Jaunais gads


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau pagājis pus mēnesis un nu jau tiešām jaunais gads ir ļāvis sajust to enerģiju un tās vibrācijas, ko 2014.gads nesīs.

Man pašai bija tā, ka burtiski tai mirklī, kad notika gadu mija, jutu, ka enerģijas nomainās un pēkšņi ir „padots gaiss”. Ka pēkšņi varu elpot. Ka ir noņemts vāks vai ka ir pazudusi tumsa. Fiziski nekas taču neizmainījās. Bija Jaungada nakts vidus. Ārā tumšs un iekšā svētku sajūta, bet jau tad šķita, ka kaut kas ir pilnībā nomainījies. Jā – šim gadam ir cita vibrācija un noteikti, ka daudzi to sajūt. Es tai skaitā.

Kopš uzrakstīju rakstu Vecais gads (https://pavasarastudija.lv/10426-vecais-gads/ ) manī visu laiku ir tāda sajūta, ka jāraksta solīto turpinājumu ar nosaukumu Jaunais gads. Tad nu tagad ir īstais brīdis, kad esmu gatava Tev pastāstīt kas pie mums Pavasara studijā jauns plānojas un kas notiek un kā tas tuvākā laikā augs.

Tas, kas iezīmējās jau pagājšgad, šogad notiek ar vēl lielāku spēku. Un tie ir šie dažādie virzieni, kuros kā saulīte plešas Pavasara studija. Kur viens stariņš ir Laimes terapija, viens stariņš, Sievišķības skola, viens stariņš Gaismas skola un nu ir noformulējušies nākošie stariņi (vektori vai virzieni) –Pašapziņas skola, Veselības skola, Bagātības skola un Ģimenes skola.

Pirmā no tām atvērsies un darbu uzsāks Pašapziņas skola jeb savas vērtības apzināšanās kurss, kas durvis vērs jau 3.februārī. Šeit runāsim un praktiski darbosimies ap savu būtību. Es ticu, redzu un zinu, ka mūsos ir milzīgs potenciāls, milzīgs spēks, kur tiešām neapzināmies. Mēs vēl it kā snaužam vai guļam pat ciešā miegā un nezinām savu varēšanu. Un tie, kas guļ –lai guļ. Bet tie, kas grib mosties un sevi apzināties, tos aicināsim kopā, lai sevi celtu (un nevis izceltu pārākuma apziņā, bet celtu saulītē un gaismā, lai paši varam novērtēt kādas vērtības esam). Es šo gadu esmu nosaukusi par dimanta gadu, kad slīpēsim tās savas šķautnes, par kurām iepriekš domājām mazāk un sevi neapzinājāmies. Šai kursā runāsim gan par Latvijas sievietēm un mūsu īpašo spēku, lai vairotu savu sievišķo pašapziņu. Te runāsim par mūsu dotībām un talantiem – tie ir pilnīgi katram, tikai jāapzinās un jāattīsta. Te runāsim par savām īpašām spējām būt unikāliem, jo ticu, ka pilnīgi katrs mēs varam būt un jau esam izcili, tikai bieži to neapzināmies. Te runāsim par Baltu gēnu, spēku un zīmēm, kas mums ikdienā var palīdzēt. Te runāsim par visu, kas palīdz mums atvērties gan savā sievišķībā, gan gaismā, gan misijā, gan laimē. Skan piepacelti, bet tad, kad uzzināsim un apzināsimies kādas vērtības esam – tā būs mūsu ikdiena pašām uz sevi tā skatīties. Vēl par Pašapziņas skolu vari palasīt manā iepriekšējā rakstā https://pavasarastudija.lv/10474-parunasim-par-pasapzinu/

Un jau pavisam drīz durvis vērs Veselības skola. Jo tas patiešām ir apbrīnojami, cik vēl arvien brīžiem spējam būt vienaldzīgas pret savu mentālo un fizisko ķermeni. Zinu pēc savas pieredzes, cik bieži esmu uzsākusi kādu jauku kūri, kad nu īpaši piedomāju kā ēst, ko ēst un ar kādām domām ēst. Kā vingrot, kur to darīt, un kāpēc. Un tad pēkšņi šī motivācija un lielā iedvesma kaut kur pazūd un viss atgriežas jau ierastajās (slinkuma un kūtruma) pozīcijās. Ko varu secināt? Ka mākslīgi jau neko nevar sev iestāstīt. Ir jāgaida, kad mainīsies apziņa un to visu varēs izdarīt viegli tieši tāpēc, ka savādāk dzīvot vairs nespēj. Lūk – tieši to darīsim Veselības skolā. Mēs mainīsim apziņu jeb apzināšanos par ļoti daudziem jautājumiem, kas saistīti ar mūsu Veselumu, veselību, jušanos un pašsajūtu. Kursa autore un vadītāja būs Dace Meija. Un vairāk par Veselības skolu vari lasīt sadaļā „Veselības skola” un Daces aprakstā.

Un trešais jaunais virziens, kurā raugāmies ļoti cerīgi un ar tādu sievietes piepildījuma un laimes sajūtu pilnu skatienu, ir Ģimenes skola. Mūsu iecere un vīzija ir redzēt Pavasara studijā gan ģimenes ar maziem bēbīšiem, gan pārus, kuri rūpējas un saudzē, audzē un apzinās savas attiecības, gan pusaudžus, gan nometnes, kurās esam visi kopā. Un tas noteikti būs (jo gara acīm to jau redzam). Bet sākt gribam ar pašiem mazākajiem un tas ir tas periods ģimenē un sievietes dzīvē, kad ir pieteicies mazulītis vai arī viņš tikko kā ir piedzimis un nu ir sākusies pilnīgi cita dzīve un cita laimes terapija. Šeit būs daudz vieslektoru un jaunu grupu vadītāju, jo temats plašs un auditorija liela. Būsim arī mēs pašas un viss būs saistīts ar Pavasara studijas tēmām. Bet kā jau teicu – viss notiks pakāpeniski, dabiski un viegli.

Un jā – vēl būs Bagātības skola. Varētu to nosaukt arī par biznesa skolu, vai pārpilnības skolu vai naudas skolu. Īstenībā jau nosaukumam nav tik būtiskas nozīmes. Bet šai virzienā runāsim par to kādas ir mūsu attiecības ar naudu un vai šai jomā jūtamies apmierinātas. Un ja gadījumā kaut ko gribam pamainīt, tad kā to darīt. Šai kursā vadītāja būs Dace Straume.

Un lai arī visu vēl arvien pēc sava ieraduma rakstu sieviešu dzimtē, bet arvien biežāk gandrīz vai jebkuras tēmas saistībā ir jūtama puišu un vīriešu enerģijas klātbūtne. Šobrīd mums ir viena vīriešu grupa, kuru vada Aleksandrs Mantess, bet arī turpmāk esam domājuši par iespēju arvien biežāk mūsu studijā redzēt un aicināt puišus un vīriešus.

Tas viss būs. Mūsu Pavasara studija būs kā saulīte ar septiņiem stariem. Esmu laimīga un smaidu (ļoti līdzīgi tai saulītei).

Pagaidām-janvārī- turpinām sapņot, vizualizēt, runāties un radīt smalkā plānā to vīziju, kas februārī un martā varēs manifestēties dzīvē.

Tādi nu mums tie jaunumi Jaunajā gadā!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-01-16 17:09  |  Skatīts: 1119x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ