Vienu dienu pirms Domu pērlītēm


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Un atkal ir tā diena, kad mana grāmata ir jau gatava, tikai vēl to neesmu satikusi. Rīt to atvedīs no tipogrāfijas un pirmo reizi to ieraudzīšu. Tas vienmēr ir tik mulsinoši un īpaši. Tu desmit reizes vari izdomāt kāda tā būs, un katrreiz, kad pirmo reizi paņem viņu rokās.... ietrīcas sirds.

Ir tieši īstais laiks Domu pērlīšu piedzimšanai. Es pilnīgi ar katru dienu jūtu kā paisums un 9. vilnis sāk beigties. Sākas bēgums, kuram ir jāļaujas. Un tik labi, ka ir jauns mēness un piektdien uz Domu pērlīšu atvēršanu būs pilnmēness, jo tad tieši ir visvairāk spēka, kā vien šobrīd var būt. Bet pēc tam... pēc tam ir jāļauj tam milzu tempam beigties un apzināti tas jāizbauda.

Man tieši patīk, ka piektdien tad parībināsim un pakustināsim enerģiju, lai viss liekais aiziet un iestājas mieriņš. Man tieši patīk, ka varēsim tā īsti nosvinēt, kā jau ražas un augļu vākšanas laikā pienākas. Cāļus skaita rudenī. Šogad ir bagāts gads un daudz cāļu. Kā ir Tev?

Manī ir pilnīgs miers. Es vienkārši vēroju kā rītdiena pienāks un Domu pērlītes sāks savu ceļu pie lasītājiem. Jau šodien tā ir nopērkama mājas lapā, lai rīt to varētu sūtīt uz konkrētām adresēm. Jau rīt tā tiks aizvesta uz grāmatu vairumtirdzniecības bāzēm, lai pēc tam dotos uz veikaliem. Man patīk, ka tas iekrīt jaunā mēnesī. Tad ir vieglāks ceļš.

Un vēl viegls ceļš būs dēļ tās mīlestības un svētības, ko savās domās sūtu savai mīlulītei. Šī grāmata ir īpaša ar to, ka tā ir mana pirmā grāmata cietos vākos. Un tā ir pirmā grāmata ar bildēm.

Mēs safotografējām ļoti daudz bilžu un grāmatā ir iekļuvušas tikai dažas. Toties pārējās varēsim skatīties uz lielā ekrāna piektdien. Paldies Jānim un Dārtai – grāmatas bilžu autoriem, par šādu iespēju.

Īstenībā piektdien būs vairāki pārsteigumi un radošas iespējas, ko ierosināja tieši Dārta un Jānis – brīnišķīgs radošais tandēms. Kā vienu (ko tomēr gribu Tev atklāt) – būs iespēja veidot kopēju gleznu caur krāsu sajūtām. Un pēc tam šo spēkpilno krāsu un enerģijas pilno bildi liksim Pavasara studijā pie sienas, lai dod spēku un enerģiju katram, kas pie mums atnāk.

Vēl –mēs ar rituāla palīdzību iesvētīsim un uzlādēsim grāmatas, kas, protams, notiek pats no sevis, ja pasākumā notiek enerģijas kustināšana. Vēl vari darīt tā, ka paņem līdzi savas pērles vai akmeņus, kurus gribi sapildīt ar siltumu un mīlestību – arī tad, piedaloties enerģijas pārbīdīšanā un kustināšanā, notiks pats no sevis.

Vai Tev nav tā, ka konkrētais tērps vai rotas saistās ar pasākumu, kurā biji tērpusies šais drānās? Man ļoti izteikti tā ir. Es skaidri zinu, kuras manas drēbes ar ko ir sapildījušās, un pēc tam ar prieku valkāju tās, kas ir izgājušas lielai enerģijai cauri. Piemēram, šobrīd ļoti aktīvi valkāju kleitu, kas man bija mugurā Gaismas svētkos. Toreiz bijām ļoti daudz cilvēku un gājām uguns un gaismas radīšanas rituālu. Un tagad, kad spēki lēnām sāk zust, es to uzvelkot, ļoti konkrēti iztēlojos un uz to brīdi tas man palīdz noskaņoties uz konkrētās enerģijas viļņa. Arī šoreiz domāju par garajiem svārkiem vai kleitu, ko „uzlādēt” ilgākam laikam : ))

Jā, starp citu –laikam, ka esmu jau to teikusi, bet nu „dubults neplīst” –kad nāc uz pasākumu, varbūt padomā par garākiem svārkiem, kuri palīdzēs labāk izjust zemes spēka enerģiju tieši apakšējās mandalas virpināšanas laikā.

Es sēžu, smaidu un vēroju, kā jūtos vienu mirkli pirms. Vai gribu to pasteidzināt? Nē. Man patīk šis mirklis pirms. Man patīk tas mieriņš, kad viss ir padarīts, tik jāgaida rezultāts.

Samīļoju Tevi! Mana sirds šobrīd ir ļoti pilna Mīlestības.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-11-04 02:35  |  Skatīts: 1073x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ