Uzgleznot savu būtību


Komentārs:

guga - 2014-01-10 20:00
Kaa gribeetu,bet kaa lai to dara ja esi taaluma+Varbut bus arii vebinarii par so?????Samiiloju


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējais mēnesis man tiešām pagājis ar otu rokā, transformējot un mainot savu enerģētiku. Jūtos šai visā brīnišķīgi un šis ir tas laiks, kad gribās katram pateikt – ja tev kaut kas nav kārtībā – ņem krāsas un to transformē.

Nu jau man ir pieredze piedomāt un padomāt par kādu cilvēku un uzzīmēt kādu enerģētiski viņu jūtu, vai iedomāties kādu situāciju – un uzzīmēt kādu to enerģētiski jūtu. Vai tā ir priekš manis grūta un tumša, vai viegla un maiga, vai krāsaini raiba, vai viendabīga. Un vēl varu paskatīties kādas krāsas un cik lielus otas vēzienus esmu izmantojusi. Vēl varu paskatīties kā šai zīmēšanas laikā esmu jutusies. Tas viss tik skaidri parāda kas ar mani šobrīd notiek un līdz ar to daudz vieglāk ir saprast un sajust ko un kā mainīt.

Gleznošanu nevar apšmaukt. Piemēram, ja būs Tevī iekšā grūtums, nekā neizdosies uzgleznot tīru un caurspīdīgu darbu. Savukārt, ja esi mierīga un harmoniska, tad nekāds grūtums un tumšums ārā nenāks.

Sestdien mēs Pavasara studijā atkal nāksim kopā, lai Kristīnes Mucinieces vadībā ieskatītos sevī un pēc tam ar krāsām to uzliktu uz planšetes, lai pēc tam paskatītos un paanalizētu –kas šobrīd mūsos pašos notiek un kā varam to jau šobrīd transformēt. Kristīne stāstīja, ka sākumā gleznosim un zīmēsim to, kā jūtamies. Un varu Tev garantēt, ka roka pastiepsies tieši pēc tā toņa vai krāsas, kas precīzi raksturos Tavas esošās sajūtas un būtību. Kad darbs būs gatavs, Kristīne palīdzēs to izanalizēt.

Un pēc tam iesim meditācijā. Un paskatīsimies ko Debesis mums grib pateikt, kādi spējam būt savā dievišķumā. Varbūt spilgtāki. Varbūt tīrāki. Varbūt pilnīgi cita būs dominējošā krāsa un līdz ar to vibrācija. Kristīne palīdzēs izanalizēt un saprast gan par paša būtību un esošo situāciju, gan par to, uz ko vajadzētu dzīvē pievērst uzmanību, lai dzīvotu saskaņā ar Dieva plānu un meditācijā sajustajām vibrācijām.

Man patīk, ka katrā reizē Kristīne stāsta un papildina informāciju par krāsām, par mūsu enerģētikas krāsām, par to, ko visu varam par sevi uzzināt zīmējot un gleznojot. Manā gadījumā tas strādā apbrīnojami precīzi un citas meitenes saka to pašu.

Ja vien Tev ir interese sevī ieskatīties caur savu zemapziņu (ko Tu tiešām nevarēsi ne kontrolēt, ne piemānīt) un uzzināt par sevi ko vairāk kā ikdienas sajūtās, tad aicinu Tevi uz Kristīnes vadīto nodarbību sestdien 11.00-14.00, Kuģu ielā 11-302. Iepriekšēja pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com

Līdzi nav jāņem ne otas, ne krāsas – tas viss mums būs sarūpēts. Tā kā – vienkārši piesakies un nāc : )

Ar mīļiem sveicieniem, Inese

Komentāri (3)  |  2014-01-10 04:39  |  Skatīts: 1900x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
guga - 2014-01-10 20:00
Kaa gribeetu,bet kaa lai to dara ja esi taaluma+Varbut bus arii vebinarii par so?????Samiiloju

jannat - 2014-01-11 00:14
Jaa,arii es esmu attaalumaa, bet -Inese - es varu nopirkt kraasas un pati meeginaat taadaa meditatiivaa noskanjaa pie muuzikas un sveceem paziimeet? labi, pagaidaam neesmu grupaa, kur skolotaajs var man paliidzeet analizeet ziimeejumu, bet varu tachu meeginaat?

inese - 2014-01-11 01:19
Protams, ka var.
Un faktiski jau internetā ir ļoti daudz informācijas par krāsām un to nozīmi, tā kā arī ar analizēšanu kaut kādā ziņā var pats tikt galā.

Mums vienkārši ir eksklusīva iespēja tikties ar Kristīni, bet pārējā laikā es arī gleznoju pati un pie sevis kaut ko paanalizēju kaut ko ne. īstenībā jau svarīgākais ir pati darbība un tā transformēšana.


Atpakaļ