Andžejs Reiters nometnē būs


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tas viss ir tik fascinējoši vienkārši, ka pilnīgi bijībā un pateicībā vienkārši jāsaka paldies. Debesu atbalsts turpinās. Un šoreiz tas ir paužas pilnīgi taustāmā veidā.

Kad vakar sapratu, ka ziemas Sajūtu nometne ir sevi pieteikusi, vienkārši apsēdos, brītiņu padomāju un drošu roku uzrakstīju programmu, kādu to visu gribētu redzēt. Saliku iekšā lektorus. Saliku nodarbību nosaukumus. Saliku dažādus pasākumus un rituālus. Nu vārdu sakot uz līdzenas vietas radīju savu ideālo scenāriju kā man ļoti, ļoti patiktos to visu izdzīvot un kā gribētos, kā viss varētu izskatīties. Un kad to biju beigusi un aizsūtījusi savām kolēģēm, tad par to jau bijām tik drošas, ka Santiņa saka – tad es publicēju. Un es sāku smieties – ka vēl tikai vajadzētu pagaidīt, lai Debesis tā sakārto, ka visi pieminētie lektori un viesi tiešām tai laikā tiek un grib pie mums atbraukt.

Kad domāju par lektoriem-puišiem, kurus tiešām gribētu dzirdēt runājam par sievišķību no vīrišķā skatu punkta, pirmais man ienāca prātā Andžejs Reiters. Es viņu personīgi nepazīstu, bet esam tikušies konferencē, kur katrs vadījām savu sekciju. Toties mūsu Sievišķības skolas dalībnieces viņu zina - Andžejs ir bijis pie mums Viesistabā un meiteņu atsauksmes par šo pasākumu bija tik grandiozi labas, ka bija pilnīgi skaidrs – saderība ir fantastiska : )) Nu un ja reiz mums ir tik ļoti laba šī mijiedarbība un ja reiz Andžeja stāstītais tik ļoti labi sasaucas ar to, ko runājam Pavasara studijā, tad ir pilnīgi skaidrs, ka mūsu nometnē būtu jāaicina tieši viņu.

Un tad es sāku domāt kā to izdarīt. Un tad vēl par to cik Andžejs ir noslogots. Un atceros, ka viņš brauc tālajos braucienos. Un atceros, ka viņš bieži vispār nav Latvijā. Un, kad ir, tad viņam ir semināri un savi pasākumi. Un kamēr tā visu vēl domāju, zvana Aija un saka, ka Andžejs februārī ir Latvijā, ka ir piekritis braukt pie mums uz nometni ar lielu prieku, ka ir gatavs ar mums sadarboties un (Aijiņa žigli viņu uzaicināja novadīt vienu vebināru – tā kā, meitenes, kam patīk mūsu interneta semināri varat pieteikties uz 30.oktobri klausīties Andžeju Reiteru Pavasara studijas vebinārā) Labprāt runās par sievišķību un vīrišķību no vīrišķā skatu punkta. Kad teicām, ka mums jau programmā ielikta tēma, par ko viņš runās, viņš sasmējās, ka tas viņam esot ļoti saprotams un viss jau vispār notiek tā kā tam jānotiek.

Tā kā, meitenes, atkal ir tik brīnumgaiša un jauka sajūta, ka viss sakārtojas un piepildās.

Paralēli Santiņa ir atsūtījusi ziņu, ka sarunāts pirts rituāls un mums būs ļoti īpaša pirtniece (ko Vita man iepriekšējā vēstulē atsūtīja). Te var palasīt par viņu vairāk https://www.kasjauns.lv/lv/zinas/131783/pirtnieces-annas-magiskais-periens-ar-mietu

Un vēl varu izstāstīt, kas notiek ar iepriekšējās nometnes meitenēm. Tā tuvība un draudzība ir izvērtusies tik cieša, ka tikko kā dzima ideja uzorganizēt tikšanos Kuldīgā un domāts – darīts novembrī jau viss top. Ar to tik gribēju teikt, ka nometne nenozīmē 3 dienas. Nometnes enerģētika sniedzas pāri pasākuma robežām. Īstenībā tai iekustinātajai mīlestības un gaismas enerģētikai nekādu robežu nemaz nav.

Vairāk par visu, kas saistīts ar Pavasara studijas Sievišķības skolas Sajūtu nometni 14.-16.februārī lasi Pavasara studijas mājas lapā sadaļā „Sajūtu nometne”. Pieteikšanās un papildus informācija pa e-pastu pavasarastudija@gmail.com (Santa)

Lai brīnišķīga un mīlestības piepildīta Tev diena!
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-10-18 01:14  |  Skatīts: 1589x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ