Karmisko mezglu atsiešana


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA
 Kad pirmais solis ir sperts, un mana atgriešanās klātienes semināru vadīšanā vismaz kalendārā ir iezīmēta (šo svētdien divatā ar vīru vadīsim semināru par attiecībām), tad man pēkšņi parādās drošība un apņēmība soļot tālāk un mēģināt noformulēt jaunu tēmu, par kuru man šobrīd pašai būtu aktuāli un interesanti runāt.

Jau ilgāku laiku taustos – kas būs tā tēma, kas mani uzrunās. Nu it kā es zinu, bet kaut kā nevaru noformulēt. Un it kā jūtu, bet vēl ne līdz galam. Un šitā ņemos jau kādas pāris nedēļas, līdz brīdim, kad kādā sarunā ar Tomu beidzot tā tēmas būtība izkristalizējas. Man pēkšņi ir skaidrs, ka es gribu runāt par karmisko ceļu, par karmiskiem mezgliem, par karmiskām mācībām un par to, ka ir kādas jomas, kas mūsu dzīvē padodas ne tik veiksmīgi kā pārējās. Jautājums - ko laimes terapijā tad mēs varam darīt ar šo grūto dzīves daļu? Kā būt laimīgiem, ja kaut kas totāli neiet, nesanāk, nesakārtojas, vai varbūt pat grūst un brūk?

Kādam tās ir pāra attiecības, kādam bērnu audzināšana, kādam veselība, kādam nauda un finanses. Nu vārdu sakot -katram sava tēma un faktiski var gadīties, ka pat vairākas.

Es jau kādā no savām grāmatām esmu rakstījusi, ka mums katram ir apmēram 3 “grūtās” jomas, kas prasa reālu piepūli, ja gribam to savā dzīvē risināt. Vēl jau pastāv iespēja nerisināt, bet nu, tad jāsaprot, ka tomēr sēžam vienā un tai pašā klasē vairākus gadus.

Piemēram, ja kāda sieviete jūt, ka viņas karmiskā tēma ir pāra attiecības, viņa 40 gados nekad nav bijusi precējusies un pat īstas kopdzīves nav bijis, ka visu laiku šī joma sāp, un kņud, un gruzd, un traucē – tad ir skaidrs, ka to varam nosaukt par karmisku. Un te nu ir divas iespējas – vai šai sakarā ko darīt, vai tieši otrādi -pieņemt, ka nav dots, un likties mierā.

Lūk, es šo likšanos mierā sauktu par atkārtotu sēdēšanu tai pašā klasē.

Es tomēr esmu par to, ka sava karmiskā līnija ir jārisina.

Šodien izlasīju brīnišķīgu rakstu, kur intervēts Andžejs Reiters un astroloģe Gita Priede. https://www.kasjauns.lv/lv/zinas/175872/karma-ka-maksajam-par-saviem-un-savu-vecaku-grekiem

Raksts ir tapis šī gada janvārī un laikam, ka to biju jau toreiz lasījusi, bet nu ne pa velti tas man atkal šodien iekrita acīs. Man tur ārkārtīgi patīk viena rindkopa, kur aprakstīts kā cilvēkam pēc nāves Dievs jautā: “Ko tu darīji, lai savā dzīvē būtu laimīga?”

Tieši dēļ karmiskās tēmas jeb karmiskajiem jautājumiem bieži vien vakaros ir jāraud spilvenā. Tieši dēļ tiem ir šī sajūta, ka it kā visa dzīve ir kārtībā, bet....kaut kas nav. Un mēs jau zinām, kas. Un mēs jau zinām, zem kura “akmens tā bēda ir palikta”. Un varam jau pāri iet dziedādamas, bet...

Man jau šķiet, ka dzīves beigās atskatoties tomēr gribētos ar gandarījumu secināt, ka es darīju visu, lai šo jomu sakārtotu. Sanāca, nesanāca, laimīgi izdevās, ne tik laimīgi – protams, garantiju jau nav. Bet tas, ka būsi centies/usies – tieši tas jau dos to gandarījumu, ka darīju visu, kas manos spēkos.

Tādēļ uz savu pirmo patstāvīgo semināru (pēc pati savu karmisko situāciju risināšanas) gribu aicināt visus tos, kurus tiešām karmisko tēmu bloķēšanās ir pilnīgi nomocījusi. Kuriem jau kļuvis grūti no tā, ka nekas nenotiek. Kuriem ir tā, kā meitene man šai jautājumā rakstījusi:

“Sveika. Es ilgstoši esmu viena bez pāra attiecībām un bērniem. Zinu, tā ir mana karmiskā sfēra. Esmu darījusi un daru pietiekami daudz, bet rezultāta nav. Kāpēc rakstu? Tāpēc, ka manī iekšā ir tādas dziļas sāpes par šo situāciju, ka esmu viena, ka ilgstoši nekas nemainās un nav arī garantijas, ka kādreiz kaut kas mainīsies. Esmu mēģinājusi dzīvot tā, it kā man jau viss būtu, es esmu laimīga, esmu mēģinājusi savas ilgas novirzīt uz kaut ko citu, piemēram, darbu, sevis attīstību, bet nekas nelīdz. Ik pa laikam šīs sāpes manī uzliesmo ar tik lielu spēku, ka liekas, jākliedz, jo būtībā manā dzīvē jau nekas nav mainījies, es tāpat esmu viena. Kā lai sadzīvo ar šīm sāpēm, kuras, vismaz šobrīd liekas, būs bezgalīgas, no kurām nevar aizbēgt un kuras man arī neizdodas transformēt. Reizēm nolaižas rokas, ir tāda bezcerība un tukšums.”

Lūk mēs runāsim par to, kā izdarīt “neizdarāmo”. Kā “ar pieri iziet cauri sienai”. Kā izkustināt jomu, kas Tavā dzīvē ir bijusi pilnībā bloķēta vai vismaz ir milzu blokiem aizšķērsota.

Man pašai ir vairākas tādas jomas, kas izkustējušās vai sakārtojušās, pateicoties šai “iešanai cauri sienai”. Piedevām – darot to ar prieku un mīlestību un nevienu mirkli nesūdzoties par grūtu karmu.

Jo nav jau vieglas vai grūtas karmas. Mēs jau tikko kā ieboldētajā tekstā redzam, ka tēma, kas kādai citai brīvai sievietei būtu pilnīgi ikdienišķa, cilvēkam, kam šī ir karmiskā situācija, sagādā ārkārtīgas ciešanas un sāpes.

Lūk, šai nodarbībā runāsim tikai par tām jomām, kas mums sagādā sāpes.

Bet nepārproti – šis nebūs raudāšanas pulciņš, kur tagad nu samērīsimies, kuram grūtāk. Nē, tieši otrādi. Mēs sasmelsimies iedvesmu, lai darītu. Lai ķertos klāt pašam grūtākajam no šīs dzīves darbiņiem – īstenotu to, kas nesanāk. Jo tas, kas sanāk, tas notiek pats par sevi. Par to esam priecīgi un pateicīgi. Bet tās risināmās jomas - tās jau mūs gaida. Un nevis, lai atliktu malā un dzīvotu laimīgi BEZ...(kas nu katram ir tas, kas trūkst), bet gan, lai dzīvotu AR.

Pirms pieteikties semināram, vari manā mājas lapas arhīvā noklausīties vebināru “Kā atsiet karmiskos mezglus attiecībās un vairs neveidot tos” https://www.ineseprisjolkova.com/vebinari/arhivs/

Atceros, kad mana kolēģe Santa bija noklausījusies šo vebināru, viņa teica ka lielākajā laikrakstā uz galvenās lapas vajadzētu lieliem burtiem nopublicēt - visiem, kas grib būt laimīgi, vispirms jānoklausās šī nodarbība :)

Acīmredzot, tas ir bijis tieši tik uzrunājoši.

Bet ja nopietni – tad es tiešām iesaku to noklausīties, jo pirmkārt var gadīties, ka daudzas lietas atrisinās pašas no sevis un atbildes atnāk, nemaz nenākot uz klātienes semināru. Un otrkārt – mums būs vienota platforma seminārā.

Vēl vari manā grāmatā “Ieelpo laimi un mīlestību 2” izlasīt sarunu par karmiskajām mācībām (293. lpp). Tas arī palīdzēs “teorētiski” sagatavoties, lai savā nodarbībā varam runāt tīri praktiskas lietas – ko darīt, kā darīt, kā izturēties, kā noticēt, kā nepazaudēt cerību utt.

Nu vārdu sakot – pēc visa šī garā ievada, esmu gatava izsludināt savu semināru “Karmisko mezglu atrisināšana”, kas notiks 29.aprīlī plkst. 18.00-20.30, Pavasara studijas telpās Kuģu ielā 11-302. Pieteikšanās pavasarstudija@gmail.com vai pa telefonu 29100714 (Santa)

ar mīļumu, Inese


 

Seminārs notiks 29. aprīlī Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

 

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN)

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

 

 

 

Komentāri (0)  |  2015-04-08 03:43  |  Skatīts: 2627x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ