Enerģijas līdzsvarošana 7 čakrās


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Es ļoti ilgi domāju vai to darīt, vai nedarīt. Un pēkšņi vienā viedā naktī, kad sarunas ar Dievu un eņģeļiem ir tik skaidras un saprotamas, es sajūtu, ka ir pienācis laiks ielikt savu pieredzi, zināšanas un atziņas vienā jaunā 8 nodarbību programmā, kuru tad veidosim pēc principa, ka pirmā ir ievadnodarbība, kurā noteiksim (diagnosticēsim)  savas enerģijas plūsmas efektivitāti katrā no 7 čakrām, kā arī sajutīsim un sapratīsim, kura tad ir mūsu „vājā” vieta vai šī brīža svarīgākā mācība, kura tad tieši šai periodā ir jāapgūst.

Jau savā grāmatā „Audzēt Mīlestību” rakstīju, ka sievietes pasaulīgā laime ir atkarīga no pirmo trīs čakru darbības. Un pēc tam esmu saņēmusi neskaitāmas vēstules, kurās ir lūgumi skaidrot un palīdzēt kā tad šo sazemējumu, sievišķību un pašapziņu savā dzīvē sakārtot.

Ja sievietei nav sazemējuma, tad ilgošanās ir, sapņošana un vizualizēšana ir, bet dzīvē to radīt un materializēt ir ļoti grūti.

Kā es to zinu?

No pieredzes. No savas personīgās pieredzes, jo ja nu ar kaut ko man ir reāla aizķeršanās dzīvē, tad tas ir sazemējums, drošība un stabilitāte. Un tikai pēdējos piecus sešus gadus es šim (pievēršot tiešām pastiprinātu uzmanību) esmu tikusi pāri un savā dzīvē sakārtojusi.

Kas bija līdz tam? Es skaidri zināju kā gribu dzīvot, es biju izveidojusi mērķu sarakstu un dārgumu karti, tikai... nekas no tā visa nepiepildījās, jeb piepildījās kādam citam manā acu priekšā. Un tikai tad, kad man caur dažādiem avotiem nāca pretim informācijas par sazemējumu, par stabilitāti, par matērijas nozīmi sievietes dzīvē, tikai tad  -to praktizējot, es savā dzīvē iemācījos sakārtot. Un tā varēju izveidot ģimeni, radīt Pavasara studiju, uzrakstīt un izdot grāmatas un dzīvot stabilu ikdienas dzīvi. Līdz tam es biju kā tauriņš vai kā spāre – tāda „pa gaisu vien” ar milzu ticību un sapņiem par Debesīm.

Tām sievietēm un meitenēm, kurām neizdodas izveidot līdz galam stabilas attiecības un ģimeni – nu jau gandrīz vai droši varu pateikt, ka nav šī sazemējuma jeb tas ir ļoti nevienmērīgi švaks.

Otra čakra jeb tēma, par kuru runāsim būs sievišķā / vīrišķā enerģija un materiālās vērtības un finanšu joma. No šīs mūsu sakrālā centra enerģijas ir atkarīga šo jomu veiksme un sakārtošanās dzīvē.

Savukārt trešā čakra atbild par mūsu „Es” apzināšanos. Lai satiktu savu cilvēku, lai satiktu pašapzinīgu un stabilu cilvēku – mums pašām ir jābūt ar labu un līdzsvarotu pašapziņu. Ja tā nebūs, tad mums liksies vai nu, ka „viņš ir pa labu priekš manis”, vai arī „nav manā līmenī”. Abos gadījumos mums pašām ir vāja pašapziņa, kura būtu jānolīdzsvaro.

Un tad, kad ir sakārtota šī pašapziņas jeb sevis apzināšanās tēma, tad tā (apzināšanās) jāsapilda ar mīlestību. Par to atbild 4.čakra. Ja cilvēkam nav sirds pilna mīlestības vai arī varbūt, ka viņš/a ir mīlestības badā, tad ļoti ātri pielavās upura/tirāna attiecību modelis jebkurā ikdienas situācijā. Aizej uz veikalu – tur dusmīga pārdevēja, kas izturas aizvainojoši. Aizej pie ārsta, tur neētiska rīcība no personāla puses. Utt. Ja Tev ir sajūta, ka cilvēki pārāk bieži izturas nesmalkjūtīgi un varbūt pat nepieklājīgi, ja Tevī pēc tam paliek rūgtums un ir ilgāku liku par to jādomā – tas liecina, ka jāpildās ar mīlestību.

Piektā čakra atbild par komunikāciju un saskarsmi un ir kā labs turpinājums iepriekš runātajam. Spēja komunicēt. Spēja izrunāties. Spēja uzklausīt. Spēja veidot sarunu un iemācīties justies komfortabli tiekoties un sarunājoties ar visdažādākajiem cilvēkiem – tas viss ir atkarīgs no 5.čakras. Vēl, neaizmirsīsim, ka kakla rajonā atrodas vairogdziedzeris, kas atbild par mūsu imunitāti. Tātad – ļoti svarīgs un nozīmīgs enerģētiskais centrs.

Savukārt trešās acs centrs ļauj izpausties mūsu viedumam. Mūsu Redzībai. Mūsu sajūtām, kad zinām un jūtam to, kas nav redzams. Kad mācāmies saprast starp rindiņām.

Nu un septītā čakra ir mūsu lielais Kanāls un saikne ar Debesīm. Jo koptāks un uzturētāks tas ir, jo esam radošāki, talantīgāki, spēcīgāki, stiprāki, rūdītāki, mīlošāki utt.

Nu lūk – tādu 8.nodarbību ciklu gribu uztaisīt, kurš sāksies jau 2.decembrī. Pēc tam tiksimies vēl šogad 16.decembrī, nu un pēc tam turpināsim pēc Jaunā gada.

Nodarbībās gan sarunāsimies un es daudz ko pastāstīšu, bet vēl man jāpiemin, ka mēs tiešām praktiski darbosimies, kustēsimies, mijiedarbosimies un katras nodarbības beigās (apm.10 minūtes) meditēsim tieši par tās dienas konkrēto tēmu. Vēl jāpiemin, ka šim kursam man ir sagatavoti mājas darbi, kas īstenībā būs konkrēti rituāli divu nedēļu garumā, kuru laikā vajadzēs vairāk uzmanības pievērst konkrētām sadzīviskām situācijām un darbībām, kuras palīdzēs līdzsvarot konkrēto enerģijas centru. Kā to izdarīt – visu stāstīšu un rādīšu nodarbībās.

Tātad – ja Tev interesē sakārtot un līdzsvarot savu dzīvi, tad droši zvani un piesakies 29100714 (Santa) vai rakstu uz pavasarastudija@gmail.com. Tiksimies pa otrdienām.

Ar mīļumu, Inese


Semināri notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

SEMINĀRU KALENDĀRS

1. seminārs - 2. decembrī
2. seminārs - 16. decembrī
3. seminārs - 13. janvārī
4. seminārs - 27. janvārī
5. seminārs - 10. februāris
6. seminārs - 24. februāris
7. seminārs - 10. marts
8. seminārs - 24. marts


 

Komentāri (2)  |  2014-11-24 01:49  |  Skatīts: 2435x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lasmao - 2014-11-24 06:56
Labvakar!

Cik maksās nodarbība?

inese - 2014-11-24 21:41
Dalībasmaksa būs 30eur. Darbosimies 2,5 stundas (ar astīti). Ja gadījumā ies pāri laikam, tad drusku ilgāk. Vēl nezinu kā mums (grupai) ies ar tiem prakstiskiem vingrinājumiem. Var gadīties, ka tie paņems vairāk laika.
Bet noteikti beigsim līdz 21.00. Ar to var rēķināties.



Atpakaļ