Labs gads


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau kādu laiku atpakaļ stāstīju par savu devīto vilni, kurš turpinās no maija un visu laiku viss tik ļoti un daudz notiek, ka spēj tik piedzīvot un izdzīvot. Un nu man Tev jāizstāsta par savu jaunāko jaunumu, kurš nu jau sevi pieteicis un tā dzimšana paredzēta jau rudenī. Tā būs jauna grāmata. Atziņu grāmata, kurā būs apkopoti citāti no visa, ko pa šiem gadiem esmu rakstījusi. Paredzams, ka tagad čakli pastrādājot, tā uztaps pa septembri/oktobri. Šobrīd esam tik tālu, ka teksts jau ir pie redaktores, paralēli domājam par vizuālo noformējumu, izdošanu un atvēršanas pasākumu. Arī tas paņem savu laiku.

Un tāpēc uz brīdi esmu aizvērusi „Jautājumi un atbildes” sadaļu mājas lapā. Lai visa kā vienkārši nesakrājas pa daudz.

Paralēli notiek dzīve klātienē. Piemēram rīt (9.septmebrī) sāksim jaunu kursu Laimes terapijā. Un ja esi no tiem, kas ilgi varbūt seko līdzi mājas lapai, lasa grāmatas, gribētu kaut kad atnākt uz semināriem, bet nu līdz šim nav sanācis – tad rīt ir īstā reize nākt – jo visi dalībnieki būs jauni (kas ieradušies pirmo reizi) un ņemsim visu pēc kārtas no pašiem pamatiem. Pastāstīšu par savu pieredzi un to, kāpēc vispār sāku interesēties par pasaules kārtību un Visuma likumiem. Izanalizēsim daudzus no šiem likumiem, lai saprastu, kā tie ietekmē mūsu dzīvi ikdienā. Mācīsimies pāriet uz laimes sajūtu, neatkarīgi no apkārt notiekošā.

Interesanti, ka pati to esmu iemācījusies tik ļoti (un jā – tieši iemācījusies vai uztrenējusies), ka tagad varu ieslēgt gaišumu, mīļumu, labu garastāvokli it kā ar slēdzi.

Protams, tas nenozīmē, ka nekad nedusmojos vai man nekad neuznāk stress, bet...kad uznāk, es zinu, ko darīt un kā tikt ar to galā. Lūk – to mēs mācīsimies šai kursā. Tātad – kā tikt ar sevi galā tā, lai pasaule izmainītos. Un tieši tādēļ nodarbību esam nosaukuši „Es esmu savas dzīves autors”. Starp citu – pirmo reizi iedomājos, ka uz šo nodarbību var nākt arī puiši. Pēdējā laikā man ir bijis jāuzstājas jauktās auditorijās un kaut kā jūtu, ka šī tēma ir aktuāla ne tikai meitenēm un ka esmu gatava runāt arī tad, ja esam jauktā grupā.

Tātad, ja vēlies rīt mums pievienoties uz semināru „Es esmu savas dzīves autors”, kurš sāksies plkst. 18.00 un notiks pie mums Pavasara studijā (Kuģu iela 11-302), tad piesakies pie Santas uz pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714.

Paralēli domājam arī par lielo attīrīšanās un gaismas ievibrēšanas rituālu, kuru visticamāk apvienosim ar jaunās grāmatas atvēršanas svētkiem 7.novembrī, bet tad par to rakstīšu jau kādā no nākošiem rakstiem.

Šodien jābauda septembra siltākā diena!

Un uz tikšanos rīt: )

Ar mīļumu, Inese

 

 

Komentāri (2)  |  2014-09-08 19:09  |  Skatīts: 1939x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
karinchiks - 2014-09-09 16:30
Mīļo,Inesīt...prieks par Tevi..Vienā teikumā...Ļauj šim mirklim būt "šādam",ar to pietiek....

inese - 2014-09-09 17:15
Paldies, Tev, mīļo Karinčik. Cik ļoti Tavi vārdi sasaucas ar manām šodienas sajūtām. Tikko par to uzrakstīju šorīta rakstiņā.

Samīļoju!!


Atpakaļ