš nevar un neprot dzīvot vieglu un laimīgu dzīvi, jo materiālais spiež pie zemes. Un es šeit nedomāju tikai naudu (bieži vien ar vārdu “materiālais” mēs saprotam tieši finanses). Bieži vien tā ir sadzīve – darbs, mājas, ēšana, maksājumi, vāveres skrējiens utt. Un ja tā ir, tas nozīmē, ka apziņa ir “iesprūdusi” apakšējos enerģētiskajos centros.

Starp citu, tad kad sakārto enerģiju, tad jau ārējie nekas nemainās – tāpat ir darbs, mājas, ēšana, maksājumi. Tikai mēs to visu darām viegli ar prieku un mīļumu, apzinoties cik vērtīga un skaista ir dzīve.

Vārdu sakot – ja vien Tev ir vēlme sakārtot savu dzīvi, tad man jau šķiet, ka jāsāk ar savu enerģiju un enerģētiku.

Nodarbības vadīsim mēs divatā ar vīru, jo arī dzīvē ļoti bieži savu enerģētikas kārtošanu darām kopā. Starp citu – arī uz šīm nodarbībām var nākt vīrieši un pāri.

Ja vēlies pieteikties uz diagnostiku, tad raksti man pa tiešo uz konsultacijas.pluss@inbox.lv

Pieteikšanās semināram ir uz pavasarastudija@gmail.com

ar mīļumu, Inese


Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi (vairāk par lektoriem uzzināsi mājas lapas sadaļā "STUDIJA"): spied šeit

Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" semināri notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

 

Komentāri (0)  |  2015-05-05 21:34  |  Skatīts: 1297x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ