Audzēt Mīlestību


sadaļa: SARUNAS
autORS: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējā laikā saņemu tik ļoti daudz jautājumu – par ko tad ir jaunā grāmata, ka sapratu: ir jāieliek kāda ziņa un kāds raksts tieši par to. Un, protams, es šo visu stāstīšu grāmatas atvēršanas svētkos gan trešdien, gan piektdien, bet ja gadījumā uz pasākumu nebūsi, tad iekopēšu te Tev lielāku fragmentu no grāmatas ievada melnraksta. Kāpēc tieši no melnraksta? Tādēļ, ka tas ir visautentiskākais. Jā, tas nav gramatiski sakārtots un uzlabots, toties tas ir nācis pa tiešo no Debesīm. Un man ļoti patīk dabiskas (neperfektas) lietas. Grāmatas vākos tas viss jau būs smalkāk, bet manā domu plūdumā saturs veidojās šādi:

>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<< 

Man pašai šis laiks paiet zem sievišķības zīmes un tas noteikti atspoguļosies šajā grāmatā. Ir tik ļoti būtiski, lai mēs, sievietes, izvēlētos būt saskaņā ar savu īsteno būtību, ar savu sievišķo enerģiju. Ļoti bieži mūsu neveiksmju vai nepatikšanu sērija sākas tieši dēļ tā, ka ilgstoši esam atradušās savā vīrišķajā enerģijā. Bieži vien gadās, ka attiecības jūk un brūk, un nesaprotam kāpēc, bet izrādās tādēļ, ka sen jau vairs neesam sievišķās enerģijas radītājas un vairotājas. Ka vīrietim nemaz nav citas izvēles kā no mums distancēties. Bieži vien esam nonākušas trūkumā vai uz slimības gultas, pašas nesaprotot kāpēc. Dažreiz tas notiek tikai pārtērētas enerģijas dēļ.

Paanalizējot savu dzīvi, protams, arī es esmu kāpusi uz visiem šiem grābekļiem – zinu kā ir zaudēt attiecības, zinu kā ir nonākt trūkumā, zinu kā ir būt uz slimības gultas. Bet labā ziņa ir tā, ka to tiešām visu varam sakārtot un pateicoties tam, ka maināmies, ļaut sakārtoties savai dzīvei jomu pa jomai. Es godīgi varu pateikt, ja toreiz visu nebūtu zaudējusi, tad visticamāk, ka šobrīd neprastu novērtēt, baudīt un izdzīvot ar mīlestību to, kas man tagad ir. Esmu apzinājusies savu sievišķību, savu sievietes spēku un tas man šobrīd palīdz būt tieši tik stiprai un maigai vienlaicīgi, cik tikai sieviete to tā var sevī sajust. Tikai tagad varu novērtēt vīrieša vīrišķību un apzināties, ka šīs mūsu enerģijas ir ļoti atšķirīgas un līdzvērtīgas vienlaicīgi. Atšķirīgas pēc savas būtības, līdzvērtīgas savā svarīgumā. Mēs nevaram viens bez otra. Mēs nevaram bez kādas no tām. Mūsos katrā ir sievišķais un vīrišķais, bet dominējošais ir mūsu dzimumam atbilstošais. Ja to apzināmies, arī attiecībās protam to sakārtot.

Otrs lielais jautājumu loks, par kuru gribu runāt ar Tevi šai grāmatā, būs par mūsu enerģētiku un spēku. Īstenībā šis otrais sarunu cikls būs cieši saistīts ar pirmo, jo arī šai jomā ir tik ļoti būtiski, lai ejam saskaņā ar savu būtību. Šai sarunu ciklā izrunāsim par to kā spēks mums rodas klāt, kā enerģija aug, kā vairot veselumu un veselību, kā rodas slimības un kā ar tām tikt galā. Un lai arī pirmajā un otrajā grāmatā par šo visu runājām, tomēr konkrētie jautājumi, kas vēl un vēl tiek uzdoti mājas lapā un semināros, liecina par to, ka šīs tēmas ir aktuālas vēl arvien un šīs sarunas mums jāturpina. Ir jārunā konkrētāk varbūt daudz vairāk ar konkrētiem piemēriem no sadzīves situācijām.

Šīs grāmatas trešajā sarunu ciklā paņemsim ļoti jūtīgu tēmu, kas mūsu sabiedrību diemžēl ir skārusi un vēl arvien ietekmē ļoti dziļi un daudziem cilvēkiem dēļ tā ir sabojātas attiecības un veselība – tās būs sarunas par atkarību un līdz-atkarību. Iesūtītie jautājumi ir ļoti konkrēti un brīžiem smagi. Mēs mēģināsim par tiem runāt viegli un mīļi. Mans nodoms un mana pārliecība gan šai grāmatā gan dzīvē ir – caur mīļumu un ar mīlestību mēs varam daudz vairāk kā ar spēku un saspringumu. Mūsu laimes terapija turpinās un arī šīs tēmas mēs runāsim un kārtosim savā dzīvē jau uzreiz izvēloties būt laimīgas un mīlestības piepildītas.

Ceturtā sarunu ciklā runāsim par bailēm. Vai zināji, ka jebkuras mūsu rīcības pamatā ir tikai divi virzītājspēki? Tā ir mīlestība un tās ir bailes. Un te nu Tu vari sev uzdot jautājumu vai tad, kad no rīta mosties un dodies uz darbu Tu to dari tādēļ, ka ir jāpelna nauda, jo savādāk nebūs par ko maksāt rēķinus par sadzīvi, nebūs ko ēst un kur dzīvot. Ja tā, tad šai gadījumā motivējošais spēks diemžēl ir bailes. Dēļ bailēm, ka būs slikti, cilvēks ceļas un iet. Bet mēs varam izvēlēties savu dzīvi dzīvot caur mīlestību. Ka jau no paša rīta noskaņojies, ka iesi uz darbu tādēļ, ka gribi pavadīt brīnišķīgu dienu, ka Tev ir ko dot pasaulei, ka gribi satikt cilvēkus sev apkārt un tiešām gribi paveikt ko ļoti īpašu. Un šādi dzīvojot arī naudu nopelnīt ir daudz vieglāk un tas sanāk dabiskāk. Ja cilvēks izvēlas dzīvot caur bailēm, viņš ir sasprindzis, sarāvies un visu laiku enerģētiski kļūst arvien mazāks un vēl maziņāks. Ar laiku viņš nespēj izdarīt pat, ko kādreiz varēja. Otra iespēja, ka caur bailēm viņš destruktīvi aug savā agresijā. Bet nu piekrīti, ka mēs negribētu ne vienu, ne otru variantu. Šajās sarunās es Tev pastāstīšu cik ļoti vienkārši un dabiski bailes ir iespējams transformēt mīlestībā. Tici? Un ja es Tev teiktu, ka man kādreiz bija tiešām ļoti bail un neomulīgi stāvēt publikas priekšā, mēģināt koncentrēt domas, ka es svīdu, pārteicos, dažkārt pat vēmu un vispār biju gatava darīt jebko, ka tik man nebūtu jārunā plašākai auditorijai. Tad ticētu? Ir gājuši gadi un tagad tā ir mana komforta zona, es diendienā runāju lielākai vai mazākai auditorijai un jūtos tā it kā tā būtu mana vieta, dzīves jēga un misija. Ar to gribu Tev teikt, ka viss var mainīties tik ļoti, ka no pilnīgiem mīnusiem mēs varam izveidot plusus, negatīvo varam pārvērst pozitīvajā, savukārt to, ko esam darījuši caur saspringumu un bailēm, turpmāk varam darīt caur mīļumu, maigumu un pilnu laimes sajūtu.

Un pašā noslēgumā gribu Tev iekopēt kādus skaistus reālus stāstus par to kā laimes terapija ir palīdzējusi sakārtot konkrētas dzīves, konkrētas situācijas pilnīgi konkrētiem cilvēkiem, kuri kādā brīdī bija uzmeklējuši mani un izvēlējās laimes terapiju kā savu pagrieziena punktu pretim laimei un mīlestībai.

>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<< 

Lūk, par to būs jaunajā grāmatā „Audzēt Mīlestību”. Vairāk par to stāstīšu grāmatas atvēršanas svētkos, bet par grāmatas tapšanu un raksturu pastāstīšu nākošā rakstā.

Grāmatu var jau pasūtīt mūsu abās mājas lapās: gan ineseprisjolkova.com gan pavasarastudija.lv

Un no nākamās nedēļas (30.jūlija) vaicāt grāmatu pārdošanas veikalos. Grāmatas prezentācija būs 30.jūlijā un 1.augustā pasākumā „Dabesīs un uz Zemes”. Vairāk info: pavasarastudija@gmail.com.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (18)  |  2014-07-27 17:36  |  Skatīts: 4982x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
inese - 2014-07-30 16:46
šodien saņēmu tik skaistu vēstulīti, ka ļoti, ļoti gribas padalīties laimē:

"Es lasu Tavu grāmatu...

Es nemācēšu aprakstīt, jo neesmu rakstnieks... bet tā ir tik super-super-super-superīga...

Drošvien skanēs banāli, bet man lasot, pat kaut kas dreb iekšā.. pakrūšu rajonā. Teksts brīžiem ir viens liels citāts, kas jāpasvītro un jāatcerās uz mūžu...

Es tiešām nemāku izteikties, bet šī Tava grāmata ir pavisam savādāka. Pavisam citas vibrācijas, emocijas... Tik stipras...
Ļoti ļoti ļoti patīk...

Paldies Tev par iespēju lasīt, domāt un dzīvot!"


dzanita - 2014-07-30 17:08
Es arī ļoti gaidu pastkastītē ziņu, ka man pienākusi Tava jaunā grāmata!!! Esmu izlasījusi abas pirmās grāmatas un, kaut gan pirmās daļas vēl nav man mājas bibliotēkā, es noteikti zinu, ka būs! Jo tā ir tik vērta, lai to ne tikai izlasītu, bet arī turētu plauktā brīžiem, kad gribi pasmelties spēku, iedvesmu, laimes sajūtu! Un galvenais - ko es saprotu, ka tās vērtības un atziņas, ko Tu mums sniedz, nekad nekļūs par vēsturi!!!

inese - 2014-07-30 18:43
Paldies. Ak cik labi Tu pateici- jā, tas tiešām nekad nekļūs par vēsturi un nekad nevar kļūt par klasiku, vai novecot. Tās ir dievišķās zināšanas, kas iet cauri laikiem un vienmēr ir klātesošas mūsu dzīvē, neatkarīgi no tā, vai to apzināmies vai nē.

rudite - 2014-08-12 23:43
Inesīt, paldies par grāmatu, par to info, kas tik kompakti ir salikts un aprakstīts. Tas, ka tā būs savādāka, tas bija paredzams,bet, ka tik perfekti tēmas viena otru papildina... uh, paldies! Lai nāk iedvesma turpmākajiem darbiem! P.s. šo grāmatu sāku lasīt no pēdējās nodaļas:)

inese - 2014-08-14 20:57
Jā, tie meiteņu reālie dzīves stāsti tā iedvesmo :)

kristine - 2014-08-18 03:41
Šī ir pirmā grāmata, kuru lasu ļoti lēni. Varu izlasīt vienu nodaļu, pat atbildi uz vienu jautājumu un ilgi domāt par to, reizēm pat tālāk nelasu, bet pārlasu jau izlasīto. Liekas, ka gribas visu izlaist caur sevi, drīzāk sajust. Un kad gadās ''klikšķis'' un pēkšņi saprotu kā tās lietas notiek, tad ir tāds prieks. Sajūta, it kā es uz notikumiem būtu paskatījusies no iekšpuses, varbūt arī uz sevi paskatījusies no iekšpuses. Man ļoti patika salīdzinājums ar gliemezīti, ka varam būt kā gliemezītis, kad nepieciešams atrast centru sevī. Jebkurā gadījumā šāda veida/tempa lasīšana man pirmo reizi. Un varu ar pilnu atbildību teikt, ka šī grāmata iedvesmo! Mīļš, jo mīļš paldies par to Inesei. To, ka grāmata uzrakstīta ar ļoti iedvesmojošu, sievišķīgu un tīru enerģētiku tiešām var just. Paldies! :)))

illva - 2014-08-18 08:06
Ak...šī foršā grāmata....""caciņa""....kā Inesīte grāmatu svētkos to nosauca)))...es patiesi smaidu.....Es...to izlasiju gan visu...taču šoreiz tā nevar...ir jāizlaiž lēnītēm caur sevi...izgaidot....un dzīvē iedzīvojoties jaunajam...Tas ir tik!!!...skaisti....tik!!!...ļoti fantastiska sajūta...tik!! ļoti jutīga.......no grāmatiņas būs ko ņemt....un ņemt))
Un...burtiski visi meiteņu stāsti....paldies, ka dalijāties ar tik personisko priekš katras))
Un...Santiņ....man ļoti uzrunāja Tavs dzīves pieredzes stāstītais nogriesnīts...es lasiju un birdināju asariņu.....tik skaisti!! ...tik spēcīgi!!....,kad Tava dvēsele jau atpazina, bet prāts vēl nezināja. Es...pārlasiju jau trešo reizi...Tevis teikto....man tas ļoti aizkustināja...fantastiska pieredze...PALDIES....))
Inesīt...samīļojiens......šā grāmata mani ļoti spēcina)))

Laura _Laura - 2014-08-18 18:17
Cik Jaņa Rozes grāmatnīcā maksā šī jaunā grāmata?

inese - 2014-08-18 22:47
http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/?shop_id=528359

te rakstīts, ka 13,35 eur

atsauksme - 2014-08-20 23:29
Ai, Inesīt, lasu Tavu jauno grāmatiņu un atradu kādu savu uzdoto
jautājumu par enerģijas iekustināšanu :)) esmu tik priecīga -
izlasīju visu nodaļu un tā sajūta, ka Tu runā tieši ar mani ir TIK
reāla!!! Par visu, kas ir rakstīts 165. lpp., es varu teikt jā, jā,
jā - man tā ir! Es to visu tik ļoti apzinos un novērtēju! Un es
joprojām audzēju to enerģiju lielāku un stiprāku. Vai tā var būt,
ka tas turpinās jau 2 gadi? Varbūt aug kaut kas patiešām liels un
grandiozs?! :)) Liels, liels paldies Tev!

atsauksme - 2014-08-22 17:40
Inese, paldies par grāmatu! PAldies par padomiem, ar kuriem Tu dalies
ar mums! Paldies par iedvesmu grāmatā un arī šajā lapā !
Vismīļākie laba vēlējumi !

atsauksme - 2014-08-25 18:26
Inesīt, par grāmatiņu.
Tik skaidri...
Tik vienkārši...
Tik,tik,tik...
Viss kā lietus lāsītes
Lasot tīrās...
Pak,pak,pak...
Jā, jā, jā...
Tā, tā, tā...
Viss tā sabalsojās...

Cik labi, ka to atgādini vēl, vēl un vēlreiz,
Uzsver un pabrīdini -jā, jā, jā...
Tik turpinām, tik turpinām,
Jo it viss ir jāievieš regulārā ikdienā.

Visa mūsu Dzīve
Viena vienīga Mīlestības treniņnometne!

Lai tas gaišais starojums,
Ko Pasaulei dod
Tev 10-it kārtīgi atpakaļ nāk
Spožas Gaismas lokā ieskaudams,
Stiprinādams un sargādams.

Pie Tevis mācāmies un uzdrošināmies
Dvēseļu valodā sarunāties
Tik silti...
Tik viedi...
Tik tīri...
Kā lietus lāsītes
Pak, pak, pak...
Tavi vārdi manā Dvēselē krīt

Tīrīdami,
Mazgādami,
Spodrinādami
Un sakopdami
Visu Rūsu noberžot.

Nu tik pošos
Katras manas dienas svētkiem.

Paldies, mīlulīte,
Samīļoju cieši ciešiņām nu atpakaļ,
Mana Saulessiltā dziedniecīte!

atsauksme - 2014-09-02 07:26
Šodien tiku līdz Ineses trešās grāmatas beigām un uzzināju arī Tavu, Santiņ, stāstu par iepazīšanos ar Pavasara studiju un Inesi. Paldies par to, ka padalījies ar savu pieredzi. Tam tiešām vajag lielu drosmi. Bet tieši šie personīgie stāsti no reālu sieviešu dzīvēm tepat Latvijā iedvesmo arī mani, tie dod spēku un ticību, ko neesmu ieguvusi lasot citu, ārvalstu autoru darbus. Jo tie liekas tik tāli, tik sveši, tik ne priekš manis. Tāpēc vēlreiz paldies Jums visām tur Pavasara studijā, par to, ka mums latviešu sievietēm esat.

kristine - 2014-09-02 15:20
Pievienojos atsauksmei. :))) Gluži manas domas un paldies no sirds visām meitenēm Pavasara studijā, kas dalās, iedvesmo, saprot un iedrošina.

Laura _Laura - 2014-09-02 19:29
Vai grāmata pasta nodaļās jau ir nopērkama?

dzanita - 2014-09-02 19:46
Sestdien izlasīju pēdējos "Audzēt Mīlestību" teikumus... un gribu atļauties oponēt Tev, Inesīt, ka šī grāmata ir "caciņa". Iespējams, grāmatas tapšanas un pie mums atnākšanas ceļš bija tāds cimperlīgs, taču pati grāmata - nē, tā nav "caciņa". Ja pirmās divas grāmatas vienu noraksturotu kā 20-gadnieci, otru kā 30-gadnieci, tad šī - ir 40-gadniece savā brieduma pakāpē. Tavu pēdējo grāmatu es lasīju ļoti lēnām apzināti - lai sagaršotu, saformētu domas, pat daļu no Tevis teiktā izmēģinot uz sevis, savās ikdienas situācijās. Un tās tēmas, par kurām Tu runā - tik dziļi caurauž mūsu ikdienu... un es redzu sev priekšā milzu darbu ar sevi, kaut arī man nebūt nav ne tā smagākā situācija... Tu esi tā, kas man atklāji, ka es taču esmu sieviete, ka es spēju mīlēt, ka manī ir šī mazā Mīlestības sēkliņa, kuru atliek tikai (TIKAI???) audzēt un kopt, un kas ir tas, kas rada draudus, kas neļauj tai augt un zaļot, un ziedēt! Mana visdziļākā pateicība Tev un tiem, kas kopā ar Tevi palīdz pasaulē nest Gaismu un Mīlestību!

inese - 2014-09-02 22:47
Lauriņ - kuru katru dienu grāmatām pastā ir'jābūt, jo pasūtījums jau ir izdarīts, tad nu gaidām, kad būs parakstīts līgums un momentā vedam. No mūsu puses esam strata pozīcijās :)))

Dzanita - paldies Tev liels par to raksturojumu. Ļoti precīzi. Tieši tā arī par to grāmatu vecuma grupu enerģētiku.
Šī viennozīmīgi ir dziļākā, jo arī es beidzot atļaujos būt pati. Ja pirmajās grāmatās taustījos - ko drīkst rakstīt, ko ne, tad šajā jau varu pilnīgi brīvi teikt, kā jūtu.
Atceros, ka pirmajā grāmatā domāju - vai drīkst pieminēt Dievu.
Otrajā man bija šaubas un uztraukums - vai varu rakstīt par čakrām un eņģeļiem.
Nu tad trešajā man vairs jautājumu un šādu sarunu ar sevi vispār nebija. Viņa tapa tāda, kāda pati gribēja būt :))

Mīļš paldies par atsauksmēm. Es tās uzsūcu pilnībā. Tās mani spēcina un iedvesmo. Milzīgs paldies :)

lauraw - 2014-09-06 01:06
Iegādājos jauno grāmatu:)
Lasot stāstu par Jūsu vīra mammu raudāju. Aiz aizkustinājuma . Aiz tā , ka gribas tādai būt, ka gribas , lai mana vīra mamma tāda būtu.
Sāku ar dzīves stāstiem. Un domāju par savu stāstu par satikšanos ar Pavasara studiju. Mums katrai lasītājai ir savs stāsts:)
Redzēju savas kļūdas attiecībā pret vīru un attiecībām( pašlaik esmu šajā nodaļā) .
Un ieraudzīju arī savu jautājumu Jūsu grāmatā. Un smaidīju. Ka mans jautājums ir bijis tik ievērības cienīgs iekļūt grāmatā. Tas ir gods . Paldies!!!!!!!!
Un paldies, ka esat !!!!



Atpakaļ