1.augusta pasākumā mums dziedās un spēlēs Varis Vētra


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Es ilgāku laiku nevarēju Tev pateikt, bet pati savā sirdī tik ļoti gribēju, lai tas būtu tieši Varis Vētra, kas dziedātu mūsu otrajā pasākumā. Viņš ir aizņemts. Viņš tiešām ir ļoti aizņemts. Bet... viņš būs. Jo... es tik ļoti to gribēju.

Un ticu, ka starp visām dziedās tieši šo dziesmu:

https://www.youtube.com/watch?v=pIV8BOsUKyc

Es klausos un smaidu. Un man tik ļoti patīk.

Un vēl man patīk, ka Varis jau ilgāku laiku ir mūsējais un vada Pavasara studijā gan seminārus, gan praktiskās nodarbības. Tādēļ nu jau varu teikt, ka Vari pazīstu ne tikai kā aktieri, dziedātāju, šarmantu vīrieti, brīnišķīgu cilvēku, bet arī kā Skolotāju un dziļu dvēseli, kurš vada mūs meditācijās un debesu ceļojumos. Viņš ir mūsējais. Es tā saku par katru, kurš domā plaši un kuram ļoti rūp pasaules gaisma, mīlestība un tīrā enerģētika. Viņš tāds ir.

Un tagad viņa dziesmas manām ausīm skan savādāk. Goda vārds. Vēl toreiz, kad pašā pirmajā mūsu nometnē tikai pirms gada Varis uzstājās ar koncertu, un mēs tiešām bijām gan līdz smiekliem, gan asarām, gan tik enerģiski uzlādētas un „satrakojušās”, ka nevarējām tovakar aiziet gulēt – es vēl nenojautu to spēku un enerģiju, kas viņā ir. Tagad pēc gada, kad mēnesi pēc mēneša tiekamies ļoti dziļās meditāciju nodarbībās, es varu teikt – fantastisks cilvēks un milzīgs spēks. Esmu laimīga, ka mūsu pasākumā „Debesīs un uz Zemes” viņš būs klāt ar savu enerģiju, dziesmām, spēku un varbūt dzejoļiem.

Būs romantiski, būs skaisti, būs dziļi, būs mīļi.

Es pat nevaru iedomāties jaukāku pasākumu un brīnišķīgākus savas grāmatas atvēršanas svētkus. Laime.

Pasākums notiks 1.augustā plkst. 18.00 un notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas 11.stāvā – pašā Gaismas pils kronītī. Dalības maksa ir 25 eur. Ja vēlies būt kopā ar mums, piesakies pie Santas uz pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714.

Vairosim gaismu, iepazīsimies ar jauno grāmatu, klausīsimies Vara Vētras mūziku, baudīsim gongu vibrācijas un piedalīsimies Kristīnes Mucinieces rituālmeditācijā sirds atvēršanai un līdzsvarošanai. Būs vareni. Tevi tiešām gaidīšu.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-07-21 19:53  |  Skatīts: 917x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ