Smaids


Komentārs:

lindar - 2015-02-13 19:02
Es pie esvis esmu ievērojusi, ka lai arī smaidu labprāt un ar mīļumu, tomēr smaids manā sejā rada muskuļu saspringumu..
Pēdējā laikā cenšos vairāk smaidīt iekšēji ļaujot sejai būt brīvākai un atslābinātākai..



autors: TOMS PRISJOLKOVS
sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI

 Lasot jaukos rakstus un komentārus, ievēroju, ka visus pavada mīļums. Mīļums, pēc kura cilvēki ir izslāpuši. Cilvēki ir noguruši no neapmierinātības, īgnuma un jebkādas citas negatīvas cilvēciskās izpausmes. Vai nav patīkami satikt patiesi smaidošus cilvēkus, ar viņiem komunicēt un arī pašam smaidīt. Tas aizdzen drūmu garastāvokli, drūmas domas.

Daudz tiek runāts un arī mācīts, kā mums pareizi jādara, kā pozitīvi jādomā, kā jāsmaida. Nezin vai mums patiks stīvs smaids, vai otra rīcība, kur jutīsim, ka viss tas ir tikai uzspēlēts un nedabisks.

Daudz patīkamāk būtu komunicēt ar cilvēku, kurš ir skumjš, bet seja ir gaiša un spējīga arī patiesi priecāties. Laikam mums ir paveicies, ka uz Pavasara studijas nometnēm, semināriem, nodarbībām ierodas patiesi gaiši cilvēki, kuri smaida, un smaida patiesi, kuri atļauju smaidam nemeklē kādos priekšrakstos. Ar tādiem cilvēkiem arī veidojas viegla, jauka komunikācija. Cilvēkiem, kuri tavos vārdos nemeklē kādu izlaistu burtu, vai par visām varītēm nemēģina apstrīdēt katru tavu vārdu.

Kad notiek nodarbības, cilvēki nāk saņemt sev vēlamo informāciju un enerģiju. Enerģiju, kuru mēs viens otram dodam un ņemam. Notiek kvalitatīva pozitīvi lādētas enerģijas apmaiņa, un ieguvēji tur ir visi. Es pēc katras tikšanās jūtos no vienas puses tāds kā iztukšots (pat ēst gribas), no otras sasmēlies jaunu enerģiju. Var rasties jaunas idejas, savādāk realizēt esošās- man klāt ir nācis cits spēks.

Tā izskatās, ka vēl nesen viss bija daudz drūmāks - gan ēkas pelēkākas, gan cilvēki drūmāki, nospiestāki. Bet tagad izskatās, ka cilvēki tiecās uz mīļumu, gaismu, smaidu.

Smaidu, kurš Tevi uzmundrina, Smaidu, kurš uzmundrina citus. Būsim patiesi smaidīgi, jo smaidot ir vieglāk pašam, vieglāk apkārtējiem. Arī visi darbiņi padarās daudz foršāk ja to dara ar smaidu. Smaids jau nāk no sirds, tātad ar mīļumu!!!

Ar smaidu

Toms

Komentāri (2)  |  2015-02-09 18:54  |  Skatīts: 1755x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lindar - 2015-02-13 19:02
Es pie esvis esmu ievērojusi, ka lai arī smaidu labprāt un ar mīļumu, tomēr smaids manā sejā rada muskuļu saspringumu..
Pēdējā laikā cenšos vairāk smaidīt iekšēji ļaujot sejai būt brīvākai un atslābinātākai..

inese - 2015-02-14 20:37
Man ir tā, ka tiklīdz sāku smaidīt, tā attieksme mainās uz mīļumu. Un otrādi- tiklīdz runāju vai daru ar mīļumu, nevilšus sāku smaidīt:)))


Atpakaļ