Par vebināriem


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau kādu laiku Tev solos izstāstīt par Pavasara studijas vebināriem un kā atlieku tā atlieku. Gluži tāpat kā ar rakstu Jaunais gads https://pavasarastudija.lv/10478-jaunais-gads/, kur man vajadzēja apstiprinājumu no daudziem iesaistītiem cilvēkiem, arī tagad ir tā, ka varu tikai ieskicēt to, kā esam izsapņojuši, izdomājuši un kā smalkā plānā to veidojam.

Nu pirmā labā ziņa ir tā, ka vebināru istabu paturēsim un ka turpināsim domāt par tiem, kuriem sarunas internetā patīk un galvenais ir ērtas un pieejamas, jo nekur nav jābrauc un būsim godīgi, arī ekonomiski tās ir daudz draudzīgākās cenās kā klātienes semināri. Tas tā ir objektīvi un pašsaprotami.

Tiem, kas nezin, kas ir vebināri, vari trīs vārdos izstāstīt – ka būtībā tie ir semināri internetā, kur tiešraidē pie saviem datoriem ir gan vebināra dalībnieki, gan veidotāji, gan vadītāji, gan lektori. Tātad vienlaicīgi visi esot konkrētā internet vietnē, varam viens otru redzēt un dzirdēt, lai gan no redzēšanas dalībnieki parasti atsakās un izvēlas to variantu, kad redzams ir tikai lektors.

Mans vebināru ēras gads bija pagājušais, kad pieradu lēni, bet kad man tas beidzot izdevās, tad radīju tik ļoti daudz tēmu un jautājumu izklāstu, ka vēl tagad to uzskatu par pagājušā gada lielāko veikumu. To visu tagad var klausīties un skatīties arhīvā un ar to esam lepni, ka mums tāda bagātība Pavasara studijā ir. Ja vēlies pasūtīt vebināru ierakstus, tad raksti uz ineses.vebinari@gmail.com un iegūsti pieejas kodu konkrētai tēmai.

Šogad es pati regulāros vebinārus vairs nevadīšu (ja nu kādu retu reizi ienāks prātā kāda tēma, kuru labprāt ierakstīšu arhīvam, tad to izsludināšu iepriekš), toties mēs esam izveidojuši vīziju, kurā mūsu vebināru istaba kļūst par mājīgu tikšanās vietu ar dažādu tēmu speciālistiem. Runāsim par tām jomām, kas palīdzēs mums nostiprināt savu laimes terapiju un vairot pašapziņu, iekšēju mieru un harmoniju, sakārtot attiecības, nopelnīt naudu, vairot mīlestību.

Kā pirmais vebinārs šai gadā būs tikšanās ar socionikas pasniedzēju Eviju Jasūnu un es šo tikšanos gaidu ar milzīgu interesi, jo manas zināšanas par cilvēku tipiem un viņu saderību ir gaužām mazas. Toties es iegāju mājas lapā www.cilvekutipi.lv un izpildīju testu, kas tik ļoti precīzi nosauca un raksturoja to manu „tipu”, ka no sākuma pilnīgi gribējās protestēt – ka nē, tā nevar būt, ka te visus tā var saklasificēt. Un tomēr, tomēr. Paskatījos tālāk, un secināju, ka pat joku sadaļā, kur ir nedaudz apsmaidīti cilvēku tipāži iemīlēšanās situācijā – secināju, ka precīzāk pateikt vairs nevar. Esmu ieintriģēta un līdz ar to gaidīšu šo vebināru ar ļoti lielu interesi un ticu, ka man šīs jaunās atziņas palīdzēs gan ikdienas situācijās, gan darbā, gan mājās. Tikšanās vebinārā ar Eviju Jasūnu būs 28.janvārī plkst.20.00-21.30. Piereģistrēšanās: ineses.vebinari@gmail.com vai pa telefonu 29431408 (Aija).

Vēl viens pilnīgi cits virziens, par kuru itin bieži runājam laimes terapijā, ir mūsu apkārtējās vides un telpas enerģētika un tādēļ esam uzaicinājuši Fen Šui konsultanti Lindu Meškovu. Vebināra laiks sakrīt ar Ķīniešu Jaunā gada pašu sākumu un varbūt tieši tādēļ ir vērts uzzināt ar ko šis gads enerģētiski būs īpašs un kas jāņem vērā, lai mēs dzīvotu saskaņā ar tā enerģētiku. Un var jau teikt –priekš kam mums ķīniešu gudrības, ja pašiem savas ir gana, tomēr zināšanas par Visuma likumiem un enerģētiku sniedzas tiešām pāri robežām. Es fenšui savā laimes terapijā izmantoju jau sen un būšu tikai laimīga bagātināties šai jomā. Vebinārs par Fen Šui tēmu, kuru vadīs Linda Meškova būs 12.02 plkst.20.00-21.30

Nu un tad mums ir doma atvērt vēl vienu sarunu bloku vai sēriju, kurā runāsim par attiecībām visplašākā to nozīmē. Gan ģimenē, gan pārī, gan darbā, gan sabiedrībā kopumā, gan tad, kad labi, gan tad, kad krīzes. Un šai sarunu ciklā kā pirmo esam aicinājuši psiholoģi Kristiānu Lapiņu. Tiklīdz zināsim precīzāku datumu, tā dosim ziņu par šī vebināra tēmu un laiku.

Protams, mums ir domas par vēl dažādiem virzieniem un speciālistiem. Tas viss būs. Un faktiski, ja Tev ir padomā kādi interesanti cilvēki vai jautājumi, kurus gribētu redzēt un dzirdēt mūsu vebināru istabā, gaidīsim Tavus komentārus un priekšlikumus. Domāju, ka vebināri būs mūsu nākotne un jau nedaudz ir tagadne. Tehnoloģijas mūsu dzīvē tomēr ļoti daudz ko atvieglo un ietaupa. Tā kā – izmantosim to labo, ko tās dod.

Lai Tev brīnišķīga šī saulainā ziemas diena!

Ar mīļumu un lielu siltumu sirdī,
Inese

Komentāri (0)  |  2014-01-21 23:24  |  Skatīts: 877x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ