Sievišķības skolas jaunumi maijā


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Maijs ir tik sievišķīgi ziedošs mēnesis, ka arī mēs Pavasara studijā sievišķības tēmai veltīsim īpašu uzmanību un mums būs virkne pasākumu un nodarbību, kas kaut kā pilnīgi dabiski ir iekļāvušās kalendārā. Bet pati lielākā dāvana šai tēmai, ir nupat kā manis ierakstītie divi pilnīgi jauni audio diski

Sievišķības meditācijas

Sievišķības afirmācijas 

Es nezinu kā tā ideja atnāca. Vienkārši vienu dienu no rīta zināju, ka man tas jādara un pāris nedēļu laikā viss ir sakārtojies tik veiksmīgi, ka diski ir ierakstīti un jau pirmie ir aizceļojuši pasaulē. Nākošnedēļ tos dosim tirgošanā arī Jāņa Rozes grāmatnīcās un par to jo vēl lielāks prieks.

Droši vien, ka tas saistīts ar mūsu vebināriem, kuros nupat jau vienmēr iekļaujam meditācijas, varbūt tas saistīts ar čakru līdzsvarošanas klātienes semināriem, kuros Laila vienmēr beigās vada meditācijas. Mēs burtiski jutām, ka ir nepieciešams turpinājums, ko var lietot mājās – un tā tapa šie ieraksti.

Otrs jaunums, kas arī radās ar ierosinājumu no semināru dalībniecēm ir mana pilnīgi jauna tēma, ko vadīšu 13.maijā par Mēness tipa un Venēras tipa sievietēm. Šī ir ārkārtīgi interesanta un vienlaikus ļoti svarīga tēma, jo mēs jau zinām, cik dažāda spēj būt sieviete, cik dažādās lomās mēs protam iejusties un cik ļoti tas patīk vīrišķai enerģijai un cik ļoti tas nepieciešams mijiedarbībā ar vīrieti. Vienīgi dzīvē notiek tā, ka viena no šīm enerģijām mums ir izteiktāka, un kāda no mums ir ļoti saimnieciska, rūpējas par māju, par ģimeni, par vīru, par bērniem un diemžēl var piedzīvot to, ka vīra interese mazinās un ne vairs dāvanas, ne romantiskus vakarus sarūpēt neizdodas.

Un tad ir otra tipa – Venēras sievietes, kas ir košas, efektīvas, brīnišķīgas draudzenes un partneres, bet bieži vien ilgstoša kopdzīve vai ģimene neizveidojas, jo pietrūkst noturības. Dažreiz gadās, ka šis ir iemesls, ka vispār nevar apprecēties. Runāsim par to kā izmantot abas šīs enerģijas, kā akcentēt konkrētos dzīves brīžos to, kas atbilstošāka un pats galvenais, lai sajūtam, ka abas ir mūsējās.

Un burtiski pāris dienas vēlāk 15.maijā būs fantastisks seminārs, ko vadīs Kristīne Ozoliņa. Izrādās jau piedzimstot un ar laiku pilnveidojoties mēs izmantojam vienu un to pašu paņēmienu un attieksmes kopumu, kas ir tipisks kādam arhetipam jeb kādai dievietei. Jau sensenos laikos Karls Gustavs Jungs ir apkopojis līdzības par šiem mūsu rīcības modeļiem, un pielīdzinājis senajiem dieviem un dievietēm.

Liels bija mans pārsteigums par Kristīnes spēju momentā noteikt šo tipu un vēl vairāk – izstāstīt raksturojumu, kas pat ļoti atbilst īstenībai, kā arī aprakstīt vīrišķo partneri, kurš būs ļoti atbilstošs vai arī ne tik. Un tā kā līdz es satiku savu vīru, man ir bijusi gan saskanīgu, han ne tik saskanīgu attiecību pieredze, tad ar milzu interesi ņēmos pārjautāt par katru no tipiem un iespējamām saderībām, kā arī ko tad lai dara, ja šī saderība nav no labākajām.

Ticu, ka būs ārkārtīgi interesanti Kristīnes seminārā mums katrai pašai noteikt šo savu arhetipu, kā arī uzzināt par savu vīru vai drauga raksturojumu un attiecības modeļiem. Vienmēr jau gribās zināt kā savas attiecības var uzlabot.

Burtiski pēc nedēļas piektdienā ir Aleksandra Mantesa speciāli priekš mums veidots seminārs “Sievietes vēdiskā apziņa. Enerģija”. Tieši Aleksandrs ir tas lektors, kurš var šīs vēdiskās un viedās zināšanas nodot mums. Faktiski jau katrā no tikšanās reizēm mēs saņemam kādu daļu no tām. Aleksandra pasaules uztvere un līdz ar to katra nodarbība ir balstīta Vēdu zināšanās. Un ja šobrīd liekas, ka tas ir kaut kas ļoti tāls un sens, tad gribu pateikt, ka tā viss nav. Īstenībā pamatvērtības ir tieši tās, kas palīdz mums šobrīd nepazaudēties milzīgajā informācijas plūdumā. Tās ir kā stabilitāte un drošība, kura būtu jāsajūt mums katrai sevī, lai savu ģimeni un attiecības vestu pretim harmonijai un laimei.

Savukārt sestdienā 23.maijā Laila Poriete aicina uz sievišķīgām sarunām un meditācijām, kas varētu izveidoties kā regulāras sestdienas rītu tikšanās reizes. Šī nu būtu tā praktiskā sievišķības audzēšana, kad vairs ne tikai parunājam (kas ir visnotaļ svarīgi), bet arī uzzinām ko jaunu un praktizējam tieši caur sapņošanu un vizualizēšanu. Vai zināji, ka no sievietes spējas vizualizēt un saskatīt skaistāku dzīvi ir atkarīga nākotne? Vai zināji, ka tieši tas, cik un kā Redzi, top par iedvesmu Tavam draugam un vīram. No sievietes spējas saskatīt skaisto un gaišo ir atkarīga visas ģimenes virzība.

Nu un 27.maijā priekš visām tām brīnišķīgajām sievietēm un meitenēm, kuras no mums atrodas tālu un, kaut gribēdamas, nevar ierasties pie mums klātienē, es esmu ļāvusies pierunāties :)) un paralēli čakru līdzsvarošanas vebināriem vadīšu pilnīgi jaunu vebināru par sievišķi – vīrišķā balansa tēmu “Sievišķības pašapziņa”.

Vēl man milzīgs prieks ir paziņot, ka pēc savas dziļās transformācijas pie mums atgriežas Evita Eglīte un no 11.maija atsākas mandalu dejas. Savukārt pa ceturtdienām plkst.13.00 vari nākt uz Kristīnes Ozoliņas kustību un deju terapiju “Sievišķības svinēšana”.

Es rakstu un smaidu, jo esmu laimīga par to, cik visa kā vērtīga ir daudz. Mīļā, vienkārši piemeklē, kas varētu būt atbilstošs tieši Tev un nāc!

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-05-03 18:57  |  Skatīts: 878x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ