Par eņģeļiem mūsu dzīvē - 19. oktobra nodarbība "Gaismas skolā"


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: KRISTĪNE MUCINIECE
 
 Mums šķiet, ka ir divas pasaules – mūsu - cilvēku pasaule, un otra – neaizsniedzama, neredzama, neizprotama, taču pēc kuras neapzināti vienmēr ilgojas mūsu sirdis – Eņģeļu pasaule. Un par kuru mēs iedomājamies tikai tad, kad mums klājas visgrūtāk.

Taču patiesībā tā ir viena vesela pasaule, kuru nevar sadalīt. Mēs eksistējam kopā kā vienots veselums. Visi esam Gaismas būtnes, vai mēs to apzināmies, vai neapzināmies - Gaisma ir mūsu būtība.

Vārds „Angelos” – nāk no grieķu valodas – kas nozīmē – sūtnis, vēstnesis.

Man patīk arī mūs visus saukt par Eņģeļiem, jo tie mēs tādi esam. Tikai esot šeit mācībās uz Zemes, mēs savas būtības esam piemirsuši, jeb atstājuši šo apziņu ārpusē, ārpus mācību telpas, lai pēc iespējas pilnīgāk un dziļāk izspēlētu savu izvēlēto lomu savā Zemes dzīves mācībā.

Kāpēc Eņģeļi spēlē šīs spēles?

Lai apgūtu  visas Mīlestības šķautnes caur prieku un sāpēm, caur veselību un slimību, caur dzimšanu un miršanu, caur sievišķo un vīrišķo pieredzi, caur bērna un sirmgalvja pieredzi, caur žēlsirdību un nežēlību... Visu, ko varam un nevaram aptvert. Tikai tā mēs varam iemācīties, kas ir Mīlestība, Dalīšanās, Līdzcietība un Žēlsirdība. Ar katru mācību stundu, ar katru mūsu iemiesošanos uz Zemes, mēs sevī apvienojam visas šīs mācības un pieredzes, kļūstot stiprāki un augot mūsu Dvēselēm. Taču katru reizi ienākot cilvēku pasaulē, savu Eņģeļu būtību mēs atstājam ārpusē. Bet neskatoties uz to, mūsu iepriekšējā pieredze saglabājas mūsu esībās arī esot šeit uz Zemes, lai katrā nākamajā mācībā, mēs censtos iemācīties to, ko iepriekš neapguvām. Tāpēc ir fobijas, tāpēc ir neizskaidrojamas bailes, tāpēc ir konflikti starp cilvēkiem, tāpēc ir dažādi šķēršļi. Lai mēs ar katru reizi bagātinot savu būtību, tos pārvarētu un atrisinātu jau pavisam citā apziņas līmenī. Tāpēc mēs dzimstam un tāpēc mēs mirstam. Lai atkal atgrieztos un pabeigtu iesākto. Kad pieredze jau ir pietiekami plaša, mēs sākam apzināties savu nozīmi un lomu Visuma Radīšanas procesā. Mēs sākam apvienot sevī visu pieredzi un visu Mīlestību. Un tas notiek mūsu Sirdīs. Kādā brīdī mūsu dzīvi sāk pārvaldīt nevis cilvēka prāts, bet gan Sirds, kas ir mūsu saikne ar Dievišķo pasauli.

Mēs sākam just un domāt caur Sirdi, nonākot pie sapratnes par savu patieso Gaismas, jeb Eņģeļu būtību un Dievišķo spēku sevī. To apzinoties mēs kļūstam par spēcīgiem Radītājiem un varam veidot savas pasaules, savas realitātes, nesot arvien lielāku Gaismu tālāk un tālāk Visumā, to paplašinot un pilnveidojot.


19. oktobra nodarbībā runāsim par eņģeļiem un erceņģeļiem, kas ir radīti, lai mums palīdzētu situācijās, kad mums ir vajadzīgs padoms un palīdzība ceļā uz Gaismu sevī, Mīlestības ceļā atpakaļ pie sevis.

Mums patīk runāt par Eņģeļiem, tos mums patīk pieminēt ar Mīlestību un pietāti. Kā svētumu. Patiesībā mums vienam par otru ir jādomā tieši tā, un beidzot jāierauga otrā cilvēkā tas pats Eņģelis, kas esi tu pats.
 
 
 
Komentāri (3)  |  2013-10-07 20:19  |  Skatīts: 2485x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
baibam - 2013-10-07 21:20
Vai Tavu Mīļgrāmatiņu vēl varēs nopirt grāmatnīcās? Esot izdevējam beigusies.... Vai tā tiks atkārtoti izdota?

inese - 2013-10-09 06:44
Baiba, Kristīnes Mīļgrāmatiņu var nopirkt pie mums pavasara studijā un vēl piedevām var palūgt, lai kristīne ieraksta autogrāfu un speciālu veltījumu.
Kristīne pie mums studijā ir vairākas reizes mēnesī, tā kā es domāju, ka tas ir nokārtojams:))

baibam - 2013-10-09 18:06
Paldies, Inesīt, tad es kaut kad mēneša beigās iebraukšu :)


Atpakaļ