Jaunais kurss - Viņš un Viņa


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 2. jūlijā Kuldīgā un 9. jūlijā Rīgā būs pirmā tikšanās jaunajām grupām semināru ciklā „Viņš un Viņa”. Man pašai vēl arvien ir tik ļoti īpaša un vārdos neizteikta laimes sajūta, par to, ka esmu sākusi runāt par sievišķību un vīrišķību, par sievišķības pašapziņu, par sievišķības platformu, par to kādām tad mums būt un kādām varbūt, ka nevajadzētu būt.

Es pilnīgi godīgi varu pateikt, ja vien mēs apzinātos, ko nozīmē sievišķība, sievišķās enerģijas vērtība un ko visu ar to savā dzīvē varam izmainīt, mēs patiešām nedarītu pilnīgi neko citu, kā tikai vairotu šo savu spēku.

Pirmajā tikšanās reizē mēs izrunāsim ar ko atšķiras vīrišķība un sievišķība. Ka īstenībā nekad nav pa vidu – ir vai nu vīrišķīgi vai sievišķīgi. Vai nu Iņ vai Jan. Vai melnais vai baltais. Un attiecīgi mums -vai nu graujošais vai atbilstošais un radošais un tieši tāpat puišiem – vai nu spēku vairojošais vai degradējošais. Runāsim par to kā vispār atpazīt, kurā mirklī ieejam vīrišķajā, un kā varam to pamainīt uz sievišķo.

Pirmajā tikšanās reizē runāsim par sievišķības pašapziņu. Par to, ka mums sākotnēji pašām ir jānovērtē sievišķība. Mums jāuzliek tā latiņa, kuru pašām nevajag pazemināt. Un ko darīt, ja gadījumā jau esam pazeminājušas, un tagad to gribas uzlikt atpakaļ. Ar ko mēs paaugstinām un ar ko pazeminām savu sievišķo vērtību.

Mēs runāsim par to kā pret vīrieti izturēties sievišķīgi un kā caur šo savu sievišķību spējam mainīt savu dzīvi un attiecības. Ko varam mainīt un ko nevaram. Ko izdosies un ko ne.

Pārrunāsim kādi ir sievietes ieroči un paņēmieni un kādas lielākas kļūdas.

Ko nozīmē pieņemt vīrieti tādu, kāds viņš ir, un tai pašā laikā viņu veidot un vadīt ar savu sievišķo platformu. Kā palīdzēt viņam būt vīrišķīgam, kā pašām sevī šo vīrišķību mazināt.

Es pati vakar sāku rakstīt savu Sievišķības dienasgrāmatu, lai palīdzētu saskatīt tos brīžus, kad nevilšus izvēlos vīrišķo un lai pēc tam sev atgādinu, ka šai pašā mirklī varu darīt savādāk – sievišķīgāk.

Mēs runāsim par ļoti konkrētiem paņēmieniem, piemēriem, konkrētām situācijām, kurās varēsim atpazīt to iņ un jan daļu un apzināties, kā vairot savējo – sievišķo.

Vairāk par jauno kursu Viņš un Viņa lasi mājas lapas sadaļā „Partnerattiecības” rakstos Viņš un Viņa https://pavasarastudija.lv/10723-vins-un-vina/ un rakstā Kas notiek jaunajā kursā „Viņš un Viņa” https://pavasarastudija.lv/10724-kas-notiek-partnerattiecibu-kursa--vins-un-vina-/

Kuldīgas grupai pieteikšanās ir pie Indras pa tālruni 26550695. Ar šo grupu mēs tiekamies vienu reizi mēnesī un tagad, līdz ar jauno ciklu, var pieteikties ar tādas dalībnieces, kas nekad iepriekš nav nākušas.

Savukārt ar Rīgas grupu mēs tiksimies divas reizes mēnesī. Pieteikšanās pie Santas pa tālruni 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com. Pirmā tikšanās 9. jūlijā plkst. 18.00-20.30.

Ar iepriekšējo grupu, kas sāka šos tēmu pirms mēneša runājām, ka temati ir tik ļoti vērtīgi, ka īstenībā gribētos par to visu runāt vēl un vēl. Es tam pilnībā piekrītu.

 

Uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-06-29 01:37  |  Skatīts: 1025x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ