Piektdien sākam dziedināšanos (1.čakra)


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien ir mana gatavošanās diena. Sanāca tā, ka iepriekš paredzētā nodarbība mums nenotika, un tā nu tikai tagad gatavoju pirmās čakras līdzsvarošanas un dziedināšanas vebināru.

Interesantākais tas, ka klātienē šo esmu vadījusi un nu jau Tomam un Lailai nodevusi savu sastādīto programmu, un tad patiešām viss likās tik vienkāršs un saprotams  - jo klātienē ir daudz cilvēku, klātienē ir rituāli, klātienē var uztaisīt noskaņu..... nu bezmaz liekas, ka visi plusi ir tikai klātienei. Un faktiski tā jau arī ir, bet –ko tad lai darām mēs tie, kas netiekam uz klātienes nodarbībām? Vai tiešām tagad paliksim bez sazemējuma? Protams, nē.

Un tā nu es šodien radu un domāju visu, ko vien cilvēks var pats savā labā izdarīt, būdams pie datora un klausoties manus ieteikumus. Izrādās – nav maz. Tikai jāsagatavojas. Jau diagnostikas vebināra beigās teicu, ka uz šo nodarbību noteikti vajag sarūpēt egļu vai priežu zarus. Tas būs nepieciešams pat vairākiem praktiskiem darbiņiem, ko nodarbības laikā darīsim.

Vēl vajag sagatavot vismaz 3 sarkanas sveces – jo uguns stihija un sarkanā krāsa mums palīdzēs aktivizēt to, kas ir nobloķējies.

Vēl būtu labi, ja varat sagatavot asu frotē dvieli, kuru iespējams samitrināt. Vēl mums vajadzēs vilnas zeķes.

Nu un būtu labi, ja pa rokai būtu kādi dabas materiāli – akmentiņi, smilts, grants, čiekuri, kastaņi (ja saglabājušies kopš rudens), koka priekšmeti....

Nu vārdu sakot – darbošanās būs ļoti praktiska un aktīva. Trenēsimies un mācīsimies nodarbības laikā, bet skaidrs, ka īstais darbs ar sevi būs tieši vebināru starplaikos, kad šo visu aktīvi vajadzēs pildīt katru dienu. Nu... redz var jau arī nepildīt, bet tad tā sazemēšanās būs tāda dikti teorētiska, kas nozīmē, ka pirmās čakras enerģija vēl arvien nestrādās gana jaudīgi.

Mums vispār tas formāts būs tāds, ka pusotru stundu ik pa divām nedēļām tiekamies caur internetu, bet pārējā laikā pildām mājas darbus un praktizējam tās praktiskas, ko esam izrunājuši. Pēc tam – pēc divām nedēļām atkal tiekamies, izrunājam kā gājis vai negājis, palabojam, kas labojams un pārejam uz nākamo čakru.

Tā kā šajā pusgadā klātienes seminārus, konsultācijas un tikšanās vairs nevadīšu (bet to darīs Toms un Laila), tad mani ārkārtīgi interesē cik daudz praktisku tehniku var izdarīt caur vebināru formātu un konsultācijām skype. Ticu, ka tas ir viens jaudīgs resurss, kuru līdz šim neesmu pietiekoši izmantojusi, jo... klātienes noslodzes dēļ jau arī nav bijis vajadzības. Šobrīd Debesis visu ir sakārtojušas tā, ka man jānovērtē distances komunikācijas iespējas un jaunākās tehnoloģijas, kas kaut pirms 5 vai 10 gadiem vienkārši nebija pieejamas. Tas man pašai ir izaicinājums. Un smaidu par to, kā Debesis mani tik mīļi ir pamudinājušas to darīt.

Ja līdz šim – uz diagnostiku neesi bijusi un tagad gribi pievienoties mūsu grupai, tad raksti uz ineses.vebinari@gmail.com un piesakies ar atzīmi „pirmo reizi”. Un tad mēģināsim sazināties skype, lai vari tikt galā ar savas enerģijas diagnosticēšanu.

Tie, kas ir bijuši uz diagnostiku un liela daļa arī samaksājuši par pirmās čakras vebināru (kurš nenotika) - esat laipni aicināti šo piektdien. Tikai tad lūdzu sagatavojiet tos augstākminētos materiālus, kas mums tiešām būs nepieciešami.

Samīļoju jūs! Un uz tikšanos piektdien plkst. 19.00  mūsu vebināru viesistabā.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (5)  |  2015-02-02 20:39  |  Skatīts: 1899x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
atsauksme - 2015-02-08 21:19
Gribu pateikt Jums lielu paldies par jaukajiem vebināriem, Jūs esat mana iedvesmotāja dzīvot laimīgāk. Vakardienas vebinārs nebija izņēmums. Vēlreiz liels paldies!

atsauksme - 2015-02-08 21:21
Milzīgs paldies par vakardienas vebināru!
Cik spēcīgas bija pirmsajūtas, gaidot vebināru, tik arī...... dievīgas pēcsajūtas šodien.
Milzīgs paldies par sniegto mīlestību!
Lai miers un apgarotība jo īpaši šai Brīnumu gaidīšanas laikā


atsauksme - 2015-02-08 21:21
Sveiki,Inesiit,vienkarsi gribu pateikt paldies par burviigo vebinaru vakar...tas bij kaut kas...vardos neizsakams...varu iedomaties ka ir kad ir klatienee...un tu izsataties burviigi

atsauksme - 2015-02-10 18:37
Liels paldies par verbināru!
Esmu pateicīga augšiņām par iespēju pilnveidot savas garīgās zināšanas ar Jūs palīdzību.Vislielākais paldies par meditāciju. Būtu laimīga, ja būtu iespēja šādā veidā baudīt meditācijas ilgāk(laika ziņā)un varbūt par dažādām tēmām. Aktuālo piedošanu,, prieku , bailēm ...
Veiksmi Jums Gaismas misiju pildot.


atsauksme - 2015-02-17 17:45
Sveicināta, Inese!
Mīļš paldies par vebināru!:) No sirds! Man ļoti patika Tavs stāstījums un darbošanās praktiskā. Interesanti, šodien pēdām sajūta, ka tās it kā " es jūtu" . NU tādā labā nozīmē, nezinu, kā to var izstāstīt, bet nu it kā sajūta, ka esmu uz zemes. Par meditāciju. Bija ļoti labi. Mani pārsteidza, ka pie situācijas, kad man attiecības ar mammu un tēti u.c. dzimtā ir tādas labas, ka es tomēr raudāju, bet tās asaras man sāka birt brīdī, kad es vizuāli pilnīgi ieraudzīju, kā stāv tās vecmamamma, un vecvecmamma unttt. TAs bija ļooti svētīgi un tā asaras bija iekš tādas kaut kādas pēkšnas apzināšanās un apjausmas, ka viņi ir bijuši un tik daudz laba darījuši un arī cietuši un dzīvojuši un viņa katra nopelns ir tas, ka es šobrīd šeit esmu.
Paldies Tev mīļš, mīļš, mīļš!!!



Atpakaļ