1.augustā vēl viens pasākums "Debesīs un uz Zemes"


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tas ir kaut kas fantastisks kā tu, cilvēks, plāno un domā kā būs, bet dzīve sakārto visu vēl skaistāk. Un tieši tā notiek ar mūsu brīnišķīgo Pavasara studijas vasaras pilnbrieda pasākumu „Debesīs un uz Zemes”, kur nu jau droši varam teikt – ja svinēt, tad svinēt –ja vairot gaismu, tad no sirds, plaši un ilgi, - ja mīlēt, tad mīlēt. Tad pasaulei dot gaismu bez robežām.

Ar prieku, mīļumu, laimi un pietāti varu izziņot, ka mūsu visklusākās cerības un gaidas ir piepildījušās, ka šis pasākums notiks divas dienas, divas reizes un būs divkārši svētki. Ka 30.julijā pieteikušies un savu gatavību kopā sanākt esam izteikuši tik daudzi, ka godīgi sakot – Gaismas pils spicē nepietiek vietas. Un tas tik ļoti priecē un tas tik ļoti iedvesmo, ka esam gatavi 1.augustā plkst.18.00 likt jaunu bildi iekšā un taisīt visu pa jaunam, vēlreiz, no sirds un ar pilnu mīlestību.

Un šai gadījumā mums nav svarīgākais un nesvarīgākais pasākums. Mums nav ģenerālmēģinājums un koncerts. Mums nav pirmā tūre un otrā tūre. Mums būs divi brīnišķīgi vakari, kuros darīsim identiskas lietas – ievibrēsim gongu un ļausim dziedāt muzikālajiem traukiem, vairosim mīlestību sirds atvēršanas meditācijā, iepazīsimies ar manu jauno grāmatu „Audzēt Mīlestību” un klausīsimies muzicēšanā ar pārsteiguma viesi (šī ir vienīgā daļa, kas abos vakaros būs plānoti atšķirīga. Par neplānotām atšķirībām izstāstīt neko iepriekš nevaru, bet ir pilnīgi skaidrs, ka vienādi jau nebūs) un dzersim tēju, baudīsim kopā būšanu un brīnišķīgus mirkļus tik augstu no zemes.

Tieši tādēļ, ja vien gribi pievienoties uz šiem mīlestības apzināšanās svētkiem, uz tīras gaismas ievibrēšanas pasākumu, uz grāmatas atvēršanu un svinēt dzīvi kopā ar mums – Pavasara studiju, mēs Tevi laipni aicinām uz pasākumu

„Debesīs un uz Zemes”

1.augustā plkst. 18.00 – 20.30

Latvijas Nacionālā bibliotēkā 11.stāvā

 

Programmā:

  • Daces Straumes ievibrēto gongu un dziedošo trauku skaņu burvība

Gongu skaņa un vibrācijas līdzsvaro un harmonizē, dziedina un atveseļo, tā nomierina mūsu prātus un atver durvis dvēselei, tā ceļ mūsu pašu vibrācijas un attīra enerģētiku. Ja gongi izskan tik augstu, tie mūsu sirds mīlestības vibrāciju aiznes tālu pasaulei.

  • Sirds atvēršanas un mīlestības rituālmeditācija Kristīnes Mucinieces vadībā

Ja cilvēks domā labu, ap viņu veidojas gaisma. Ja cilvēks apzināti šo gaismu vairo, viņā rodas spēcīgs mīlestības avots, kas kļūst arvien lielāks. Ja daudzi cilvēki vienlaicīgi apzinās savu gaismas spēku un enerģiju, tas maina un uzlabo pasaules enerģētiku. 100 cilvēki, kas vienlaicīgi apzināti vairo sevī gaismu, ietekmē miljons cilvēku dzīvi. Tātad – mēs vienā šādā brīdī varam palīdzēt pus Latvijai. Un līdz ar to paši dzīvot daudz laimīgāk.

  • Jaunās grāmatas „Audzēt Mīlestību” ceļš pie Tevis un mani ceļa vārdi grāmatai

Uzrakstīt grāmatu ir tikai puse no notikuma, otra puse – ir palaist to pie sava lasītāja. Tas ir kā jaundzimušam bērniņam dot svētību laimīgai dzīvei. Tas ir kā meiteni pirmo reizi palaist uz balli. Tas ir kā noskatīties pa logu, ka tavs bērns droši aizsoļo lielajā pasaulē un tu vienīgo, ko vari – audzēt mīlestību savā sirdī ar ticību, ka viss būs labi. Vienīgais, ko vari, un vislielākais, ko vari, ir audzēt mīlestību.

  • Muzicēšana un dziedāšana ar pārsteiguma viesi

Mūzika ļauj svinēt, mūzika ļauj priecāties un baudīt romantisku sajūtu, mūzika rada svētkus, mūzika un sadziedāšanās ir spēka vairošana.

  • Tēja un kūkas, kopā būšana, sarunas, autogrāfi, mirkļa baudīšana.

Šis ir tas mirklis, kad viens otru sajūtam tik tuvu, kad runājam priecājamies, kad baudām kopā būšanu un vienkārši svinam dzīvi.

>>>>><<<<< 

Ja vēlies piedalīties, es ļoti priecāšos, ka pieteiksi savu dalību Santai uz e-pastu pavasarastudija@gmail.com vai zvanīsi pa tālruni 29100714. Pasākuma dalības maksa būs 25 eur, kuru šoreiz lūgsim pārskaitīt jau līdz ar reģistrēšanos.

Vel varu pačukstēt, ka pasākuma dienā ir iespēja iziet ekskursiju pa Gaismas pili. Tikai tad laikus jāpiesakās. Kā tikko kā uzzinājām - ekskursijas valsts valodā ir bez maksas, tik laikus jāpiesakās. Par konkrētiem ekskursiju laikiem var uzzināt pie Santas.

Man ir bezgalīgi mīļa un laba sajūta. Sūtu Tev mīlestību, laimi, sievišķīgu ļaušanos un gaiša prieka sajūtu par tik brīnišķīgu laiku, ko šobrīd dzīvojam.

Ar mīļumu, Inese

 

 

Komentāri (0)  |  2014-07-16 19:43  |  Skatīts: 1198x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ