Par attiecībām


Komentārs:

saulessvece - 2015-02-17 07:43
Tom, paldies Tev par jaunākajiem rakstiem! Nepamet sajūta, ka tie man personīgi... Nu tik ļoti laikā un vietā :) Paldies, no sirds!


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: TOMS PRISJOLKOVS

 Nedaudz par attiecībām, par savu otro pusīti, par saderību, par vērtību sistēmu. Mēs savas dzīves laikā, dažādos vecumos izbaudām jūtas, pārdzīvojumus, dažādas attiecību perepētijas. Katrā no vecumiem mums liekas, ka šai brīdī domājam, darām vispareizāk, un tie” jaunākie vēl neko nesaprot, bet vecākie ir par vecu, lai saprastu”.

Gribu teikt, ka taisnība un pareizi ir vienmēr. Katram sava, neatkarīgi no vecuma, materiālā stāvokļa, stāvokļa sabiedrībā. Ja mēs ko darām pozitīvu domu vadīti, tad vienmēr ir pareizi. Ja mēs darām pozitīvu domu vadīti( te ir vienalga vai tas ko darām izdodas vai nē), un jebkuru citu veikumus arī pieņemt caur pozitīvās attieksmes prizmu, tad pasaulē vairojās pozitīvā enerģija. Mēs attiecīgi caur pozitīvo kopējo enerģiju gūstam lādiņu dzīvei.

Tas ir iesākums, tagad par attiecībām. Ejot, caur dzīves līkločiem mēs apbružājamies un gūstam pieredzi. To mums neviens nevar atņemt. Tā iegūtā pieredze veido mūsu vērtību sistēmu. Un pie attiecībām tas ir ļoti svarīgs faktors. Ja cilvēkiem ir vienādas vērtību sistēmas, tad attiecības ir lemtas laimei( arī tad ir problēmas, un dažādas dzīves situācijas). Tad jebkuru lietu risina vienā līmenī. Attiecīgi, ja vērtību sistēmas nav vienādas, tad problēmu risinājumi nav vienādās frekfencēs- un dziļi līdz saknei nemaz nevar visu sakārtot.

Vēl var būt, ka satiekas dažādās vērtību sistēmās, kas nav pārāk tālu viena no otras, un apzinās, ka vienam ir vairāk jāaug. Tad viss var izlīdzināties un sakārtoties. Tad kad ir vienāda vērtību sistēma, var domāt par ķīmiju, kuru sauc par mīlestību. Tad mīlestība var augt un attīstīties, tad neiestājas rutīna ne seksā, ne attiecībās, ne ikdienā.

Ja nav vienādas, tad pie attiecībām, seksā rodas problēmas. Tad sāk meklēt vainu sevī, otrā, apkārtējos, priekšniekos. Vainīgs nav neviens. Daudzi spriež, ka attiecības, kuras ir no jauniem gadiem, nevar būt īstas, ka pieaugs, ticamāk izšķirsies un tad sapratīs, kas vajadzīgs. Tā notiek, ka pieaugušā vecumā mēs daudzi esam zinošāki un spējīgi pievilkties līdz otra vērtību sistēmai. Bet tie pāri, kas ir no mazotnes- varbūt viņiem vērtību sistēma bija veidojusies ģimeņu iespaidā, un ir bijusi līdzīga. Tad esot kopā arī vienādi augusi.

Tā, ka pieslēdzamies patiesai sevis izvērtēšanai, savas otras pusīte izvērtēšanai un tad ja nav vienādas, tad cenšamies tiekties uz to!!!

To visu saku pēc savas dzīves pieredzes, pēc daudziem puniem, kritumiem. Tagad mūsu vērtību sistēmas ir uz ļoti vienādas līnijas, ar tieksmi uz augšu.

Novēlu visiem kopējo līkni ar virzību uz augšu...

Toms

Komentāri (1)  |  2015-02-17 00:33  |  Skatīts: 1684x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
saulessvece - 2015-02-17 07:43
Tom, paldies Tev par jaunākajiem rakstiem! Nepamet sajūta, ka tie man personīgi... Nu tik ļoti laikā un vietā :) Paldies, no sirds!


Atpakaļ