Cipari, skaitļi, dzīve


Komentārs:

rudite - 2014-01-14 20:26
Ak, Inesit, ka tiesi laika! Un es domaju, ka man tikai tie masinu vienadie numuri regojas.... es ari rakajos interneta, mekleju atbildes, skiet, ka uz katru manu domu ir skaitlu kombinacija! Fantastiski ka tik daudz cilveku ir uz viena vilna!


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējā laikā mani tik ļoti uzrunā cipari un skaitļi, ka jāsāk domāt, ka tā ir kaut kāda zīme un transformācija notiek patiešām burtiskā nozīmē. Gandrīz vai par sevi man jāsaka „nekad nesaki nekad”, jo  man vienmēr bija licies, ka matemātika, skaitļi un numuri uz mani vispār neattiecas. Ka no matemātiskās domāšanas stāvu ļoti tālu un man skaitļu rindas drīzāk patīk vērot kā ritmu vai kā skaistu virkni, nevis sasaistīt ar dzīves kontroles, uzskaites, loģikas vai kādiem citiem skaidrojumiem.

Viss sākās kādā manā laimes terapijas seminārā, kurā piedalījās meitene, kura stāstīja, ka viņu „vajā” konkrēts skaitlis un cipars. Toreiz par to izrunājāmies un paanalizējām kas tā katrreiz ir par zīmi un kaut kā priekš manis tam būtu līdz ar semināra tēmu jābeidzas. Bet... No tā brīža sākās mana un skaitļu sadraudzība. Es sāku redzēt īpašus mašīnu numurus, māju adrešu skaitļu summas, pēkšņi savā Jaungada apsveikumā sāku ar to, ka šis gads 2+0+1+4=7 un tas ir Dieva skaitlis. Ja paskatos pulkstenī, tad noteikti tai brīdī ir 11:11 vai 12:12 vai 22:22 utt. Sapratu, ka eņģeli tiešām man ko saka, tikai es nesaprotu ko. Un tā kā tas nepāriet, tad šobrīd esmu kļuvusi ziņkārīga un gribu šo tēmu nedaudz priekš sevis papētīt un vairāk izzināt.

Par numeroloģiju tiešām īpaši neko nezinu un faktiski vairāk kā izskaitīt savu personas skaitli nekad nebiju pat mēģinājusi. Sāku apjautāties citām meitenēm – cik tad daudz tas notiek viņu dzīvē, un izrādās, ka šī tēma tiešām kļūst arvien aktuālāka un interesantāka mūsu ikdienā. Ka tas ir vēl viens instruments kā saprast sevi un dzīvi.

Un tā, lai viss nepaliktu tikai gribēšanas un runāšanas līmenī – uzreiz to sazemējām un ķērāmies pie darbiem. 27.janvārī 18.00 uz Sievišķības skolas Viesistabu esam uzaicinājušas numeroloģi Aiju Stabiņu, lai tādā absolūti mājīgā vidē un atmosfērā parunātu un papētītu sev tik ļoti interesējošas lietas. Kā vakar telefonsarunā ar Aiju izrunājām – ar numeroloģijas palīdzību varam uzzināt savas stiprās un vājās puses, savas personības raksturojumu un saderību ar citiem cilvēkiem vai kādām citām enerģijām (firmām, mašīnām, gada vai dienas enerģētiku utt.) Varam uzzināt savu dzīves jēgu, misiju vai virzienu, kurā vis veiksmīgāk varam darboties. Varam uzzināt savus veiksmes un ne tik lielas veiksmes periodus. Aija solīja izstāstīt n-tos piemērus no dzīves, lai mēs tiešām sajustu, ka numeroloģija ir jau iepriekš vēstījusi par notikumu attīstību gaitu, un ja vien būtu paskaitījuši, varētu izvēlēties darīt savādāk. Interesanti, ka numeroloģija un astroloģija iet roku rokā un faktiski tie ir kā instrumenti, lai mēs vēl labāk varētu izprast pašas sevi un apkārtnotiekošo.

Kā jau viss šai pasaulē, arī numeroloģija ir ļoti saistīta ar Visumu, ar Dieva likumiem, ar domu spēku, ar enerģijas plūsmas vadīšanu un zināšanām par šo visu.

Tā kā pēc būtības numeroloģija mūsu gadījumā ir kā vēl viens instruments mūsu laimes terapijā, lai mēs katra spētu vēl labāk saskatīt likumsakarības un pamatot savas izvēles uz kādiem vēl labi saprotamiem atbalsta punktiem.

Šai tikšanās reizē gan rēķināsim, gan iemācīsimies metodes kā to darīt, gan runāsim par likumsakarībām, gan klausīsimies kā Aijai pašai ir mainījusies un sakārtojusies dzīve līdz ar ciparu būtības pārzināšanu. Runāsim par to kāds kuram skaitlim ir raksturojums un kādu kodētu informāciju tas nes. Runāsim par to kādiem burtiem atbilst kuri skaitļi un kāds ir mūsu vārda uzvārda skaitlis. Un kāda ir tā saderība ar mūsu personas skaitli. Un kāda šiem skaitļiem un enerģijām ir saderība ar to vai citu notikumu vai cilvēku. Būs interesanti – jau jūtu : )

Ja vēlies mums pievienoties Viesistabā, kad viesosies numeroloģe Aija Stabiņa, lūdzu, raksti uz: sieviskibasskola@gmail.com vai zvani 29431408 (Aijai), un esi laipni aicināta mūsu īpašajā brīnišķīgajā pasākumā.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2014-01-14 20:06  |  Skatīts: 3494x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
rudite - 2014-01-14 20:26
Ak, Inesit, ka tiesi laika! Un es domaju, ka man tikai tie masinu vienadie numuri regojas.... es ari rakajos interneta, mekleju atbildes, skiet, ka uz katru manu domu ir skaitlu kombinacija! Fantastiski ka tik daudz cilveku ir uz viena vilna!

inese - 2014-01-15 07:00
Man ir sajūta, ka tā Redzība, kas veras mums šai laikā vaļā, ar ir saistīta gan ar cipariem, gan zīmēm, gan likumsakarību izpratni. Rudīte, laipni lūgta pulciņā :))))

Un mini trīs reizes, vai kods, kas jāievada, lai pievienotu komentāru, sastāv no vienādiem cipariem vai nē ;))))


Atpakaļ