Jauna grupa Laimes terapijas nodarbībās


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai nu tādēļ, ka rakstu grāmatu un informācija līst pāri malām, vai nu tādēļ, ka saņemu ļoti daudz jautājumu „Atbilžu un jautājumu” sadaļā, vai nu tādēļ, ka vienkārši sākas rosīgais laiks un gribās dzīvē atkal kaut ko jaunu, ir man uztapis viens jauns nodarbību cikls, kurš ir daudz praktisku paņēmienu piesātināts un faktiski atbild uz jautājumu „ko konkrēti darīt, lai dzīve mainītos”.

Arvien biežāk un biežāk saņemu jautājumus – kā tad konkrēti izturēties, lai vēlēšanās piepildās, lai otrs cilvēks mainītos, lai pašām būtu labāk. Mēs jau zinām, ka pārmaiņas notiks tad, kad būsim tam gatavas. Bet ko darīt līdz tam? Kā lai kļūstam gatavas pārmaiņām. Lūk, par to būs šī pirmā nodarbība un faktiski viss kurss jomu pa jomai.

1. Pirmā tēma būs: „Jauni paņēmieni jaunai dzīvei”

Ko darīt, ja izmēģināts ir jau pilnīgi viss, bet dzīvē tik un tā nenotiek kā vēlos. Ko darīt, ja esmu iesprūdusi tukšajā dzīves periodā un nespēju tikt no tā ārā. Ko darīt, ja visiem citiem piepildās manas vēlēšanās, bet man pašai ne. Ko darīt, ja pati vairs nezinu, ko gribu. Ko praktiski darīt? Vai darīt vai gaidīt? Kā zināt cik daudz darīt?

Atceros reiz kādā atbildē par to darīšanu un palaišanu rakstīju: „Nu tas ir tāpat kā ar balonu – lai lidotu, tas iepriekš jāpiepūš. Un jāpalaiž. Ja nepiepūstu balonu gribēsim mētāt pa gaisu, švaki, kas tur sanāks..”

Un vai visiem der viena recepte? Kur ņemt to manu – unikālo pieeju un unikālo laimes formulu.

Uz šo nodarbību tiksimies jau drīz. Tas būs nākošnedēļ otrdien. Tātad 8. aprīlī plkst. 18.00-20.30 Kuģu ielā 11-302. Pieteikšanās : pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santai)

 2.      Otrā tēma „Es pati - Vesela. Sievišķīga. Laimīga”

Kā izmantot dabas spēku un esošos resursus spēka un enerģijas attīrīšanai, atjaunošanai un sakārtošanai. Un šeit nu runāsim par visu – kā ar prieku kopt māju (jo tā ir mūsu pašu paplašinātā enerģija), ar mīļumu ieturēt gavēni, kā cept garšīgu rupjmaizi mājās un gatavot zaļos kokteiļus (jo tā ir mūsu fiziskā veselība un možums). Kā necīnīties ar dzīvi, bet pieņemt un paņemt to pretim vislabākajā veidā. Kā pret sevi un dzīvi izturēties sievišķīgi. Kā radīt sievišķīgu vidi mājās un savā dzīvē. Šī nodarbība būs 23. aprīlī.

3.      Kā atmodināt mīlestību jeb būt kopā ar savu īsto un vienīgo

Šo tēmu veltīsim savām partnerattiecībām un tas ir vienalga vai jau esi ar viņu kopā vai vēl tikai ceļā uz šo tikšanos. Pārmaiņas sākas mūsos. Mīlestība sākas mūsos. Arī partnerattiecības veidojam mēs pašas. Runāsim par to kā veidot sievišķo platformu attiecībās. Tiksimies 7. maijā.

4.      Sievišķība un nauda

Kā pelnīt, kā atļauties, kā tērēt, kā sabalansēt vēlmes ar iespējām, ka nebaidīties izdot naudu, kā ar prieku saņemt naudu, kā motivēt vīrieti pelnīt tik, cik jums nepieciešams. Kā sajusties vērtīgai, ja naudu pelna tikai viņš, vai arī viņš lielāko daļu. Kā pieņemt naudu no vīrieša. Kā izturēties pret naudu, lai tā būtu tik, cik Tev nepieciešams. Tiksimies 21. maijā.

5.      Noslēguma nodarbība būs: Kā dzīvot skaisti un ar prieku

Kurā pārrunāsim kā mums šajā ciklā gājis un izvirzīsim jaunu vīziju katrai dzīves jomai. Apzināsimies kā tas ir – dzīvot ar centru sevī un uzņemties atbildību par katru dzīves mirkli, lai pati būtu laimīga. Kā dzīvot skaisti, kā būt skaistai, kā radīt skaistumu ap sevi. Kā būs skaistai citiem. Kā būt skaistai Viņam. Noslēguma nodarbība - 4. jūnijā.

Pavasaris ir atmošanās laiks. Pavasaris ir sakopšanās laiks. Pavasaris ir atjaunošanās laiks. Lai Tev brīnišķīgs un izdevies Pavasaris.

Uz tikšanos jau drīz!

Ar mīļumu, Inese


Nodarbības notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Dalības maksa: EUR 22,00 / Ls 15,47.

Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa).

Komentāri (0)  |  2014-04-01 20:11  |  Skatīts: 1188x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ