Iespēja man un Tev


Komentārs:


 Esmu aizdegusi bišu vaska sveci un mājās ir tik ļoti tīra un gaiša enerģētika, ka pilnīga atkal var „ieelpot laimi un mīlestību” un nodoties radošām domām.

 

Šodien gribu Tev izstāstīt vienu jaunumu, kas kādu laiku jau virmo ap mani un gaida, lai to paņemu pretim. Proti, arvien biežāk un biežāk es satieku cilvēkus, kas saka, ka gribētu man pievienoties un darīt to darbu, kuru daru šobrīd es. Ka arī viņi grib vadīt seminārus, nodarbības, tikties ar cilvēkiem un vairot pozitīvo enerģiju sabiedrībā.

 

No sākuma es domāju un nevarēju saprast kāpēc to dzirdu un ko Visums man caur to saka. Es nesaskatīju savu lomu tai visā – ar domu, ja cilvēki grib būt šādi skolotāji, tad tas ir brīnišķīgi, lai viņi to dara. Es taču dalos te ar savu pieredzi – lūdzu, izmanto, mēģini, atkārto, pieliec klāt un dari.

Un man vajadzēja aizbraukt 300 km tālu uz reģionālo semināru, lai tur dzirdētu konkrēto frāzi „es piesakos pie tevis tavā komandā”.

 

Tas man bija tik ļoti kaut kas jauns, ka, redz, tikai tagad, kad ir pagājusi nedēļa, es par to tā reāli beidzot varu padomāt. Man bija nopietni jādomā - kā tas ir – palīdzēt sagatavoties jauniem lektoriem un nodarbību vadītājiem. Kā tas ir nodot šo savu pieredzi tā, lai caur citiem cilvēkiem tā nonāktu vēl plašākā mērogā.

 

Bet ir jau tā, ka tad, kad tu uzdod Visumam kādu jautājumu vai pat uzdevumu, tad vienmēr saņem atbildi. Un tā nu jau man ir konkrēta doma un konkrēta vīzija kā tas viss varētu izskatīties. Un nu jau tuvojas pirmā nodarbība, kad tiešām kopā sanāks cilvēki, kas grib un var šo mīlestību darbu darīt, kas saskata tajā visā savu dzīves jēgu un misiju.

 

Tādēļ – tagad varu sūtīt Tev reālu piedāvājumu un iespēju – varbūt tieši Tu gribi mācīties un kļūt par Pavasara studijas idejas īstenotāju, palīdzot cilvēkiem izprast Visuma likumu saikni ar dzīvi un kā dzīvot pilnvērtīgu laimīgu un mīlestības piepildītu ikdienu.

 

Ja ir tā, ka tiešām jūti sevī vēlmi to visu darīt pa nopietnam. Kā es saku – dzīvot tā, kā gribi mācīt to darīt citiem. Ja jūti sevī spēju būt līderim un skolotājam. Ja ļoti daudz no tā, ko šeit runājam, jau esi ieviesusi savā dzīvē un saproti, ka tas viss darbojas, tad atraksti man uz emailu (konsultacijas.pluss@inbox.lv) savu iepazīšanās vēstuli un pieteikumu šai jaunajai grupai.

 

Pirmā tikšanās būs 26.martā un grupā būs ne vairāk kā 12 dalībnieki.

 

Varbūt tieši šī ir Tava jaunā iespēja kaut ko dzīvē mainīt.

 

Uz tikšanos!

 

Inese

Komentāri (10)  |  2011-02-18 19:39  |  Skatīts: 5108x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Indra* - 2011-02-21 23:34
šāda doma man radās, kad tikāmies pirmajā seminārā. Skatījos uz Tevi un priecājos un sapratu, ka varētu to darīt ar lielu sirdsdegsmi :) Tikai saprotu, ka man pašai jātiek galā ar sevi un tad es varēšu to dot citiem :)

Inese* - 2011-02-21 23:48
Pilnīgi pareizi, Indra.
Sākumā ir jāsakārto sava dzīve jomu pa jomai un tad būs daudz lielākā pārliecība un ticība, lai runātu ar cilvēkiem.

Klausītāji, lasītāji un semināru apmeklētāji ļoti jūt vai runā no sirds un savu pārliecību, vai arī iemācītas frāzes.

Es runāju tikai par to, ko skaidri zinu un kas ir mana vistīrākā positīvā pieredze. Tapēc arī cilvēki nāk un klausās un grib iedvesmoties.

Otra lieta - šis darbs ir ļoti jāmīl. Ir jāsaskata tajā visā sava misija.

Un ja tā viss ir (vai būs), tad noteikti, ka var darīt:)


Anita* - 2011-02-22 02:00
Viss ir procesā, nemitīgā plūsmā, attīstība ir bezgalīga, arvien jaunas virsotnes.
Kur ir tā robeža, kad mēs sev varam teikt, nu tagad es visu esmu sakārtojusi? Jūtu, ka vajag sākt dot cilvēkiem to, ko mēs jau zinam, un nav ko gaidīt, kamēr visu sakārtosim, tā var dzīvi palaist garām un neizdarīt to, dēļ kā mēs esam šeit ieradušās (to es saku sev un Indrai), tik uz priekšu ar pilnu degsmi un mīlestību un viss izdosies. Vienreiz tak ir jāsāk!



Inese* - 2011-02-22 07:39
Taisnība ir:)



Līga* - 2011-02-24 01:20
Es arī Inesīt jau pagājušo gadu iedomājos, kad gribētu Tev palīdz - arī tagad labprāt palīdzētu organizatoriskos jautājumos, taču ne kā semināru vadītāja, jo saprotu, ka man vēl ceļš ejams līdz pilnīgai sava gara un ķermeņa sakārtošanai, jo patreiz tikai daļa no saules stariņiem spīd! Joprojām meklēju atbildi, kas ir tas ar es varētu nodarboties, kas ir mani talanti! Kaut gan darbiņš ļoti nepieciešams būtu!

AGIJA* - 2011-03-01 02:47
Lasu Ineses teikto, Dāmu komentārus un ir sajūta, ka es atrodos citā pasaulē...1000 gadu nākotnē...un tas ir burvīgi!!!

PATEICOS JUMS- INESE UN IKVIENAI, KURA ŠAJĀ LAPĀ IENĀK AR SAVU SIRDSSILTUMU, LABESTĪBU UN DVĒSELES GAISMU!!!

Iveta* - 2011-03-25 16:37
Man bija liels prieks pabūt seminārā Tavā Inesīt.Lasot grāmatu man liekas, ka Tu sēdi man pretī un visu to man lasi vienā balsī :) bez nekādas balss izmaiņām, tāpēc es ļoti priecājos, ka es tiku uz semināru kuru vadīji Tu, kas ir autors visam šim un es tam ticu visam, jo zinu, ka Tu tam esi gājusi cauri vairākus gadus, kā teici 20. šāda veida semināri bez Tevis nebūs īsti (kā saprotu,ka veidojas jauni vadītāji), es priecājos, ka man ir iespēja vēl seminārus apmeklēt pie oriģināla, pie Inesītes.Paldies Tev!

Inese* - 2011-03-25 17:09
Nu es jau pati nekur nepazudīšu:)))
Vienkārši, ja būs vēl citi vadītāji, tad paralēli darot, tomēr varēsim izdarīt vairāk:)

Un savukārt es varēšu rakstīt nākamo grāmatu un veidot jaunas semināru tēmas un metodikas :)

daiga * - 2011-07-20 09:31
Vai šis aicinājums vēl ir spēkā?

Inese* - 2011-07-20 16:27
Šis aicinājums būs spēkā atkal no augusta beigām.

Bet ja ir vēlēšanās pietreikties, tad vajadzētu sūtīt savu aprakstiņu man uz e-pastu konsultacijas.pluss@inbox.lv.
Kā arī to vai esi bijusi kādos manos semināros. Kā arī tad, ja kādos citos līdzīgos. Drusku pieminēt par savu motivāciju - kāpēc gribi kļūt par laimes terapijas nodarbības vadītāju.

gaidīšu:)



Atpakaļ