Jauns laimes terapijas semināru cikls


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir rudens, un mēs līdz šim tā arī nevienu jaunu laimes terapijas semināru grupu nebijām izsludinājuši. Cilvēki mēģina „pieslēgties” esošām grupām, kas jau iestrādājušās, bet, protams, ka tad ir nokavēti visi pirmie - parasti visaktuālākie temati par to, kā izmainīt dzīvi, kā izvēlēties laimi un tiešām kļūt laimīgām. Kā būt sievišķīgām. Kā sakārtot veselību. Kā nopelnīt naudu. Kā atbalstīt vīru, lai viņam būtu veiksme un iespējas pelnīt tik, cik ģimenei nepieciešams.

Un tā kā „kārtībai ir jābūt” un ir cilvēki, kas patiešām grib visu tā kārtīgi saprast un sajust no pašiem pamatiem, tad nākošo otrdien 29.oktobrī sāksim jaunu Laimes terapijas semināru ciklu, ar ierasto semināra tēmu „Es esmu savas dzīves autors”. Šajā tēmā es stāstu kā es pati nonāc līdz laimes terapijai. Kā sakārtojās mana dzīve. Kādus autorus es lasīju un ko no tā tiešām varu ieteikt Tev, ja gadījumā Tu savu laimes terapiju sāc tieši šobrīd.

Laimes terapijai nav pareizā sākšanas laika. Vislabākais laiks, lai izdarītu izvēli kļūt laimīgai – ir šis brīdis. Tā kā es apsveicu Tevi, ka esi sākusi. Un ja gribi kādu brīdi nākt kopā ar mani un Pavasara studiju – tad esi laipni aicināta. Priekš tam mēs esam. Tieši tādēļ ir radīta Pavasara studija, lai mēs kopā augtu, lai mēs palīdzētu viens otram gūt atziņas, dažādu pieredzi, lai dotu pleca sajūtu ceļā uz laimi un mīlestību, vairojot sievišķību un stiprinot savu spēku un enerģiju.

Ja vēlies pieteikties, tad raksti uz epastu pavasarastudija@gmail.com vai zvani pa tālruni 29100714 (Santai). Nodarbības notiek Pavasara studijas birojā – Rīgā, Kuģu ielā 11-302. Uz nodarbību līdzi nekas nav jāņem, ja nu vienīgi kāda burtnīca vai klade, ja vēlies ko pierakstīt.

Šī grupa tiksies vienu reizi mēnesī un kursa sākotnējās tēmas ir:

1. Es esmu savas dzīves autors, kur izrunājam par to kā uzņemties atbildību par savu dzīvi un savu laimi. Izrunājam, ka pilnīgi neviens, izņemot Tu pati, nevari sev atdot vai uzdāvināt laimi un mīlestību. Trīs stundās nonākam pie skaidra lēmuma un solījuma sev, ka no šodienas es izvēlos būt laimīga.

2. Šodiena – manas nākotnes pirmā diena. Šai reizē mēs runājam par Dieva un visuma likumiem un kā tie ietekmē mūsu ikdienu. Vai Tu zini kādu Dieva likumu? Un kādu Visuma likumu? Vai varbūt Kosmosa vai Dabas likumu? Mēs par to parunāsim. Jo mūsu dzīvēs tie strādā pilnīgi neatkarīgi no tā vai par tiem domājam, vai nē. Tad jau labāk domāt un apzināties, lai varam dzīvot saskaņā ar kopējo Visuma enerģētiku.

3. Mīlēt un būt mīlētiem.
Seminārs par to kā iemīlēt sevi. Kā caur mīlestību skatīties pasaulē un kā satikt Viņu – pašu īpašāko no īpašiem, savu īsto un vienīgo. Kā izveidot attiecības, vai kā sakārtot tās.

4.
Sieviete un sievišķība – kā atvērt sevī sievišķību, kā apzināti izvēlēties dzīvot caur sievišķo enerģiju. Kā būt veiksmīgām un laimīgām, maigām un skaistām. Kā patikt sev un saviem vīriešiem.

5. Pašapziņa un tēls – kā sevi apzināties un izlīdzināt pašapziņu. Kā ne tik vien pašapzinīgai izskatīties, bet tā arī justies.

6. Veselība un harmonija- no kā rodas slimības un cik tās ir vai nav vajadzīgas mums. Kā saprast, ko slimība grib man pateikt. Kā mainīties. Kā nonākt pie pilnīgas veselības sajūtas un harmonijas dzīvē.

7. Nauda un bagātība – kā nopelnīt tik daudz naudas, cik vēlies. Kā atvērt Pārpilnības enerģijas plūsmu savā dzīvē.

8. Sievišķība un nauda – kā atbalstīt savu vīrieti, lai atbildību par materiālo uzņemtos viņš. Kā būt tik sievišķīgai, lai viņš var būt tik vīrišķīgs, ka pilnībā spēj nodrošināt abus.

Un vēl ir tēmas par to kā atrast savu īsto dzīves jomu. Par to kā audzināt sievišķīgas meitas un vīrišķīgus dēlus. Kā arī tēmas par Visumu – piemēram, Visuma zīmes vai Vertikālās un Horizontālās attiecībās. Bet par to visu tad pēc tam. Tagad ir pats sākums – un ja gribi sākt, tad pie sakies. Tevi noteikti gaidīšu.

Ar mīļumu, Inese
 
 
Komentāri (0)  |  2013-10-22 00:42  |  Skatīts: 975x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ