Sazemēšanās - mazliet iztrakošanās :)


autors: INDRA VISOCKA
sadaļa" CITU AUTORU RAKSTI

 Jau atkal viss sagriezās kājām gaisā... Bet tas taču labi! Un te nāk prātā Ineses Ziņģītes mācība, ka no rīta gultā, vēl nepieceļoties, vajag papurināt kājas un rokas pretī debesīm :) Tad mazliet izskaties kā kukainis, kas apmeties ar kājām gaisā :) Smieklīgi, jautri, ļauj mugurai sapurināties un visādi citādi uzskaņoties dienai:)

Pirmdien Padurē notika seminārs – 1. čakras dziedināšana...  Mums gāja varen labi, neskatoties uz pēkšņo, neierasto un negaidīto lektoru maiņu, kad Ineses vietā semināru vadīja Ineses vīrs Toms un Laila Poriete, kas savulaik pie Ineses izcili apguvusi visu jauno lektoru kursu...

Notiekošais man lika apjaust, cik ļoti ierastais liek atslābt... Man, kā Kuldīgas semināru rīkotājai, vakar nekas negāja pēc plāna. Un tad sapratu, ka tur jau tā “sāls” – iemācīties sazemēties ar centru sevī jebkurā dzīves situācijā. Atslābināties, ļauties, baudīt, pieņemt un vēl samīļot, atlaist un bezgalīgi mīlēt savu pieredzi. Milzu pārsteigums bija lielais meiteņu pieplūdums uz nodarbību, egļu zaru smarža, kas vēl šobrīd piepildījusi visu stāvu un ēku, kurā notika seminārs. To bezgalīgo mīlestību, ko viena otrai un dažiem dalībniekiem-vīriešiem sniedzām un saņēmām. Redzēt šīs mirdzošās sirdis un acis bija kaifīga laime :) Es tiešām no sirds lepojos ar ikvienu, kurš vakar uzsāka sevis izzināšanas un dziedināšanās ceļu. Es pat gribētu teikt - ceļu pie sevis, mājās.

Gribas lietot jau tik dzirdētas frāzes, kas viss kas notiek, notiek uz labu. Ka mums pienāk situācijas, kurām ir jāpienāk :) Ar mieru un ļaušanos varam tik to izbaudīt :)

Uh, kā joprojām enerģija manī purinās, kužinās un darbojas! Vienu brīdi gribas pat ņemt atvaļinājumu un to vien darīt, kā sazemēties, sazemēties un iztīrīt savas dzīves pamatus. Un te manas domas klīst pie bildēm, ko radījām. Tik zīmīgi, vajadzīgi un vērtīgi to visu atklāt un papurināt. Vēl lielāks brīnums bija to piedzīvot tik augstā kvalitātē, jaudā un svētībā, kas burtiski lija no augšas. Runājot ar meitenēm, jūtam, cik ļoti piedzīvotais rezonē vēl šodien! Vēl daudzas to jūt, jā, arī diskomfortu un sāpes, jo viss tīrās, uzrādās lietas, kas jādziedina sevī pašā, taču viņas ir bezgala laimīgas par to ieguvumu, ko sniedz šī dziedināšana.. Debesis un Dievs ir vaļā :) Laimi Jums :)!

 

 

Komentāri (0)  |  2015-01-22 20:12  |  Skatīts: 1228x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ